Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Maddi Durumunu Düzenliyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 20%

Buluşma hissi size iyi geliyor olabilir. Bazı eski okul arkadaşlarınızı arayıp bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Veya eski sevgilinize yazıp hal hatır sorabilirsiniz. Geçmişinizle tekrar bağlantı kuracak ve nereden geldiğinize dair bir duyguyu yeniden yaşayacaksınız. Bu sizin için olumlu ve canlandırıcı olabilir, bu yüzden buna direnmeyin.

Bir hayal veya içgörü size uzun vadeli hedeflerinizden birini sorgulatabilir. Belki de daha çok hoşunuza gidecek başka bir hedef belirlediniz ve eskisinin çalışabilirliğinden şüphe etmeye başlamış olabilirsiniz. Ancak, bugün muhtemelen herhangi bir tür karar vermek için iyi bir gün değil. Düşünceleriniz genelde olduğu kadar rasyonel olmayabilir. Seçeneklerinizi yazın, sonra bir veya iki gün içinde geri dönün.

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Bazen bazı insanlara bakıp onların nasıl hissettiğini görebilirsin. Tabi bu senin için pek geçerli olmuyor. Oğlaklar, yapı olarak, hislerini saklarlar ve hayatlarındaki insanlar için onları çözmek gerçekten zordur. İşte bu yüzden duygularını göstermen önem taşır. Eğer insanlardan, hislerini yüzüne bakıp anlamalarını bekliyorsan bu gidişle sonsuza dek beklersin.Düş kırıklığı bugünün anahtar kelimesi olabilir; zira seyahat etme arzusuyla yanıp tutuşsanız, uzak şehirler ve yabancı ülkeler sizi çağırsa da, içinde bulunduğunuz koşullar bu aralar kaçıp gitmenize imkan tanımayabilir. Ayrıca hayatınızdaki adamla aranızda yaşanması muhtemel bir sürtüşme de söz konusu. Bunu ciddi bir kavgaya dönüştürmemeye dikkat edin. Makul davranmak için uysal tabiatınızdan faydalanın ve mevcut sorunlara pratik çözümler üretin."

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal etkinlikler, çekici ve heyecan verici bazı insanlarla temas kurmanızı sağlayabilir. Düşüncelerinizi uyandırarak, zihninizi normalden daha canlı tutan tartışmalar gerçekleşebilir. Bazı ilginç kitaplar tavsiye edilebilir. Bugün tanıştığınız kişilerin adlarını ve telefon numaralarını almak isteyeceksiniz, bu yüzden dışarı çıktığınızda yanınızda bir defter bulunduğundan emin olun. İyi günler!

11 Aralık 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda destekler, hastane ziyaretleri gündeme gelebilir. Eviniz ve yaşam alanınızla ilgili düzenlemelerle ilgilenebilirsiniz. Yaşamın getireceği deneyimlere açık olma, koşulları yönetme çabasından uzaklaşma zamanı.

11 Aralık 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Analitik düşünce tazını benimsiyorsun. Maddi konuda düzenleme yapabilirsin. Geçmişte uğradığın hayal kırıklıkları aklına geliyor olabilir. Aklını dağıtmak için kendini sporuna verebilirsin. Ailevi sorunlarda alttan almasını biliyorsun. Bu davranışın sana sempati kazandırıyor.

11 Aralık 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi veya gönül ilişkilerinizde kendinizi çıkmaz da hissediyor olabilirsiniz. Bitirmek veya sürdürmek sizlerin elinde olabilir ama buna nasıl karar vereceğinizi kestiremiyorsunuz. Bugün sevginizi sorgulayarak kararı vermelisiniz. 

11 Aralık 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni hedefler koyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların daha fazla içine girip, başarılı olmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde yaşayacağınız fikir çatışmaları keyfinizi kaçırabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz.

11 Aralık 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK konusunda iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle evli olan Oğlak'lar aşk problemlerini hızlı bir şekilde çözebilirler. Evliliklerine dirlik ve huzur getirebilirler.

11 Aralık 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

11 Aralık 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başarılarınızın ve harika niteliklerinizin yavaşça ortaya çıkmasına izin verin. Tanıştığınız kişilere bolca ilgi gösterdiğinizden emin olun. Sizi büyüleyici bulacaklarından emin olabilirsiniz!

11 Aralık 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati sosyal hayatınızı ön plana taşıyor.Arkadaşlık ilişkilerinizin ön planda olacağı, dışa dönük bir gün olacaktır. Aşk hayatınızda sürprizlere açık bir gün olacaktır. Arkadaş çevrenizden beklenmedik birinin size olan ilgisini fark edebilirsiniz.

11 Aralık 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

11 Aralık 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşınıza yeni partner adayları çıkacak ve kafanız karışacak. İş yerinizde çok verimli bir gün geçireceksiniz ve herkesi kendinize hayran bırakacaksınız. Çevrenizdeki insanlara hayır diyebilmeyi öğrenin.

11 Aralık 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ayrıntıcı davranmakla, bazı olayların sonuçlarını değiştiremezsiniz. Olaylara güçlü bir sezgi ve mantık bileşkesi ile yaklaşıyor olmanız; kendinizi ifade etme konusunda size ayrıcalık sağlıyor.

11 Aralık 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 39' 10" R
Ay
Akrep
21° 25' 08" R
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
24° 56' 59"
Mars
Balık
25° 56' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 07' 48"
Uranüs
Boğa
22° 04' 08"
Neptün
Balık
28° 45' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 45"
Lilith
Başak
22° 47' 35"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>