Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Realistsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Tutkularınız bugün karmaşık ve kişisel hayatınız ilginç olabilir! Kendinizi çılgın bir öneri yaparken veya biriyle abartılı bir gezi planlarken bulabilirsiniz. Belki romantik bir kaçamak planlayabilir ya da sevgilinize dürtüsel bir davranışta bulunabilirsiniz. Arada bir kalplerini açıp risk almak sizin için iyi, öyleyse devam edin!

İlk kez, evinizdeki kozadan çıkmaya isteksiz görünüyorsun. Doğru, ailenizle, eski arkadaşlarınızla, hatta kendi başınıza bile bu kadar rahat ve mutlu hissetmenizin üzerinden uzun zaman geçti. "alçakgönüllü olun," dedikleri gibi, "ev gibi bir yer yok." Bunun için şimdi "Amin" deyin. Bugün işe gitmeye çok niyetiniz yok.

Bugün evinizde finansal konuda bir grup toplantısı gerçekleşebilir. Bu grubun planladığıher neyse, hızlı ve etkili bir şekilde dikkate almalısınız, daha sonrasında istediğiniz gibi takılabilir, sosyalleşebilirsiniz. Bu süreçte, misafirlerinizin yeni taraflarını keşfedebilirsiniz ve bu da ilgili herkes için oldukça aydınlatıcı olabilir. Onlarla olan bağınız git gide artacak.

Kabusları, hislerini anlamak için güvenli yollar olarak gör. Elbette kimse onları tecrübe etmekten hoşlanmaz ve muhtemelen bir süre sonra unuturlar fakat; kabusların kendini tekrar etmemesi için sana ne söylemek istediklerini anla. Seni korkutan nedir? En çok nerede güvensiz hissediyorsun? Bu sorulara cevaplara ara. Korku, acı ve kaygı, soğuk terler döktüren gerçek kabusların malzemeleridir!Bugün her ne kadar daha iyi plan yapabilmek ve işleri yoluna koymak için gerçek dünyaya dönmek isteseniz de yapılması gereken şey bu olmayabilir. İşleri büyük ölçüde oluruna bırakırsanız her şey yerli yerine oturacaktır. İnsanlara güvenin ve şunu bilin ki hayatta edineceğiniz en güzel deneyimlerden bazıları plansız gelişenlerdir. Yapılacaklar listenizi bir kenara koyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni döngünün başladığı gün. Önümüzdeki günlerde yeni meseleler ortaya çıkmaya başlayacak. İlişkilerinde şimdiye dek benimsediğin ilkelere dönüp tekrar bir bakabilirsin. Sonuç olarak, artık bu ilkelerin sana göre olmadığı kanısına varabilirsin. Görünüşe göre toplum tarafından talep edilen gelenekler ve sosyal normlar seni biraz bunaltmakta.

8 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zorunluluklar, kısıtlanma ve gecikmeler gündeminizde olabilir. Hayatı, kendinizi veya hedeflerinizi sorgulayabilirsiniz. Abartılı tepkilerden, abartılı düşüncelerden kaçınmalısınız. Aceleci olmamalı.

8 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşına çıkan fırsatları değerlendiriyorsun. Hemkonusunda hem de sosyal çevrende realist yapın ile hep takdirleri toplamayı başardın. Uzun süreli birlikteliği olan bir Oğlak burcuysan, evliliğe yönelik ilk adımlar aklında yer edinmeye başlayabilir. Ailenin sana verdiği sorumluluklara karşı kendini yorgun hissedebilirsin

8 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde bazı küslükler son bulabilir. Ya da sizlerin ipleri gerdiğiniz bir ilişki yeniden bir form kazanabilir. Parasal konularda önemli bir gelişme sizleri bekliyor. Alacağınız alabilir ve borçlarınızı kapatabilirsiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla ilgili konularla ilgilenmek, onlarla hoşça vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bu sizi duygusal tamamlanma içinde hissettirebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu konuda çevrenizden destek alacaksınız. Akşam saatlerinde hobilerinizle ilgilenmek size keyif verecektir.

8 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizin kalabalık, hayatınızın keyifli olacağı günlerdesiniz. Güleryüzünüz pek çok dostunuzun size olan bakış açısını olumlu yönde etkileyecek,...

8 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hafif tartışmalar bugün çirkinleşebilir ama buna gerek yok. Konuşma kızışmaya başlarsa, sizinle benzer düşünen insanlarla çevrili olduğunuzu hatırlatın.

8 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için birçok neden ortaya çıkacak. Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyor, değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz.

8 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız bitiyor. Ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun. Böylelikle kendinize olan güveniniz de artacak.

8 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize karşı daha saygılı olmaya çalışın. Bugünyerinizde pişman olacağınız bir davranış sergilememeye özen gösterin. Geçmişinize bağlı kalmak yerine geleceğinize odaklanın.

8 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel bir ilişkiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor. İş fırsatlarının biri gidip biri geliyor. Ama siz onları göremiyorsunuz. Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir

8 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 25' 22" R
Ay
Akrep
18° 29' 03" R
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
24° 39' 31"
Mars
Balık
25° 45' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 42"
Satürn
Balık
16° 06' 29"
Uranüs
Boğa
22° 03' 20"
Neptün
Balık
28° 44' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 56"
Lilith
Başak
22° 46' 01"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>