Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Mutlu Bir Evliliğe Sahipsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 30%
Sağlık 80%

Bugün affetme havasında olabilirsiniz. Oğlak 'in kalbi kocamandır! Geçmişte damarınıza basmış biriyle barış yapmaya karar verebilirsiniz. Bu kişiyle hiçbir zaman anlaşamadınız, ancak birbirinize saygı gösterebilirsiniz. Aranızda bir iletişim hattı oluşturmaya çalışın. Birbirinizdeki farklılıkları kabullenip benimseyin.

Muhtemelen yürüyen bir ansiklopedi gibisiniz, ama orada durmanız için bir sebep yok! Bugün kütüphaneye ya da kitapçıya gitmek isteyebilirsiniz, ancak hiç kendiniz için bir şeyler yazmayı düşündünüz mü? Belki işinizle ilgili bir şeyler? Ya da çocukluktan gelen anılar? Kısa bir hikaye nasıl? Neden olmasın? Düşünceleriniz ve yaratıcılığınız bugün el ele, bundan faydalanmalısınız!

Bugün beyinfırtınası yapmak ve yaratıcı olmak için çok güzel bir gün olabilir. Bazen hayalgücünüz aniden ortaya çıkıyor. Size ilham veren bir vizyonunuz var. Belki de, kafanızda bilgisayar tasarımı ve şirket logosu için bir fikir canlanabilir. Ya da, bir tuval alıp bir şeyler canlandırmak isteyebilirsiniz. Siz sanatçı bir kişiliksiniz, içinizdeki sese kulak verin.

Devam eden başarın ve şansın sana yeni fikirler ve planların konusunda büyük destek sunuyor. Fiziksel enerjin kadar tutkun da yüksek ve ufuklarını genişletecek yönde düşünüyorsun. Seyahat ve eğitim konularında fikirler kafanda dönüp duruyor ve kesinlikle bu fikirlere bir göz atmalısın. Dikkatlice plan yap -ve doğru zaman gelmeden hamlede bulunma.Bugün bir yazı işine girişmiş olabilirsiniz. Sizin burcunuzdaki kişiler yazı yazma, dilbilgisi ve dil alanında yeteneklidir. Bu yeteneklerinizi yaratıcı yanınızla birleştirebilirsiniz. Evet, bugünün enerjisi sezgilerinizi ve ilhamınızı kaydetme arzunuzu uyandıracak. İçinizdeki sese kulak verin ve onu kağıda dökün. Hiç şüpheniz, içinizde pek çok cevher var. Bugün kelimelerle oynamak için ne güzel bir gün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıra harekete geçmeye gelince size eşlik edecek biriyle bir şeyler yapmayı düşünebilirsiniz. Yanınızda birinin olması her şeyi dengede tutmanızı birçok açıdan kolaylaştıracaktır. Başkalarının şu anki duruma dair bakış açısı sizi tamamen hazırlıklı olduğunuza temin edecek. Büyük konumlara gelmeye çalışırken küçük insanları ihmal etmeyin. Gerçek bir lider halkının arkasında yürür.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal ve zihinsel değişimler yaşayabilirsiniz. Günlük planlarınızda değişiklikler yapabilir, geleceğe yönelik tasarılar içerisinde olabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru ise değişim ve farklılık ihtiyacı artabilir. Hareket halinde olmak, meşguliyet ve sporlar rahatlatıcı etkide olabilir.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi kayıplarını telafi etmek için kriz planları oluşturabilirsin. Bu konuda cesur ve atılgan davranıyorsun. Evli bir Oğlak burcuysan eşinin anlayışlı tavırları sorunları birlikte kolayca aşmanıza zemin hazırlayabilir. Kariyerine karşı yaklaşımın değişiyor. Zor gününde yanında olmayan inşaları hayatından çıkarıyorsun.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize, çevrenize ve yaşam koşullarınıza karşı beslediğiniz olumsuz duyguların sizi daha fazla düşürmesine izin vermemelisiniz. Bugünü kendinizi dinlemeye, gücünüzü tazelemeye ayırın. İzlemek isteyip izleyemediğiniz o filmi bugün açın.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde riske girmeye yatkınsınız. Rahatça aksiyon alacağınız zamanlar var. Akşam saatleri program yapmak için uygun.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız işleri ailenizin de onayladığını görmek sizi rahatlatacak. Maddi anlamda hayatınızda bir takım bolluk, bereket ve mutluluklar söz konusu olacak.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Satürn'ün Oğlak burcundaki bu son gününde Ay da burcunuzda ilerlerken sizi siz yapan özellikleriniz, cesaret ve özgüveninizle dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Yine de özellikle fiziksel anlamda kendinize dikkat edip gardınızı almanız gereken bir gün.

16 Aralık 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken tek şey, size yaklaşmaya çalışan kişiyle biraz oyun oynamak. Kalbini kırmanıza gerek yok ama biraz eğlenmekten de zarar gelmez.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati ile yarın gerçekleşecek olan Güneş tutulmasının etkisi altına giriyoruz.Bugünlerde yalnız kalmak isteyebilir, kendinizi içe dönük hissedebilirsiniz. Zor bir sene geçirdiniz. Spiritüel veya psikolojik yardım almak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün senin için hareketli bir gün olabilir. Konuşmalarında ani çıkışlar yapman yanlış anlaşılmana sebep olabilir.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Siz büyük özgüvenle konuşuyor ve başkalarının görüşlerine kendinizinmiş gibi değer veriyorsunuz. Fikirlerinizi ortamınıza adapte etme yollarını arayın. Müzakereler için iyi bir gün.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacak. Kafanızda yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ikili ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız.

16 Aralık 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 04' 41" R
Ay
Başak
00° 34' 29"
Merkür
Koç
17° 55' 28"
Venüs
Koç
16° 38' 07"
Mars
Balık
20° 43' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 16' 01"
Satürn
Balık
15° 28' 47"
Uranüs
Boğa
21° 41' 42"
Neptün
Balık
28° 32' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 25"
Chiron
Koç
19° 59' 16"
Lilith
Başak
22° 02' 43"
True Node
Koç
15° 35' 38"
Son Güncelleme : 18/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>