Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duyguların Konusunda Açık Olamayabiliyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün sizin için yoğun bir sosyal gün. Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz sizinle iletişim kurmaya çalışırken, telefonlarınız susmuyor olabilir. Sizi bir buluşmaya veya bir aile üyesinin doğum günü partisine davet edebilirler. Muhtemelen her daveti kabul edemezsiniz. Bu nedenle sizi pozitif ve ilham verici kişilerle buluşturacak etkinlikleri seçin. Son haftalardaki stresten sonra, yeniden şarj edilmeniz gerekiyor.

Hayal gücünüz artabilir ve başkalarıyla paylaşmak istediğiniz parlak bir fikirle ortaya çıkabilirsiniz. Diğer insanlar, onların olmasını istediğiniz kadar açık olmasa bile, coşkunuzu sürdürmeye çalışın. Gezegenlerin etkileri meslektaşlarınız için biraz dikkat dağıtıcı olabilir. Kendi görevlerine odaklanabilir ve sizin düşüncelerinize karşı çok açık olmayabilirler. Başka bir gün onlarla paylaşmak için planlarınızı not edin.

Bazı canlı ve güzel rüyalar ya da hayaller sizi uyandırıp yeni fırsatların farkında olmanızı sağlayabilir. Bunlar doğası gereği yaratıcı fırsatlar olabilir bunlardan faydalanmanız gerek. Bu aydınlanma uzun süredir sizdeydi fakat hiç farkında değildiniz. Alışık olmadığınız için bu durumu hayatınızdan çıkarmayın. Fırsatları değerlendirin ve sizi nereye götüreceğine bir bakın. Şansınız yakında dönecek!

Hafif ve şen ruhun, günün moduyla armoniyi yakalama konusunda biraz sıkıntı yaşayabilir. Genellikle, köşeye sıkıştığında kendi koruyacak bir sığınak buluyorsun. Fakat bugün zekice manevralardan yoksun kalmış gibisin. Günün zorluklarıyla tek başına ve yardımsız şekilde yüzleşiyor olsan da, atlatmanın yolunu bulacaksındır. Aferin sana!Bugün bir şeylere odaklanmakta zorluk yaşamanız muhtemel görünüyor. Açıların etkisi, bir bilinç bulanıklığı yaşamanıza neden olabilir. Bununla baş etmenin en iyi yolu; ya işlere daha fazla zaman ayırmak - normalden daha uzun sürebileceği için - ya da onları ertelemek olacaktır. Hüsrana uğramanıza ya da strese girmenize gerek yok. Yalnızca elinizden geleni yapın ve bu gece için rahatlatıcı bir şeyler planlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ve yarın hayallerine özellikle dikkat et. Bazı geceler rüyaların uç derecede heyecan saçabiliyor ama sabah olunca bu hayalleri hatırlamıyorsun bile. Fakat şu anda gezegenler bilinçdışını harekete geçirecek potansiyele sahipler. Rüyaların aracılığıyla sana önemli mesajlar gelebilir. Sabahları uyandığında rüyalarını bir rüya günlüğüne not edebilirsin. Çözümlemek isteyeceğin önemli sinyallerle karşılaşabilirsin.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün agresyon ve gerilimi, öfke kontrol sorunlarına dikkat. Ev içinde sessiz gerilimler olabilir. Hareket halinde olmak ve enerjinizi atmak daha iyi hissettirecektir. İş veya özel hayatınızla bağlantılı bir konuda engellediğinizi hissedebilir, dış koşullar sebebiyle bazı mecburiyetler yaşayabilirsiniz.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan yoğun duygular beslediğin kişiye açılamıyor olabilirsin. Bu konuda dostlarından yardım isteyebilirsin. Yönetici pozisyonunda çalışıyorsan aldığın kararlar ekip arkadaşlarını yakından ilgilendirebilir. Adil ve güvenilir olmaya özen göstermek istiyorsun.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli olayları öğrendikçe şaşkınlığınızı gizleyemiyor olabilirsiniz. Siz sadece sorumluluklarınızla ilgilenirken arkanızdan dönen olayları görememeniz çok normaldir. Bunun etkilerinden uzak durmak için her zaman olduğu gibi doğrudan ve üretmekten vazgeçmeden ilerlemeye devam etmelisiniz.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev içindeki kazalara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden ailevi konular içinde kalabilirsiniz. Gizli düşmanlar edineceğiniz zamanlar olabilir. Korkularınız gün yüzüne çıkabilir. Babanıza ait konuları ihmal etmemeye özen gösterin. İç sesinizi dinleyerek birçok konunun üstesinden gelebilirsiniz.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüklendiğiniz sorumluluklar hedefinize giden yolda dahi olsa size fazla gelebilir, doğal olarak dinlenmeye ve hayattan keyif almaya ihtiyaç duyabilirsiniz...

23 Aralık 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aileye ilişkin konular gündeminize gelirken sorumluluklarınızın bilincinde hareket edebilirsiniz. Geçmiş, tarih ve anılar size yol gösterebilir. Evinizle, tadilat, tamirat işleriyle daha çok ilgilenirken ev kazalarına karşı dikkatli olmaya özen gösterin.

23 Aralık 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın içinden geçip giderken mutlu olabilecek türden bir insan değilsiniz. Sizi tatmin etmek için biraz entrikaya veya heyecan verici bir mücadeleye ihtiyacınız var. Şans eseri, bu durum bugün gerçekleşebilir.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kalıcı başarılardan yanasınız ve birlikte çalıştığınız kişilerin, belli bir potansiyeli olsun istiyorsunuz. Bugün işinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün içinde sosyal ilişkilerinizde gözden kaçabilecek detaylara, ilişkilerinizde yanlış anlama ve anlaşılmalara karşı daha dikkatli olmalı, olayları biraz da oluruna bırakmalısınız. Akşam saatlerinde etrafınızdaki hareketlilik olumlu yönde artsa da, seyirci kalmayı tercih edebilirsiniz.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte keyifli bir günün tadına varacaksınız. Geleceğinizi şekillendirmeye başladınız ve kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Günlük su tüketiminizi arttırın.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Farklı fikirler üretebileceğiniz ilginç günlerden birini yaşıyorsunuz. Duygusal değişimlerin sizde yarattığı ruh halini dizginlemek elinizde. Bugün, bazı önemli konularda acele karar vermemeli ve öncelikle kariyerinizi düşünmelisiniz.

23 Aralık 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 59' 36" R
Ay
Akrep
25° 47' 22"
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
25° 22' 52"
Mars
Balık
26° 12' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 50"
Satürn
Balık
16° 09' 45"
Uranüs
Boğa
22° 05' 18"
Neptün
Balık
28° 45' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 57"
Lilith
Başak
22° 49' 55"
True Node
Koç
15° 34' 26"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:34

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>