Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Diyalogların Artıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 50%

İşler sizin için gerçekten bir araya geliyor olabilir. Olayların yolunuza nasıl çıktığına bakarak hayatınızdan daha fazla memnun olacak, düzen ve huzur hissedeceksiniz. Acımasız mükemmellik arayışınız bazen sizi strese sokuyor, bu da hayattan zevk almanızı zorlaştırıyor. Ama şimdi kendinize ve yolunuza daha fazla inanıyor ve güveniyorsunuz. Bugün bunu sevdiklerinizle kutlamak isteyebilirsiniz.

Bugün yaptığınız her işte kendinizden biraz daha emin olmanız gerekiyor! Elbette faydalı olmak önemlidir, fakat kendinizi inkar etmek değil. İş yerinde, özgünlüğünüzü, kendi tarzınızı vurgulamayı düşünün. Unutmayınız ki, kapalı arkadaş ve aile çevresi dışında bile kendiniz olabilirsiniz. Sadece bir deneyin! Asla bilemezsiniz, insanlar sizi sadece kendiniz olduğunuz için sevebilir!

Dün bir girişimci olarak sabrınız sınanmış olabilir çünkü işle ilgili konular önemli ölçüde yavaşlıyor gibi görünüyor. Ne yazık ki, gecikmelere, beklenmedik etkinliklere, son dakika ayarlamalarına veya organizasyonla ilgili aksaklıklara katlanmak zorunda kalacaksınız. Hepsi umudunuz yitirmeniz için birleşmiş gibi. Öfkelenmenizin hiç bir manası yok. Uyum sağlayabilmek, bir girişimcinin en önemli özelliklerinden biridir, bugün bu özelliğinizi kullanma zamanı!

Fazla şımarmamaya gayret et. Eğer evdeki bir kutu donut seni çağırıyorsa bile bunlara karşı koysan iyi edersin. Zaman zaman kendini ödüllendirmek iyi bir şeydir. Yine de her zaman yapmak, özellikle de sağlığına zarar verecek şekilde yapmak fazla müsamahaya girer - sınırını bilmelisin. Sevilen, iyi bir şeyin çok fazla olması seni uzun vadede zedeleyecektir. Öyleyse cazibe kapını çaldığında arkana bakmadan uzaklaş!Bugün sizin için başkalarıyla kıymetli bağlar kurmak açısından son derece önemli. Kendinizi hızlı gelişen ve zekice ilerleyen sobetlerin ve tartışmaların içinde bulabilir ve bunlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Madalyonun her iki yüzünü de görmekte başarılısınız fakat bu sizi kararsızlığa ve ilişki kurmakta zorlanmaya itiyor. Bir yol seçip oradan ilerleyin. Kararlı olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bugün insanlar huzurunuzu kaçırmaya başladıysa ya da görünüşünüzle ilgili zorlu anlar yaşattıysa, onları dikkate almayın. Hayatınızı istediğiniz gibi yaşamaya hakkınız var. Bu, aylardır yıkanmamış bir eşofman altı ile yırtık pırtık bir tişört giyip evin etrafında dolaşmaksa, bırakın öyle olsun. Kim olmak istiyorsanız o olun.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızda, tepkilerinizde daha hızlı değişimler içinde olabilirsiniz. Aniden gerilebilir, ufak bir şeyle oldukça mutlu olabilirsiniz. Duygu patlamalarına ve öfke kontrol sorunlarına dikkat.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal açıdan zor bir dönem geçiriyorsan, kendini birtakım kısıtlamalar içerisinde bulabilirsin. Ekiçin arayış içinde olup, yükünden kurtulmak isteyeceksin. Beklemediğin bir telefon ile ailenden maddi destek gelebilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, daha önce hoşuna giden biriyle yeniden flörtleşmeye başlayabilirsin.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlüğünüz için sınırlar çizmek yerine kendinize bir alan oluşturarak oraya gitmeyi düşünmelisiniz. Sınırlarınız yalnız kalmanıza yol açabilir. İstemediğiniz şeyleri yapmayı bırakmalısınız.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan daha stresli ve zorlayıcı bir gündesiniz. Ortaklaşa konularda, parasal alanda daha gerçekçi davranmalısınız.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konsantrasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz ancak zaman yönetimini doğru yapmanız gerekebilir. Güçlü ve mücadeleci kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İster bekar, ister uzun süreli bir ilişki içinde olun, havada romantizm kokusu var. En iyi kozlarınızı oynamaya hazır olun.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte olduğunuz kişiyi gereksiz kıskançlık duyguları ile bunaltabilirsiniz. Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor. Yanılmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda tavrınızla dikkat çekeceksiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi konular ve sorumluluklar gündeminize gelirken kendinizi biraz kısıtlanmış ya da sınırlanmış hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Öğle sonrasında ise hayatı akışına bırakmakta zorlanmayabilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sergileyeceği bir davranıştan sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Yaptığınız harcamalara dikkat etmeye çalışın ve aşırıya kaçmayın. Bugün bulunduğunuz her yerde mutluluk ve heyecan yaşayacaksınız.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yüzeysel sorunlarınız var. Bunları en aza indirme niyetleri, duygusallıkta sevgi bağlarını ön plana çıkarma gayretlerine bağlı. Duygusallığınızı bazı dengelere oturtmanız yararlı olacak. Bir haber, bir cevap ya da bir para bekliyorsanız artıksadece beklemekle hallolmayacak, ısrarla peşine düşün. Hiçbir aksilikle karşılaşmayacaksınız. Mutsuz olduğunuz zamanlar, yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilo sorununuz olabilir.

2 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 51' 42" R
Ay
Akrep
11° 21' 59" R
Merkür
Koç
16° 01' 13"
Venüs
Koç
23° 56' 53"
Mars
Balık
25° 18' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 37' 42"
Satürn
Balık
16° 03' 14"
Uranüs
Boğa
22° 01' 23"
Neptün
Balık
28° 43' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 17"
Chiron
Koç
20° 19' 56"
Lilith
Başak
22° 42' 11"
True Node
Koç
15° 37' 18"
Son Güncelleme : 24/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>