Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Protein Ağırlıklı Besleniyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

İdealist aşk bugün karşınıza çıkabilir. Bu, bir meslektaşınızı veya grubunuzdan birini içerebilir. Veya tamamen arkadaş olarak gördüğünüz biri bile olabilir. Bu kişi her kim ise, gerçek olamayacak kadar mükemmel görünüyor. Bu duyguları ilk kez yaşıyorsunuz ve karşınızdakinin kusurlarını da sevmek zorunda olduğunuzu unutmayın.

Tutkular son derece yüksekte seyretmeye meyillidir ve büyük ihtimalle kendinizi tam da böyle bir şeyin ortasında bulacaksınız. Başka neresi olabilir ki? Eğer bir Oğlak iseniz her gün bir Oğlak günüdür, ancak bu, bugün normalden biraz daha yoğun olabilir. Çatışan enerjiler, kafanızın tam ortasında, birbirine çarpacak ve şimdi ya da asla türünden önemli bir karar vermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Yapmanız gereken tüm hazırlık çalışmalarını yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

Bir arkadaşınız bugün sizden biraz borç para isteyebilir ve siz de sanki ihtiyacı olandan ve kesinlikle sizin verebilceğiniz miktardan daha fazlasını istiyor gibi hissettiniz. Bunun sizi tuhaf bir duruma soktuğunu düşünebilirsiniz, ancak arkadaşınızla konuşup ona durumu anlatmaya çalışın. Eğer hayır demeniz gerekiyorsa, söyleyin! Zaten gerçekten arkadaşınızsa, sizi anlayacak ve durumuna başka bir çözüm bulacaktır.

Duygularının üstesinden gelemeyeceğin bir gün olacağa benziyor. Her zamankinden daha kararsız ve uçarısın. Fakat bunun aslında senin yararına olacağını bil. Mağarandan çık ve dışarıda derin bir nefes al. Neşeli bir tavır, el attığın her ne olursa olsun ilerleme kaydetmen için hayati önem taşıyor. Yanıtlarını ise, başkalarıyla gerçekleştirdiğin diyaloglarda aramaya çalış.Bazı zamanlar gerçek duygularınızı ifade etmek hoşunuza gitmiyor. Asıl düşüncelerinizi kendinize saklayarak gizemli adamı oynamayı tercih ediyorsunuz. Çevreyi izlemekten ve etrafınızdaki insanları gözlemlemekten hoşlanıyorsunuz. Bu durum daha stratejik hamleler yapmanıza olanak veriyor! Ancak bugün insanlara karşı daha açık olmaya hazır olacaksınız. Umutlarınız ve hayallerinizle ilgili önemli bir itirafta bulunursanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinde başkalarından olumlu geri bildirim alabilirsiniz. Bazen takdir edilmediğinizi hissediyorsunuz, ancak bugün büyük iltifatlar işitebilirsiniz. Belki de üstlerinizden biri emeklerinize verdiği desteği gösterebilir ya da görüşlerine değer verdiğiniz birinden hak ettiğiniz övgüyü alabilirsiniz. Öyle ya da böyle değerinizin bilindiğini hissedeceksiniz. Alkışları kabul edin ve eğilip selam verin!

27 Aralık 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve ilişkilerin gerektirdiği sorumluluklar ön planda olabilir. Evinizle ilgili tadilat, temizleme ve düzenlemelerle ilgilenebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde destek ve anlayış içinde olmakta, anlık gerilimlere kapılmamakta fayda var. Zira adım attığınızda olumlu yanıtlar alabilirsiniz.

27 Aralık 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uğraşların arasına yeni yeni hobiler eklemen fiziksel anlamda yorulmana neden olabilir. Bedensel verimini artırmak için beslenme şeklinde protein ağırlıklı yemeklere yer veriyorsun. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan karşı tarafın senin hislerine olan saygısı onunla olan bağını güçlendirebilir.

27 Aralık 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat etme isteğinizi ertelemek zorunda kalmak canınızı sıkabilir. Koşullara göre planlarınızı ileri tarihlerde hayata geçirebilirsiniz. Ama şu an bu ertelemenin getireceği maddi ve manevi faydalara odaklanmalısınız.

27 Aralık 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündelik işleri düzene sokmak ve daha planlı olmak gerekebilir. Daha fazla hizmet ve zaman alabilecek bir işi tamamlamaya gayret edebilirsiniz. Biraz gevşemeye de bakın.

27 Aralık 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başardıklarınızın tadını çıkartın ve minnet enerjisinde olun. Pasif bekleme süreci ve planlama doğrultusunda hareket ederseniz sizin için yararlı...

27 Aralık 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hissettikleriniz, söylemek istediklerinizle yaptıklarınız birbirini tutmayabilir ve insanlar sizin öfkeli taraflarınızı görebilirler. Özellikle yakın ilişkiler, patronlar ve aile ilişkilerinde dengeli ve uzlaşmacı davranmaya özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

27 Aralık 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her güne temiz bir sayfa ile başlayın. Unutmayın ki disiplin her şeydir. Kendinizi elinizdeki göreve odaklamazsanız, yarına çok fazlabırakabilirsiniz.

27 Aralık 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler, sizi bunaltabilir. Aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Uzun süredir yapmayı planladığınız değişimlere hazırsınız.

27 Aralık 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

27 Aralık 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmek istiyorsunuz, fakat kendinize uygun bir partner adayı bulamıyorsunuz. Sahip olduğunuz bütün enerjiyi kariyerinizde yükselmek için harcıyorsunuz. Mutsuz olduğunuz zamanlarda, sevdiklerinizden destek alın.

27 Aralık 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dostlarınızın da katılacağı bazı ortamlarda kendinizi ispat edeceksiniz. Hayallerinizi vurgulayacak konuların gündeme gelmesiyle motivasyonunuz olumlu bir şekilde artıyor. Araştırdığınız konuların size yarar yerine zararı olabilir.

27 Aralık 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 09' 10" R
Ay
Akrep
27° 50' 42"
Merkür
Koç
15° 59' 12"
Venüs
Koç
25° 34' 59"
Mars
Balık
26° 19' 58"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 07"
Satürn
Balık
16° 10' 40"
Uranüs
Boğa
22° 05' 52"
Neptün
Balık
28° 46' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 31"
Lilith
Başak
22° 51' 00"
True Node
Koç
15° 33' 57"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>