Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Şans Çarkın Dönüyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk tanrısı bugün sizi kalbinizden vurdu, bu yüzden istediğiniz şeye sıkı sıkıya sarılın. Kendinizi her zamankinden daha duygusal ve romantik hissedeceksiniz. Gurme yiyecekler ve kaliteli şaraplar bu akşamki yemek masasında size eşlik edecek. Bu konularda çalışılması gereken bir kısıtlayıcı unsuru olabileceğini unutmayın, ancak bunun sizi iyi vakit geçirmekten alıkoymasına da izin vermeyin.

Bugün, güçlü yaratıcı yapınızı geliştirecek bir gün. Kariyerinizin son seyri hakkında biraz kararsız hissediyor olabilirsiniz. Bugünün özellikleri, durumu olumlu bir perspektifle daha iyi değerlendirmenizi sağlayacak. Değişim, genellikle hazır hissetmeseniz bile iyidir. Mevcut duruma tökezleyen bir bloktan ziyade bir meydan okuma olarak yaklaşırsanız, kesinlikle üstesinden gelebileceksiniz.

Bugün özel bir satın alım planlayabilirsiniz, fakat şu anki finansal durumunuza baktığınızda bir sonraki ödeme gününüze kadar beklemenizin iyi olacağını görebilirsiniz. Bu moral bozucu ve heves kırıcı olabilir fakat bir de şöyle bakın: Bu şey için zaten bir süre beklemiştiniz, bir aciliyeti yok ve biraz daha beklemeniz canınızı acıtmaz. Bugün başka bir şeyler yapın ve sabırlı olun.

Zihinsel bir "Evreka!" anı yaşayacağın bir gündesin. Göksel enerjiler seni yaratıcı bir dönüm noktasına götürecek. İşle ilgili bir meseleye yeni bir çözüm getirmeye çalışıyor olabilirsin. Aramakta olduğun yanıt, çarpıcılığıyla ve ışığıyla adeta gözünü kamaştırabilir. O yüzden aklına gelen her tür fikre yakından bak! İlham perilerin kulağına önemli tavsiyeler fısıldıyor olabilir.Bugün yeni döngünün başladığı gün. Önümüzdeki günlerde yeni meseleler ortaya çıkmaya başlayacak. İlişkilerinde şimdiye dek benimsediğin ilkelere dönüp tekrar bir bakabilirsin. Sonuç olarak, artık bu ilkelerin sana göre olmadığı kanısına varabilirsin. Görünüşe göre toplum tarafından talep edilen gelenekler ve sosyal normlar seni biraz bunaltmakta.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün göksel enerjileri talepkar olacak. "şartlara uygun" olup olmadığın konusu üzerine kafa yorup durduğun için gezegenler, arsız bir şekilde, bu soruna, uygun olmadığın şeklinde cevap gönderiyorlar! Çünkü çok hızlı hareket ediyorsun! Şu anda yaptığın yön değişikliği oldukça temel ve ciddi fakat sen bunu hafife alıyorsun. Daha da derine kazmaya devam et.

7 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Daha detaycı düşünüp, istek ve beklentilerinize göre hareket edebilirsiniz. Güvende olma isteği her alanda artabilir. İlişkilerde konuşmalar duygu ve düşüncelerinizi değiştirebilir.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel gelişmelerin yaşanacağı günlerden geçiyorsun. Karşına çıkan ufak sorunların seni sıkmasına izin vermemelisin. Geçmişten bugüne aklını kurcalayan ama cevabını bulamadığın soruların yanıtları karşına çıkabilir. Miden ile ilgili hassasiyetinin artmaması için yediklerine dikkat etmelisin. Son zamanlarda aldığın kiloları vermek için spora başlayabilirsin.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ya da sevdiklerinizle aranıza mesafe koyma isteğiniz sizleri iyice yalnızlaştıracaktır. Kendinizden uzak tutarak insanları cezalandırmanız doğru bir yaklaşım olmayacaktır. İletişim biçiminizde daha doğru yollar belirlemelisiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yaşayacağınız duygusal yoğunluğu onlarla paylaşmak size iyi gelebilir. Aksattığınız dernek işlerinize yönelebileceğiniz zamanlar var. İşten gelecek desteklere karşı farkında olmanız, işlerinizi hızlandıracaktır. Gün içinde yaşayacağınız fikir çatışmalarına karşı dikkatli olmalısınız.

7 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz ciddi fakat üretken düşünce yapısında bulunuyorsunuz. Başarı elde etmenize yardımcı olmak için yaşlı deneyimli kişilerden yardım alın. Gerçekçi hedefler oluşturun, çünkü siz şimdi normalden daha pratik düşüncelisiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde iletişim ve yakın çevreyle ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş arkadaşlarınız veya ev arkadaşlarınız o kadar inatçı davranıyorlar ki, sizi gerçekten test edip etmediklerini merak etmeye başlıyorsunuz. Bunların hepsi sadece günün karmakarışık enerjisinin bir parçası. 

7 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günler içindesiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinize zarar vermeye çalışan insanları çevrenizden uzaklaştırın. Finansal kayıplar vermek istemiyorsanız, bütçenizi sık sık kontrol edin. Sebze tüketiminizi arttırmaya çalışın.

7 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yanlış anlamalardan kaynaklanan problem yaşamanız söz konusu. Sorunlarınızı büyütmeden, kendinizi anlaşılır bir şekilde ifade ederek çözmeye çalışın. İş yerinde üzerinize vazife olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Yabancı olduğunuz konularda yatırım yaparken, mutlaka uzmanlarına danışarak karar vermeniz lehinize olur. Hastalıktan yeni kalktınız. Ama yine kendinizi sakınmıyorsunuz.

7 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 04' 01"
Ay
Akrep
23° 12' 23"
Merkür
Koç
26° 24' 39"
Venüs
Balık
21° 29' 18"
Mars
Balık
04° 53' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 27"
Satürn
Balık
13° 17' 26"
Uranüs
Boğa
20° 39' 26"
Neptün
Balık
27° 48' 18"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 16"
Lilith
Başak
19° 47' 09"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:44

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>