Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sevdiklerinin Desteği Sana İyi Geliyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, dinlenme ve rahatlama günü. Bugünün sakin havasından yararlanarak kendinizi merkeze alın ve hayatınızdaki önemli şeylere odaklanın. İş hayatınız çok yoğun ve ailenizi bir şekilde ihmal ettiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirin. Sizi özlediler ve onlarla beraber olmanıza çok sevinecekler. İş gelip geçici, ama unutmayın ki aile bakidir.

Bugün oradan oraya koşturabilirsiniz. İş seyahatleriniz bugün normalden daha uzun sürebilir, ya da evden ya da ayrı bir şirket merkezinizden çalışabilirsiniz. Yalnızca gezdiğiniz süre boyunca ihtiyacınız olan her şeyin yanınızda olduğundan emin olun. Mevcut dosyaları dizüstü bilgisayarınızda saklayın ve ihtiyaç duyduğunuz durumlarda telefonunuza kaydedilmiş gerekli adreslerin bulunduğundan emin olun.

Bugün, ailenizin size bıraktıkları konusunda bir hassasiyet yaşabilirsiniz. Ailenizden size kalan sizin için çok fazla önem arz ediyor. Bu bir ev, para veya başka bir kaynak, bir hikaye, kıymetli bir eşya ya da bir işletme olabilir. Fakat bu şey her ne ise, bugün size her zaman olduğundan daha değerli gelebilir. Kendinizi diğer aile üyelerine bu miras hakkında bir şeyler anlatırken bulabilir hatta belki de bu hassasiyeti onlara da geçirebilirsiniz.

Pratik bir insansın ve her şeyi baştan sonra soruşturmayı seviyorsun. Ama bugün mantıki yönünün uçları yaşamasına izin verme. Sezgisel ve hayalperest hissetmen mümkün. Fikirler aklında dolaşıyor ve bir su gibi akıyor olabilirler. Eğer onları çok sıkı tutmaya çalışırsan, pratik kullanımları açısından onları sorgularsan, bu rüyalar yitip gitme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Fakat bu bilinç akışından faydalanırsan, kullanışlı bir şey ortaya çıkabilir.Söz konusu gerçekler olduğunda son derece katı ve acımasız olabiliyorsunuz. Sert mizaçlı biri olarak tanınıyorsunuz ama aslında bu hassas yanınızı gizleyen bir maskeden başka bir şey değil. Kendinizi ifade ediş biçiminiz ve hisleriniz konusunda kendinizden belki de tam anlamıyla emin değilsinizdir. İnsanlar bu durumdan bihaber olabilir çünkü sadece kararlı ve atılgan yanınızı sergilemekte son derece başarılısınız. Diğer insanlardan karakterinizi esirgememeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir yazı işine girişmiş olabilirsiniz. Sizin burcunuzdaki kişiler yazı yazma, dilbilgisi ve dil alanında yeteneklidir. Bu yeteneklerinizi yaratıcı yanınızla birleştirebilirsiniz. Evet, bugünün enerjisi sezgilerinizi ve ilhamınızı kaydetme arzunuzu uyandıracak. İçinizdeki sese kulak verin ve onu kağıda dökün. Hiç şüpheniz, içinizde pek çok cevher var. Bugün kelimelerle oynamak için ne güzel bir gün!

17 Aralık 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde Satürn Kova burcuna geçiyor. Destek görme, değerli hissetme, başarı elde etme ihtiyacı bugünlerde artabilir. Kendinizinden ve yeteneklerinizden yana şüpheye düşmemeli, kendinizi yalnızlaştırmamalısınız. Yaşama dair hedeflerinize odaklanarak duygusal gel gitleri dengeleyebilirsiniz.

17 Aralık 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Manevi olarak yıprandığını hissedebilirsin. Fakat arkadaşlarının sana olan desteği ile bu durumu aşabilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan bir süre yalnız kalmak isteyebilirsin. Hobilerin ile her fırsat bulduğunda yakından alakadar oluyorsun. Bugün saf enerji açığa çıkıyor; dış görünümüne her zamankinden daha fazla önem veriyorsun.

17 Aralık 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yapılmasını istemediğiniz ancak sizin başkalarına yaptığınız eleştirileriniz yüzünden arkadaşlarınızla aranızda sorun yaşanabilir. Bunun önüne geçmek için iletişimlerinizde daha yapıcı olmalı ve empati kurmalısınız.

17 Aralık 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel yeteneklerinizle alakalı konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızla ilgili konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni beklentiler içine girebilirsiniz. Gün içinde beklediğiniz işlerden sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sosyal konulara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

17 Aralık 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ilişkileri geliştirdiğiniz bir gün olması ile beraber kendinizi verimli hissedeceksiniz. Özgüveninizin artması ile ailenize karşı tutumunuz ve güler yüzünüz de artabilir.

17 Aralık 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

17 Aralık 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aynı hatayı ilk sefer yapmak bir tesadüftür, ikinci sefer bir kazadır ancak üçüncü kez yapmak yıldızların size bir şey söylemeye çalıştığı anlamına gelir! Tekrar tekrar aynı hatayı yapmaktan artık vazgeçmelisiniz.

17 Aralık 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda birçok açıdan olmanız gereken yerdeymiş gibi hissedebilirsiniz. Bu duygu çok kıymetli. Kendinizi konforlu ve rahat hissetmenizi sağlayan bu duygunun size verdiği ilhamın farkına varın ve bu pozitif duyguyu başka şeylere de yönlendirin. 

17 Aralık 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

17 Aralık 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girme sürecinizi hızlandırmak istiyorsanız, daha sosyal olmalısınız. İş yerinizdeki fikirlerinizi harekete geçirmek için gerekli olan iradeye sahipsiniz. Son derece koruyu ve dürüst bir insansınız.

17 Aralık 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmacı yapınızı zorlamayın. Bugün, özünüze dönmek isteyebilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay.

17 Aralık 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 47' 35" R
Ay
Terazi
27° 59' 01" R
Merkür
Koç
16° 09' 33"
Venüs
Koç
22° 35' 44"
Mars
Balık
24° 27' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 31"
Satürn
Balık
15° 57' 01"
Uranüs
Boğa
21° 57' 42"
Neptün
Balık
28° 41' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 08"
Lilith
Başak
22° 34' 52"
True Node
Koç
15° 38' 54"
Son Güncelleme : 23/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>