Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Aramak İle Aramamak Arasındasın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2020, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 10%

Sevgiliniz bugün bir kariyeri hakkında bazı harika haberler almış olabilir ve bunu kutlamak için sizi dışarı çıkarmak isteyebilir. O halde başka ne işin olursa olsun gidin! Sevgiliniz harika bir ruh hali içinde, harika görünüyor, aynı zamanda çok tutkulu ve seksi hissediyor. Unutamayacağınız bir gece istiyorsanız, bu fırsatı geri tepmeyin. Ayrıca çok iyi göründüğünüzden de emin olun!

Bugün güvendiğiniz kişilere dikkat edin. Dışarıya çıkmak yerine, evde kalmaktan ve kazanmak için çok çabaladığınız konforlardan zevk almayı tercih edebilirsiniz. Sırrınızı kimseye emanet etmeyin ... Sadece bilginin yanlış yorumlanmasın değil, söyledikleriniz de istediğinizden daha az ciddiye alınabilir.

Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.

Sıra dışı içgörülere sahip olabilirsin. Bunlar insanlarla nasıl geçinmek gerektiğine dair gözlemler içeriyor olabilir (ya da geçinememek). Uzun süredir kişiliğinin bir parçası olan davranış örüntülerini nihayet çözebileceksin. İç görülerin sağlıklı ama yakında öğrendiklerini uygulamak isteyeceksin. Bir terapist ya da anlayışlı bir dostun sana bu konuda fikir sunabilir ve geri beslemede bulunabilir.Bugün sıra harekete geçmeye gelince size eşlik edecek biriyle bir şeyler yapmayı düşünebilirsiniz. Yanınızda birinin olması her şeyi dengede tutmanızı birçok açıdan kolaylaştıracaktır. Başkalarının şu anki duruma dair bakış açısı sizi tamamen hazırlıklı olduğunuza temin edecek. Büyük konumlara gelmeye çalışırken küçük insanları ihmal etmeyin. Gerçek bir lider halkının arkasında yürür.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsterseniz gerçekleştiremeyeceğiniz hiçbir rüya ulaşamayacağınız hiçbir hedef yok. Bugün kendiniz ya da aileniz için daha iyi bir şey isteyeceğiniz günlerden birisi olabilir. Daha iyisini istemek, zaten sahip olduğunuz bir şeyden memnun olmadığınız ya da aç gözlü olduğunuz anlamına gelmiyor. Bu nedenle eğer bu rüyalardan dolayı kendinizi suçluyorsanız bundan vazgeçin. Bunun yerine amaçlarınıza ulaşmak için bazı somut adımlara yönelmenizde fayda var.

15 Aralık 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bilinçaltı rüyalarıyla güne başlayabilirsiniz. Kendi yaşamınıza, kendi hedef ve planlarınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. İş hayatında kendi yolunuza odaklanmak faydayı getirirken, ilişkilerde benmerkezci davranmak anlaşmazlıklara neden olabilir. Evinizde tadilat ve yenilemelerle meşgul olabilirsiniz.

15 Aralık 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Size vaktiyle kolaylık sağlayan birine yardımın dokunabilir. Sosyal medyada çok fazla vakit geçiriyorsun. İlişkisi yeni bitmiş bir Oğlak burcuysan onu aramakla aramamak arasında kalabilirsin. Bu konuda yakın arkadaşlarından fikir alabilirsin. Aceleci bir karar vermemelisin.

15 Aralık 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz olumlu haberleri alabileceğiniz bir gün olabilir. Terfi ve tayin ikilisi sizlere ödül olarak sunulabilir. İstediğinizi aldıktan sonra hemen yeni hedefe odaklanmak yerine tadını çıkarmaya çalışmalısınız. Siz bu mutluluğu hak ettiniz.

15 Aralık 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. İlişkilerde anlayış ve uyum arayacaksınız. Beslenme düzeninizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizi bitirmek için özel bir çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir.

15 Aralık 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde üst üste gelecek bir takım haberler içinizi ısıtabilir. Keyfinizin yerine gelmesi ile beraber etrafınıza da verimli olma ihtimaliniz artabili

15 Aralık 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

15 Aralık 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda yeni fikirleri benimsiyorsunuz, ancak görünen o ki bunu yapan tek kişi sizsiniz. Çevrenizdeki kimse sizin gibi dikkatli değil ama bunun o kadar da önemi yok gibi.

15 Aralık 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn'ün burcunuzdaki son iki günde Ay da ona eşlik ediyor. Gerek ruhsal gerek bedensel anlamda sizi etkileyen pek çok tecrübenin ardından farklı bir döneme doğru adım atarken yaptıklarınızın ve yapacaklarınızın bir muhasebesini yapma fırsatınız olabilir.

15 Aralık 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

15 Aralık 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlu bir ayrılık süreci içinde olabilirsiniz, fakat kendinizi en kısa sürede toparlamalısınız. Finansal olarak iyi bir konumda olsanız bile tedbiri elden bırakmamalısınız. Arkadaşlarınız ile birlikte vakit geçirmek isteyeceksiniz.

15 Aralık 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilirsiniz.Sevdiğinizle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

15 Aralık 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 28" R
Ay
Yay
09° 10' 52"
Merkür
Koç
16° 02' 46"
Venüs
Koç
26° 41' 14"
Mars
Balık
27° 01' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 34"
Satürn
Balık
16° 15' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 54"
Neptün
Balık
28° 48' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 36"
Lilith
Başak
22° 56' 58"
True Node
Koç
15° 31' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>