Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İletişimin Kuvvetleniyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün sevdiklerinize ekstra ilgi göstermeniz gerekebilir. Her ne kadar bazı endişelerinizle meşgul olsanız da, size yakın birinin şu anda size ihtiyacı olabilir. Örneğin, sevgiliniz bir konuda yardıma ihtiyaç duyabilir veya çocuklarınızın bir proje için yardıma ihtiyaçları olabilir. Başkalarına yardım etmeye zaman tanıyın. Bir süre melek kanadı takmak size iyi hissettirecek.

Bugün inanılmaz derecede yoğun olacaksınız; bununla birlikte gününüz projelerle dolu masanızda son bulabilir. Bunun nedeni verimsiz olmanız değil, popüler olmanız ve işinize değer vermenizdir. Şu an için çok değerli olmamayı diliyor olabilirsiniz! Yapmanız gereken her şey için stresli hissetmeyin. Kimse sizden hepsini derhal halletmenizi beklemiyor. Biraz dinlenmeyi unutmayın. Yarın başka bir gün.

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Tam uçuş modundayken, bir anda birisi modunu düşürebilir. Yaratıcı bir haldesin, hem kişisel hem de profesyonel alanda işine yararlar fikirler üretebiliyorsun. Ama eleştirel bir kişi tutkunu ve vizyonunu etkiliyor. Kıskançlığın seni etkilemesine izin verme! Hayal gücün de kuvvetli, öyleyse onu izle!Bugün içinde başkalarından olumlu geri bildirim alabilirsiniz. Bazen takdir edilmediğinizi hissediyorsunuz, ancak bugün büyük iltifatlar işitebilirsiniz. Belki de üstlerinizden biri emeklerinize verdiği desteği gösterebilir ya da görüşlerine değer verdiğiniz birinden hak ettiğiniz övgüyü alabilirsiniz. Öyle ya da böyle değerinizin bilindiğini hissedeceksiniz. Alkışları kabul edin ve eğilip selam verin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evde düzene koyulması gereken çok şey olması bugün sizi biraz huysuzlaştırabilir ya da gezegenlerin konumu nedeniyle biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Morali bozuk bir kadın arkadaşınızın çıkagelmesi durumu daha da zorlaştırabilir. Yorgun olmanıza rağmen yerinizde duramayabilirsiniz. Tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkın. Bu muhtemelen zihninizi boşaltacak ve sizi canlandıracaktır.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 14.31'den itibaren Ay boşlukta ilerliyor. Günün bu saatine kadar ilişkilere, sevdiklerinize dair içten içe daha hassas olabilirsiniz. Değer görme, sevilme ihtiyacı artabilir. Beklentilerinizi dile getirmeniz, ilişkilerinizde beklediğinizi bulmanızı sağlayacaktır.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ifade ediş tarzın çevren tarafından gayet ikna edici. Kendi işinin sahibi bir Oğlak burcuysan organizasyon konusunda oldukça verimli olabilirsin. Ailenin maddi konularda yaşadığı sıkıntıları bir plan çerçevesinde sonuca ulaştırmak isteyebilirsin. Olgunluk kazınabilirsin.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ile küçük tartışmalar içerisinde olabileceğiniz bir gün olabilir. Haklılığınızı makul ve ılımlı tepkilerle göstermeye çalışarak ve karşı tarafı da dinleyerek tartışmaları sonlandırabilirsiniz.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle bir arada olmak ve yaratıcı konularla uğraşmak için oldukça uygun. Yaratıcı bir konuya da zaman ayırın.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde oldukça şanslı olacaksınız. Aşk konusunda partnerinizden gelecek teklif ile kendinizi bulutların üzerinde hissedebilirsiniz.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortak gelirler, miras, prim,nafaka, burs ve krediler alanınız vurgulanırken, bunları elde etmekte mücadele sergileyecek olsanız bile mücadelenin ardından parasal konuları tamamlayabileceğiniz görünmekte. Geçici kalp çarpıntılar ve depresif ruh hali yaşayabileceğiniz yeniay haftasında, arkadaş çevrenizle ilgili güç mücadeleleri ve problem yaşayabilirsiniz. Yeniay anında etkin olan Satürn'ün Venüs ve Merkür ile uyumlu görünümü aşk ve ilişkiler konusunda size muazzam destek olurken, varolan ilişkilerinizde mutluluğunuzu arttırmanıza, aile olmayı düşünmenize ve birlikte geçireceğiniz zamanın çok daha kaliteli ve keyifli olmasına destek olurken, bu süreçte iyiteklifleri alabilir, çalışma hayatınızda başarılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Bekar olanlar için aşk ve uzun süreli bir ilişki getirecek olan yeni ay,hayatınızda da sizi muazzam destekliyor olacak.

26 Aralık 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıkı çalışmak ve aşk arasında seçim yapmanız gerekiyorsa, sıkı çalışmayı seçin. Bu seçim her zaman karşılığını verir ve bu durumda sizi ilk başta gerçekten aradığınız şeye götürür.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacaksınız. Farklı kişilerin fikirlerinden yola çıkacaksınız.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi kararlarınızı verin. Sporcular ve benzer şekilde kendini motive edebilen kişiler için olumlu bir gün. Kendinizi en iyi şekilde ortaya koyabileceğiniz etkinliklere katılın. Sadece oturup hiçbir şey yapmamak tehlikeli olabilir. Yeni ve farklı şeylerin keyfini çıkarın.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın konumu; maddi konularda fırsatları duygusal boyutlara taşıyacağınızı gösteriyor. Uzun süredir düşündüğünüz konular üzerinde destekleyici çalışmalar içinde olursanız, enerjinizi olumlu bir şekilde pasife edebileceksiniz.

26 Aralık 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 06' 57" R
Ay
Aslan
06° 30' 56"
Merkür
Koç
19° 08' 13"
Venüs
Koç
14° 09' 33"
Mars
Balık
19° 09' 41"
Jüpiter
Boğa
20° 48' 37"
Satürn
Balık
15° 16' 41"
Uranüs
Boğa
21° 35' 10"
Neptün
Balık
28° 27' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
19° 52' 12"
Lilith
Başak
21° 49' 21"
True Node
Koç
15° 33' 50"
Son Güncelleme : 16/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>