Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yanlış Anlaşılmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 30%
Sağlık 50%

Bugün sevdiklerinize ekstra ilgi göstermeniz gerekebilir. Her ne kadar bazı endişelerinizle meşgul olsanız da, size yakın birinin şu anda size ihtiyacı olabilir. Örneğin, sevgiliniz bir konuda yardıma ihtiyaç duyabilir veya çocuklarınızın bir proje için yardıma ihtiyaçları olabilir. Başkalarına yardım etmeye zaman tanıyın. Bir süre melek kanadı takmak size iyi hissettirecek.

Bugün inanılmaz derecede yoğun olacaksınız; bununla birlikte gününüz projelerle dolu masanızda son bulabilir. Bunun nedeni verimsiz olmanız değil, popüler olmanız ve işinize değer vermenizdir. Şu an için çok değerli olmamayı diliyor olabilirsiniz! Yapmanız gereken her şey için stresli hissetmeyin. Kimse sizden hepsini derhal halletmenizi beklemiyor. Biraz dinlenmeyi unutmayın. Yarın başka bir gün.

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Tam uçuş modundayken, bir anda birisi modunu düşürebilir. Yaratıcı bir haldesin, hem kişisel hem de profesyonel alanda işine yararlar fikirler üretebiliyorsun. Ama eleştirel bir kişi tutkunu ve vizyonunu etkiliyor. Kıskançlığın seni etkilemesine izin verme! Hayal gücün de kuvvetli, öyleyse onu izle!Bugün içinde başkalarından olumlu geri bildirim alabilirsiniz. Bazen takdir edilmediğinizi hissediyorsunuz, ancak bugün büyük iltifatlar işitebilirsiniz. Belki de üstlerinizden biri emeklerinize verdiği desteği gösterebilir ya da görüşlerine değer verdiğiniz birinden hak ettiğiniz övgüyü alabilirsiniz. Öyle ya da böyle değerinizin bilindiğini hissedeceksiniz. Alkışları kabul edin ve eğilip selam verin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tüm iyi şeyler bekleyenlere gelir. Ve bugün bu kişi sizsiniz. Tek istediğiniz rahatlamak, ama şu an bu kartlarınızda yok. Birkaç gün içinde bir mola vermek için kendinizle bir sözleşme yapın. Başınızı arkaya yaslayıp ayaklarınızı uzatana kadar, stresten ve yüzleşmekten kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Kendinizi kaybetmek hiçbir şeyi kanıtlamanızı sağlamaz ve size çok pahalıya patlar…

25 Aralık 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşama daha gerçekçi ve akılcı bakarak yaklaşabilir, gündeminizdeki konuları bu gözle ele alabilirsiniz. Finansal konularda akılsız riskler almaktan kaçınmalı, borçlanmalar, borç alma-verme konularında temkinli olmalısınız. İlişkilerde paylaşım içinde olma zamanı.

25 Aralık 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tavrını yumuşatıyorsun. Çevren tarafından yanlış anlaşılmak istemeyebilirsin. Ancak iyi niyetini kullanmaya çalışan insanlara karşı tavrın değişmiyor. Kendi işinin sahibi bir Oğlak burcuysan ofisindeki teknolojik aletleri yenilemek isteyebilirsin. Maddi durumunu değerlendirmeye alıyorsun.

25 Aralık 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddiyat yüzünden ailenizle aranıza mesafe koymanız yanlış bir davranış olacaktır. İşleriniz çok yoğun ve sonu belirsiz gibi gelebilir. Söz konusu bir mirasta, aile üyelerinizin de söz hakkı olduğunu unutmamalısınız. Sakin ve makul bir yaklaşımla herkesi memnun edecek bir sonuç elde edebilirsiniz. 

25 Aralık 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ikili ilişkilerinize yönlendirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ifade ederken biraz daha yumuşak olmaya özen göstermelisiniz. Bazı olayları net görmekte zorlanacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz.

25 Aralık 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tek başına çalışarak tartışmalardan kaçının. Eğer benmerkezci savaşlarla meşgul olursanız patronlar, arkadaşlar ve diğer önemli insanların gözünde değeriniz azalacaktır.

25 Aralık 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

25 Aralık 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde yeteneklerinize, hobilerinize, çocuklara, aşk ve flört alanına odaklanmak isteyebilirsiniz. Kendinize ve hayata dair sürpriz kararlar alabilirsiniz.

25 Aralık 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle savaş yapmak yerine barışı tercih edin. Sürekli tartışmak size hiçbir şey kazandırmıyor. Gereğinden fazla çaba sarf ettiğiniz için, yorgun düşüyorsunuz. Eski hesapları bir kenara bırakın ve yaşama eğlenceli bakın.

25 Aralık 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Aralık 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize daha fazla güvenmeye çalışın ve onu sıkmayın. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile sürekli bir rekabet içindesiniz ve bundan keyif alıyorsunuz. Geçmişteki korkularınız ile yüzleşmenin zamanı geldi.

25 Aralık 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, Ay'ın konumu, ince duygularınızı ortaya çıkarıyor. Fakat, aynı zamanda sizi hassas ve eleştirici yapıyor. Kırılmaya müsait yapınız, sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Hissettiğiniz duygular sizi doğru yola götürüyor ve haklı çıkıyorsunuz.

25 Aralık 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 55' 08" R
Ay
Başak
10° 45' 13"
Merkür
Koç
17° 28' 52"
Venüs
Koç
17° 41' 50"
Mars
Balık
21° 23' 04"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 49"
Satürn
Balık
15° 33' 55"
Uranüs
Boğa
21° 44' 32"
Neptün
Balık
28° 33' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
20° 02' 17"
Lilith
Başak
22° 08' 27"
True Node
Koç
15° 36' 46"
Son Güncelleme : 19/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>