Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dış Görünüşünün Üzerine Düşüyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Motorunuzu bugün yüksek vitese geçirmek isteyebilirsiniz, ancak enerjinizi nereye odaklayacağınız konusunda emin olamayacaksınız. Kalbinizde hızınızı artırdınız ama harekete geçme konusunda endişeli olabilirsiniz. Ayırca, duygusal açıdan bir şey yapmak için tembel ve isteksiz hissedebilirsiniz fakat arkanıza yaslanın ve heyecanın size gelmesini bekleyin. Ne yaparsanız yapın ama köşenize çekilmeyin. Giyinip kuşanın, iç güzelliğiniz tamam ama dış görünüşünüzü de göstermenin zamanı geldi.

Yaratıcı düşünceleriniz sizi ele geçirebilir. Hayata yeni bir bakış açısıyla bakmak için ilham alacaksınız. Birden evinizi yeniden dekore etmeye karar verebilirsiniz. Bazı yeni dekorasyonlar veya mobilyalar seçmenin tadını çıkarabilirsiniz. Belki de sanatsal bir proje üzerinde çalışmaya karar verebilirsiniz. Bir şarkı bestelemek, kısa bir hikaye yazmak veya biraz resim yapmakla eğlenebilirsiniz. Hayal gücünüzü ve oyun duygunuzu tam olarak ortaya çıkarmak için zaman ayırın.

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Bugün kendinde fazlasıyla fiziksel enerji hissedeceksin ve bu enerjiyi aktaracak bir yer arayacaksın. Partnerini, çocuklarını ya da bir dostunu kap ve eğlenceli bir şeyler yapın!Yatak odasında, hayvanat bahçesinde ya da stadyumda; enerji fazlanı atabileceğin yaratıcı ve zevkli bir yol bulacaksındır! Enerjini nasıl harcarsan harca, yanındaki kişi de en az senin kadar eğlenecek!Etrafınızdaki insanlar eğer siz biraz olsun kendinizi rahat hissedip yavaşlarsanız çok mutlu olacaklar. Sürekli orada burada koşuşturup duruyor gibi görünüyorsunuz, aslına bakarsanız size yakın olan insanları bu yüzden ihmal ediyorsunuz, özellikle de ailenizi. Ama size gerçekten ihtiyaçları olduğunda size güvenip güvenmeyecekleri konusunda sorun yaşıyorlar. Kollarınızda rahatlama ihtiyacı hissediyorlar. Kollarınızın öncelikli olarak onlara açık olması gerek…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Söz konusu gerçekler olduğunda son derece katı ve acımasız olabiliyorsunuz. Sert mizaçlı biri olarak tanınıyorsunuz ama aslında bu hassas yanınızı gizleyen bir maskeden başka bir şey değil. Kendinizi ifade ediş biçiminiz ve hisleriniz konusunda kendinizden belki de tam anlamıyla emin değilsinizdir. İnsanlar bu durumdan bihaber olabilir çünkü sadece kararlı ve atılgan yanınızı sergilemekte son derece başarılısınız. Diğer insanlardan karakterinizi esirgememeye çalışın.

18 Aralık 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda uzun vadeli düşünüp, uzun vadeli hareket etme zamanı. Harcamalar ve para yönetimiyle ilgili kararlar alabilirsiniz. Eğitim vehayatı adına harcamalar yapabilirsiniz. Kazanç getirecek yeni teklifler alabilirsiniz.

18 Aralık 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşının ilişkisi hakkındaki sorunları ile yakından ilgileniyorsun. Ona verdiğin tavsiyeler işe yarıyor. Bugün ayna karşısında daha fazla vakit geçirebilirsin. Kilo aldığını düşünüyorsun. Verimli bir diyet için kendini hazırlayabilirsin. Bu konuda bilgisine güvendiğin insanlardan öneri alabilirsin.

18 Aralık 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugüne kadar kariyerinizde yalnız ilerlemiş olabilirsiniz. Bundan sonraki süreçte tek başınıza çabalamak yerine ekip çalışmasını tercih ederseniz hem daha keyifli olacak hem de kısa sürede işi tamamlayacaksınız.

18 Aralık 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal yatırımlarınızla ilgili belirsizlikler sizi yorabilir. Kararsızlık yaşayabileceğiniz durumlar söz konusu. Harcamalarınızla ilgili konularda kendinize sınır getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda, başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. İlgilendiğiniz işlerde çözülmeler olabilir.

18 Aralık 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizin genişleyeceği, sizi her adımınızda destekleyecek dostlar edineceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İş hayatınızda büyük gelişim içindesiniz.

18 Aralık 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular, alım satım, yatırım işleri gündeminize gelebilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bazı harcama ve alışverişler gündeme gelirken hesabınızı doğru yapmayı unutmayın.

18 Aralık 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş grubunuzun etrafından saçma sapan insanlardan yok, ama bu hiçbir zaman olmayacağı anlamınba gelmiyor. Gözünüzü dört açmalısınız.

18 Aralık 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz net kararlar kabul etme gücüne sahipsiniz. Net iletişim size müzakerelerde ciddi ilerleme kaydetmenize olanak sağlar. Eğer küçük konuşmalarda kaybolmazsanız güne net bir gündem ile başlayın.

18 Aralık 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

18 Aralık 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinizde fırtınalar koparken, çevrenize gülümsemek zorunda olmanız sizi zorlayacak. Bugün yaşadığınız duygularınızı kimseyle paylaşmak istemiyor ve çevrenizi içinizden yargılıyorsunuz. Biraz esnemeye özen gösterin.

18 Aralık 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit fikirler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

18 Aralık 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 28' 54" R
Ay
Başak
17° 33' 08"
Merkür
Koç
17° 12' 48"
Venüs
Koç
18° 24' 30"
Mars
Balık
21° 49' 52"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 43"
Satürn
Balık
15° 37' 19"
Uranüs
Boğa
21° 46' 25"
Neptün
Balık
28° 34' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 18"
Lilith
Başak
22° 12' 17"
True Node
Koç
15° 37' 32"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>