Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ailenden Destek Bekleyebilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün birine bir şeyler vermeniz gerekebilir. Sevgilinizle bir tartışmanın ortasında ve ikiniz de bir şeyleri savunuyor olabilirsiniz. Ama bugün barış imzalama zamanı. Uzlaşmak için bir yol bulun ya da eğer bu kişiyi gerçekten seviyorsanıız, belki de boyun eğmek en iyisi olacak. Egonuzu bir kenara bırakın, illa doğru olmanız gerekmiyor. Bu güzel ilişkiyi kurtarmak istediğinizi unutmayın.

Bugün, gücünüz ve kararlılığınız dağları yerinden oynatacak cinsten. Sakin ve uyumlu bir yapınız olmasına rağmen, bugün var gücünüzle olayların kontrolünü ele alacaksınız. Bunu yaparak, özellikle de işyerinde, çevrenizdekilere duygusal bir zarar verme ihtimaliniz var. Elbette şu an, kariyerinizi ilgilendiren her durumu zorlayacaksınız. Fakat kendinizi fazla kaptırmayın, kariyer planlarınız zaten sağlam...

Eğer bir satış işindeyseniz, bugün para yığınla gelebilir. Sezgisel becerileriniz en yüksek seviyede bu da müşterilerinizin isteği ve ihtiyacını sezmenizde yardımcı oluyor. Siz onlara tam olarak ihtiyacı olan şeyleri sundukça şaşkına dönecekler. İnsanlar bu başarınızın sırrını sorarlarsa sadece gülümseyin. Sanki hep sürecekmiş gibi bu şanslı günün keyfini çıkarın!

Her şeyi sadece kendi bildiğin şekilde yapmak ve kabul etmek istiyorsun. Oldukça inatçısın ve çevrendekiler fikrini değiştirebileceklerine inanarak gerçekten komik duruma düşüyorlar. Bir işi yapabilecek veya alabilecek bir kişi varsa o da sensin. Doğrusu, gün içinde fikrini birkaç kez değiştirebilirsin ve bu gayet normal. Ama herkesin sana uymasını beklemen doğru olmayacaktır.Sosyal etkinlikler, çekici ve heyecan verici bazı insanlarla temas kurmanızı sağlayabilir. Düşüncelerinizi uyandırarak, zihninizi normalden daha canlı tutan tartışmalar gerçekleşebilir. Bazı ilginç kitaplar tavsiye edilebilir. Bugün tanıştığınız kişilerin adlarını ve telefon numaralarını almak isteyeceksiniz, bu yüzden dışarı çıktığınızda yanınızda bir defter bulunduğundan emin olun. İyi günler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başladığınız şeyleri tamamlamak için iyi bir gün. Normalde birilerinin peşine takılmak ya da kendinizi akışa bırakmakta daha iyisiniz. İşleri bu şekilde halletmek geçmişte işinize yaradı ve sizi bugüne kadar getirdi. Ancak şu an karşınızda farklı bir durum var. Başladığınız şeyler onları bitirmeye çabalamadığınız müddetçe size hiçbir fayda getirmeyecek.

10 Aralık 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızın farklı alanlarında hak ve adalet konuları öne çıkabilir. İlahi adalet çalışabilir. Süregelen davalarınızda önemli bir netleşme, ilerleme oluşabilir. Akşam ve gece saatlerinde huzursuzluğa ve negatif enerjilere kapılmamaya gayret etmeli.

10 Aralık 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerine yoğunlaşabilirsin. Hobilerini maddi gelir elde etmek için değerlendirmeye alıyorsun. Ailenden bu konuda desteklerini bekliyorsun. Maddi kazançlarını değerlendirmek adına banka hesabı açabilirsin. Evrak işleri ile ilgilenmek zorunda olabilirsin.

10 Aralık 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. Sert konuşmalar gerçekleşebilir. Enerjinizi kelimelere dökmek yerine farklı alanlar da deneyimlemelisiniz. Sizleri sevgi ile saran aileniz haksızlıkları hak etmiyor olabilir. Biraz anlayışlı olmak size iyi gelecektir.

10 Aralık 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için ilerleme kaydetmek için sıkı çalışma içinde olabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz ön plana çıkabilir. Yaratıcı koşullar söz konusu. Akşam saatlerinde daha keyifli programlar için sevdiklerinizle birlikte olmayı tercih edebilirsiniz.

10 Aralık 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güçlü bir döneme giriyorsunuz ancak gücünüzü kontrol altında tutun. Gücünüzü kötüye kullanmak isteyeceğiniz noktalar olabilir, evrensel olarak sınanabilirsiniz.

10 Aralık 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınızın ön plana geçtiği bir gün olabilir,hayatınıza ve kariyerinize ilişkin konular gündeminize gelebilir. Üstlerinizle ve otorite konumundaki kişilerle daha fazla temas ve irtibat halinde olabilirsiniz.

10 Aralık 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zaferiniz, bugün biraz gösteriş yapmak istemenize neden olabilir ve bu sorun değil. Yanlış tepkiler alabileceğiniz insanların önünde övünmekten kaçınmaya çalışın yeterli.

10 Aralık 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek.Kariyerinizin ve kişisel hedeflerinizin ön planda olacağı bir gün sizi bekliyor. Güneş ve Mars arasındaki etkileşim ev ve aile hayatınızdaki problemlerin çözümü için destek sunuyor. Bedensel ve ruhsal sağlığınız için kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin.

10 Aralık 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

10 Aralık 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizde sizden hoşlanan insanlar var, onlara bir şans vermeyi deneyebilirsiniz. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda bir arkadaşınızdan destek isteyin. Kendinizi çok kararsız ve düşünceli hissediyorsunuz.

10 Aralık 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızla birlikte rafa kaldırdığınız konuların tekrar gündeme gelmesini sağlayabilirsiniz. Zamanı kullanma konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz.

10 Aralık 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 41' 18" R
Ay
Başak
07° 57' 60"
Merkür
Koç
17° 35' 51"
Venüs
Koç
17° 24' 22"
Mars
Balık
21° 12' 06"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 34"
Satürn
Balık
15° 32' 31"
Uranüs
Boğa
21° 43' 45"
Neptün
Balık
28° 33' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 27"
Lilith
Başak
22° 06' 52"
True Node
Koç
15° 36' 27"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>