Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Zamanı Yönetiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Hayatınızda bazı değişiklikler yapıyorsunuz ve doğru yoldasınız. Kariyerinizde yeni bir yol izlemeye karar vermiş olabilirsiniz. Ortaya çıkarmak istediğiniz birçok yeteneğiniz var ve işinizin buana engel olmasını istemiyorsunuz. Kişisel yaşamınızda da bir değişiklikteen geçiyorsunuz. Bugün, bu ilerlemeniz hakkında sabırsızlanabilirsiniz, ancak doğru olanı yaptığınıza emin olun.

Bugün dikkat etmek ve yeniden yaratmak için hevesli hissedebilirsiniz. Bazenyerinizde sessizce ilerlemek için spot ışığından kaçındığınız için memnuniyet duyarsınız. Ama şimdi biraz takdire ihtiyacın olduğunu fark edebilisiniz. Son zamanlarda çok çalıştınız. Pek çok farklı sorumlulukla ilgileniyorsunuz ve takdir edilmek istiyorsunuz. Kendinizi daha dinamik bir şekilde sunmaktan korkmayın. Liderlik tavrınızı üstlenin ve sorumlu olduğunuzu netleştirin.

Bugün için bir beklentiniz olmasa iyi olur çünkü bazı sürprizler yaşayacaksınız gibi görünüyor. Sıkıca elinizde tuttuğunuz yapmanız gerekenler listenizi kararlılıkla düzenleyebilirsiniz. Fakat gün ortasında bazı haberler veya sürprizlerin ortaya çıkması rota değiştirmenize sebep olacak. Bugün beklemediğiniz bir şekilde de olsa verimli olmayı bir kenara bırakacaksınız.

Bugün anaç bir ebeveyn olmak isteyeceksin. Eğer çocukların varsa, onların seninle yakın temaslar kurmak ve bolca vakit geçirmek istediğini göreceksindir. Onlarla oynamak için vakit ayır ve sevgini göster. Eğer bir ebeveyn değilsen de, öğleden sonrasını yeğenlerinle geçirebilirsin. Miniklerle etkileşimde ol ve onlara pozitif enerji yay.Gerçekte her kim olduğunu düşünüyorsan, yapıcı olmayan bir şey söyleme alışkanlığın yok. Bazen bazı insanlar senden şüpheleniyorlar ya da seni hiçbir şey söylememekle suçluyorlar! Sabırlı olup beklediğin zamanlar da insanlar senin ihmalkar olduğunu söylüyorlar. Toleranslı davrandığın zamanlar da insanlar senin umursamaz olduğunu söylüyorlar. Bugün o insanlara gerçek sen ile ilgili şeyleri söylemek ve dünya hakkında söyleyecek ne kadar çok şeyin olduğunu göstermek için iyi bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal tepkiler vermekten kaçınmak senin için daha iyi olabilir. Mantıklı kalmak için aşırı tepkiler vermemeye çalışmak senin için önemli olacak. Olayların kontrolünü kaybetmemek için duygusallıktan uzak durmakta fayda var.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde hızlı karar değiştirebilir, mantığınız ile hisleriniz arasında bir seçim yapabilirsiniz. Kardeşler, annelik ve annenizle ilgili gündemler ön planda olabilir. Bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen ile daha çok vakit geçirmek için zaman yönetimi yapıyorsun. Son günlerde empati kurmaya dayalı hareket etmen, sosyal ilişkilerindeki iniş çıkışlarında önüne geçecek. Alım satım konuları gün içerisinde karşına gelebilirken, fikrine güvendiğin kişilerle diyaloglarını sıklaştırmak isteyebilirsin. Hafta içinin biriken stresini üzerinden atmak isterken, mental anlamda da rahatlayacağın etkinlikleri araştırmayı düşünebilirsin. Stilinde değişiklik yapmak isteyebilirsin.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün konuşmalarınızda agresif ve ikircikli cümleler kurabilirsiniz. Bugün konuştuğunuz her şeye dikkat etmeli, yaptığınız her işi ince ince planlayarak yapmalı, hızlı kararlar içinde bulunmamalısınız. Finansal anlamda gelir gider dengenize dikkat etmelisiniz. Ani gelişmeler sizi biraz sarsabilir.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, anlaşmalar ve yakın çevrenizdeki gelişmeler açısından oldukça destekleyici gözüküyor. Zihinsel açıdan da verimli olabilirsiniz.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda ve arkadaşlıklar konusunda bugün kişilere veya durumlara şüpheci yaklaşabilirsiniz. Önünüze çıkacak setler bugünlerde epey yorucu olabilir.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal etkinlikler, çekici ve heyecan verici bazı insanlarla temas kurmanızı sağlayabilir. Düşüncelerinizi uyandırarak, zihninizi normalden daha canlı tutan tartışmalar gerçekleşebilir. Bazı ilginç kitaplar tavsiye edilebilir. Bugün tanıştığınız kişilerin adlarını ve telefon numaralarını almak isteyeceksiniz, bu yüzden dışarı çıktığınızda yanınızda bir defter bulunduğundan emin olun. İyi günler!

11 Aralık 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat bugün hızlanıyor ve gözünüzü toptan ayırmamanızı zorunlu kılıyor. Her ne kadar minimum çabayla maksimum şeyi başarmada iyi olanız da günün gereklilikleri sizi biraz yorabilir. Yolunuza çıkacak çok şey var, ancak odaklanmış ve metodik kalabilirseniz, her şeyi halletmekle kalmayacak, uzun bir süre hatırlayacağınız anılar da yaratmış olacaksınız.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanıtını alamadığınız konuda, boşa geçen her an sinir katsayınızı arttırıyor. Çevrenizde yardımlarını esirgemeyecek dostlarınız var. İçinize kapanarak, kendinize zarar veriyorsunuz. Panik yapmadan gelecek tepkileri gözleyin.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kardeşlerinizle ya da akrabalarınızla bir araya gelerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Yapıcı diyaloglar kurulabildiği takdirde rahat bir iletişim akışı sağlanabilir. Ancak öfke yönetimine dikkat edilmeli.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızla birlikte rafa kaldırdığınız konuların tekrar gündeme gelmesini sağlayabilirsiniz. Zamanı kullanma konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz.

11 Aralık 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 35' 21" R
Ay
Aslan
18° 16' 56" R
Merkür
Koç
29° 02' 05"
Venüs
Boğa
19° 01' 02"
Mars
Koç
10° 57' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 47"
Satürn
Balık
17° 44' 29"
Uranüs
Boğa
23° 11' 35"
Neptün
Balık
29° 18' 40"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 05"
Lilith
Başak
24° 57' 38"
True Node
Koç
14° 52' 38"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>