Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sempatikliğini Kullanıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 50%

Bugün, kendinizi şarj etmek ve hayatınız hakkında iyi hissetmeniz için harika bir gün. Gezegensel enerjiler, şansınızı ve ruh halinizi yükseltiyor. Sevdiklerinizle bir şeyleri kutlamak, aile üyeleriyle özel bir buluşma planlamak isteyebilirsiniz. Ya da özel biriyle romantik bir akşam organize edebilir ve muhteşem bir gece geçirebilirsiniz. Bugünü evde televizyonun önünde oturarak harcamayın. Dışarı çıkın ve biraz eğlenin!

Heyecanlanın, çünkü bu harika bir gün olacak! Her şey yolunda gidecek; sanki yenilmez gibisiniz. İşte, ekip üyeleri sizi lider olarak görecek. Evde, aile üyeleri şükran ve şefkatini size gösterecek. Bir insan daha ne isteyebilir ki? Bu şansı kumarhanede değerlendirmek konusunda cezbedilirseniz, işin heyecanından etkilenmeyin. Siz zaten kazandınız. Gerçekten her şeye sahipsiniz. Tadını çıkarın! Bu parlayan anı kazandınız.

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

Ev içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanabilir. Evin diğer üyeleri gibi senin de cinler tepende olabilir ve bu da sizi birbirinize sataşmaya itebilir. Birisi, küçük çaptaki bir sorunu abartarak evde fırtınalar estirebilir. Kaygılanma - eskiye dönecektir. Günün sonunda, herkes yaşananları daha sağlıklı bir biçimde görebilecek ve tekrar eskisi gibi olacaksınız. Sık dişini!İsterseniz gerçekleştiremeyeceğiniz hiçbir rüya ulaşamayacağınız hiçbir hedef yok. Bugün kendiniz ya da aileniz için daha iyi bir şey isteyeceğiniz günlerden birisi olabilir. Daha iyisini istemek, zaten sahip olduğunuz bir şeyden memnun olmadığınız ya da aç gözlü olduğunuz anlamına gelmiyor. Bu nedenle eğer bu rüyalardan dolayı kendinizi suçluyorsanız bundan vazgeçin. Bunun yerine amaçlarınıza ulaşmak için bazı somut adımlara yönelmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arzunun seni biraz sabırsız yaptığı bir gündesin. Ne istediğini ve isteğine nasıl ulaşabileceğini görebiliyorsun gibi geliyor ama henüz bir şeyler tam değil. Eğer yeni birarayışındaysan, özgeçmişlerini yollamaya devam et. Eğer romantizm peşindeysen, buluşmalar ayarlamaya çalış. Doğru kombinasyon yakında karşına çıkacaktır. Bugün ümidini yitirmeye meyillisin gibi. Kaydetmiş olduğun ilerlemeyi görmeyi dene.

14 Aralık 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Gün içinde beklemediğiniz haberler alabilir, umutsuz olduğunuz bir konu ve alanda umutlarınızı yeşerten bir durumla karşılaşabilirsiniz. Tevekkülü ve kabullenişi çalıştırmalı. Kazalar ve gecikmelere karşı dikkat.

14 Aralık 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hali hazırda duygusal anlamda problem yaşadığın sorunların varsa onların üzerine gidiyorsun. Aile içinde yaşana küslükte sempatik tarafını kullanarak kırgınlıklara son verebilirsin. Birleştirici yanın çevrende pozitif bir havanın esmesini sağlayabilir. Bu özelliğin ile ne kadar övünsen az.

14 Aralık 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öğrenmeye açık kimliğiniz sizleri her zaman ileriye taşıyacaktır. Kendinizi bilgi ile donatma isteğiniz kariyer hayatınızda yükselişiniz için güçlü bir destekçiniz olacaktır. 

14 Aralık 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilinmeyen konularla ilgili gizli kalmış olaylar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde daha içe dönük olabilir ve kafanız karışmış hissedebilirsiniz. Gün içindeki hareket ve yoğunluk sayesinde ilerleyen saatlerde çok daha zinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi yenilenmiş hissedebilir ve rutinden farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

14 Aralık 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda birtakım olumlu durumlar gerçekleşebilir. Özellikle sizin çabanızdan kaynaklı olacak gelişmeler size keyifli gelebilir.

14 Aralık 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması bilinçaltınızdaki büyük hareketlenmeye yol açabilir ve sizi manevi dünyanıza, kendi halinize çekebilir. Bu dönemde kendinizden çok başkalarının sorun ve dertleriyle meşgul olabilirsiniz, kendinizi unutmamaya dikkat etmelisiniz.

14 Aralık 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanları yolun yarısında bırakma konusunda üstünüze yok! Daha güvenilir biri olarak tanınmak istiyorsanız buna uygun davranın.

14 Aralık 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilgi alış-verişinde bulunun. Bu yakınlık ile kendinizi ifade edebilirsiniz-bu size gereklidir. Yoğun bir telefon ve çoklu mektup da sizin dikkatinizi gerektirebilir.

14 Aralık 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönden oldukça renkli ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya geldiğiniz özellikle akşam saatleri her zamankinden daha parlak geçebilir. Dernek, vakıf çalışmalarında yer alabilirsiniz.

14 Aralık 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir şeyi çok istiyorsunuz, peki onun için yeterince çabalıyor musunuz? İstediğiniz veya yeteneğinizin olduğunu düşündüğünüz bir şey varsa, bu konuda daha çok çalışmalısınız. Odaklanma ve disiplinli çalışma, sizi istediğiniz noktaya taşıyabilir. 

14 Aralık 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor, problemleri işe yansıtıyorsunuz. Dostlarınızın desteğiyle, bugün birçok problemin kolayca üstesinden geleceksiniz.

14 Aralık 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 47' 59" R
Ay
Aslan
27° 11' 49"
Merkür
Koç
18° 04' 55"
Venüs
Koç
16° 17' 02"
Mars
Balık
20° 29' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 12' 07"
Satürn
Balık
15° 27' 05"
Uranüs
Boğa
21° 40' 46"
Neptün
Balık
28° 31' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
19° 58' 16"
Lilith
Başak
22° 00' 49"
True Node
Koç
15° 35' 17"
Son Güncelleme : 18/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

5 Nisan 2024 Venüs Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 5 Nisan 2024 Venüs Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 5 Nisan’da Venüs’ün bir döngüyü bitirip yeniden sizin burcunuza geçmesiyle birlikte... Devamını Oku >>