Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Farklı Anlamlar Çıkarabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün yardım teklif etmekten çekinmeyin. Ebeveynleriniz ev işleriyle ilgili biraz yardıma ihtiyaç duyabilirler. Yakınlarda yaşıyorlarsa, onları ziyaret edin ve yardım edeceğiniz bir konu var mı diye bakın. Ya da kardeşiniz/kuzeniniz bebeğini bırakabileceği bir kişi arıyor olabilir. Yeğenlerinize bakabilir ve çocuklarla çocuk olmaktan keyif alabilirsiniz! Oyun oynamayı seviyorsunuz, bu yüzden onlarla evde olmak size iyi gelecek.

Arkanıza yaslanıp ve çalışmanızın başkasına kredi vermesine izin vermeyin. Sahne arkasında özenle çalışıyor olabilirsiniz ve şimdi yaptığınız şey için başkası övgü alıyor olabilir. Adil davranıldığından ve hak ettiğin dikkati aldığınızdan emin olun. İş yerinde insanların kuvvetli istekleri zor olabilir, bu nedenle ihtiyacınız olanı söylemek için gözünüzü karartmanız gerekebilir. Güçlü olun ve başkalarının sizi onlardan daha az bir şey olduğunuzu düşünmelerine izin vermeyin.

Bugün biraz gevezeliğiniz tutabilir. Kimse sizi yalancı çıkaramaz veya başkalarının fikrini çaldığınızı ima edemez. Gerçekten hemen öfkelenebilme potensiyeliniz var. Söyleyip de daha sonra pişman olacağınıza, düşüncelerinizi bir günlüğe yazın. Eğer bir konuşma yapma gereği duyuyorsanız, bunu herkesin içinde yapın.

Birçok açıdan işler senin için olumlu gidecek gibi görünüyor. Düşüncelerin berrak, duyguların kontrol altında ve bütünün parçaları doğru yerlerde. Şimdi bu cep dolusu talihten faydalanma ve bunları birer hazineye çevirme zamanı. Güçlü bir ateşi en küçük bir kıvılcım bile başlatabilir. İçinde herhangi bir şeyi gerçekleştirebilecek bir güç mevcut! Özellikle de şu anda!Bazı garip rüyalar, görüler ve psişik deneyimler gün boyu yakanızı bırakmayabilir. Bu sizin için alışılmadık bir durum olabilir ve bu defa ayaklarınızın yere sapasağlam bastığı bir ruh hali içerisinde olduğunuzdan tüm bunlar size hayal ürünü şeyler gibi gelebilir. Soru: Hayal gücü tam olarak nedir? Bilmiyoruz! Hisssettiklerinize şüpheyle yaklaşabilirsiniz ama ne olursa olsun altında yatan mesajları da bir düşünün. Size bir şeyler söylemeye çalışıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün imajınızı değiştirmeye karar vermeniz muhtemel. Kova burçları çok çabuk sıkılırlar. Birkaç aydır aynı tarzda giyiniyorsanız, yeni bir şeyler denemenizin vakti gelmiş olabilir. Muhafazakar bir giyim tarzınız varsa, biraz renk katmak isteyebilirsiniz. Parlak desenli gömlekler veya kravatlar kullanmaya ne dersiniz? Ya da tamamen siyah giymek gibi yeni bir renk seçimine de gidebilirsiniz.

20 Aralık 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamın farklı alanlarında geleceği göz önünde bulundurarak hareket edebilir, gelecek vadeden işler ve kişilerle ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde ani ve köklü değişimlerin karşınıza geldiği günlerdesiniz. Takıntı durumlarından kaçınmalı, hayata ve olaylara objektif bakmaya gayret etmelisiniz.

20 Aralık 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnce hesapların insanı değilsin. Fakat bu konuda uyanık davranmaya çalışan insanlara tavrın net olabilir. Seni aşağı çeken insanlardan ziyade seni geliştiren insanlar ile iletişimde olmak istiyorsun. Eski bir dostun seninle tekrar iletişime geçmesine farklı anlamalar yükleyebilirsin.

20 Aralık 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat etme isteğinizi ertelemek zorunda kalmak canınızı sıkabilir. Koşullara göre planlarınızı ileri tarihlerde hayata geçirebilirsiniz. Ama şu an bu ertelemenin getireceği maddi ve manevi faydalara odaklanmalısınız.

20 Aralık 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerlerken yakın çevrenizde ve düşüncelerinizde daha hassas ve yumuşak davranabilirsiniz. Entelektüel uğraşlar verimli olabilir.

20 Aralık 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinize yüklü miktarda para geçebilir, tazminat davalarınız sonuçlanabilir, yeni birkurabilir ya da yeni gelir kapılarını keşfetme fırsatı yakalayabilirsiniz.

20 Aralık 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimle ilgili konular gündeme gelirken iletişimden kaynaklanabilecek problemlere ve yanlış anlama ve anlaşılmalara her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizde gelişen olaylar gündeminizi kaplayabilir.

20 Aralık 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İhtiyacınız olan tek şey cesaret. Korkaklık yapmaktan vazgeçerseniz harika fırsatlar elde edeceksiniz!

20 Aralık 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günler içindesiniz.

20 Aralık 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

20 Aralık 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün dilinize hakim olmaya çalışmalısınız; zira her ne kadar bütün cevapları bildiğinizi düşünseniz de, büyük olasılıkla, bulmacanın bazı parçalarını hesaba katmıyorsunuz. Günün üzerinde kendini gösterecek şiddetli bir saldırganlık duygusu, herkesi özellikle de sizi çok fazla etkisi altından bırakabilir. Bugün bir konuşmacı olmaktan ziyade dinleyici olmanızda fayda var.

20 Aralık 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçılığınızın baskın olduğu bir gün geçireceksiniz. Bazı kararları vermeden önce, geçmişin pürüzlerinden kurtulmalısınız. Takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesine izin verirseniz, hedeflerin gecikmesine neden oluyorsunuz.

20 Aralık 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 31' 08" R
Ay
Başak
05° 54' 57"
Merkür
Koç
17° 41' 09"
Venüs
Koç
17° 11' 31"
Mars
Balık
21° 04' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 12"
Satürn
Balık
15° 31' 29"
Uranüs
Boğa
21° 43' 11"
Neptün
Balık
28° 32' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 51"
Lilith
Başak
22° 05' 43"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>