Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşınızdakinin kişisel kaygılarıyla ilgili davranışlarını üstünüze alınmamalısınız. İkinizi de hızla etkisine alan elektriklenmede, sevgili adayınız sizin kadar hazırlıklı görünmüyor. Bunu günden güne hissedeceksiniz.

İş yaşamında küçük yanılgılar büyük sonuçlar getirebilir. Çalışma arkadaşınızın ne kadar sabit fikirli olduğunu en iyi yine siz biliyorsunuz. Onu en sonunda ikna ettiğinize, inanmış görünüyorsunuz.

Yurtdışıyla bir para ilişkiniz var, ama kısa vadede sevinç görünmüyor. Yeni, yeni gelir kapılarının arayışı içindesiniz. Bununla ilgili yaptığınız tespitler, seçimler çevrenizde pek gerçekçi bulunmayabilir.

Aşk konularında yabancısı olduğunuz sorumluluklarla tanışabilirsiniz. Etkilendiğiniz kişinin ilişkiye hazırlıksız görünmesi, bu ilişkinin başlangıcında size anlamlı sorumluluklar yükleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgüvenli biri bilinmenize rağmen bir arkadaşınızın garip bir biçimde etkisi altındasınız. İçi bir, dışı bir biri oluşu sizde saygı uyandırıyor. Doğallığınız, içtenliğinizle ilişkilerinizde yadırganmayan bir ağırlığınız var. Bazı sorunlarda tartışılmaz otorite gibi görülebiliyorsunuz. Birkaç gün içinde birtakım sıkıntılarınız olabilir, bunların bugünden önünü almanız gerekiyor.

11 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim kurarken sözcüklerinize dikkat etmelisiniz. Bulunduğunuz çevrede söyledikleriniz yanlış anlaşılabilir. İletişim kurduğunuz kişilerortamındaysa ağzınızdan çıkan ufak bir kelime gitgide olayı büyütebilir. Eğitim hayatında da elinizde olmadan gerginlikler yaşayabilirsiniz. Kardeşiniz veya akrabalarınızdan da beklemediğiniz bir tutum görebilirsiniz. Güneş-Plüton kavuşumu sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Kendinizi güçlü hissettiğiniz, başarılarınızın konuşulacağı bir gün geçirebilirsiniz. Mücadele ettiğiniz, emek verdiğiniz konuların meyvesini alabilirsiniz. İşinizle veya özel yaşamınızla ilgili hep olmak istediğiniz yere erişebilirsiniz. Fakat güçlenirken daha fazlası için zorlarsanız; Plüton'un kül etmek için fırsat kolladığını hatırlatmak isterim. Ölçülü ve mütevazi oldukça başarı sizinle olacaktır. Bir diğer konuysa sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Hem ruhsal hem fiziksel güçleniyorsunuz ama en ufak bir ihmal sağlığınızda problemler yaratabilir. Partnerinizle aranızdaki ilişki daha da tutkulu bir hal alabilir. Sevgiler, Astromeri

11 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İletişimin güçleniyor!Bugün otokontrolünü sağlaman biraz zor olabilir. Sabır, dayanıklılık bir test gibi olacak ancak başarılarını engelleyen insanlara karşı en güçlü silahın olacak. Herkesin gözünün üstünde olduğunu hissedebilirsin. Bu durum egonu okşarken varsa eğer partnerinin ufak çaplı kıskançlık krizleri geçirmesine neden olabilir. Merak etme, bu kıskançlıklar günün büyüsünü bozmayacak. Özel bir gün istiyorsan, bundan daha uygun bir gün olamaz? Yıldızların desteği üzerinde! Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, eşine rahatsızlık duyduğun tüm konuları anlatacaksın. İyi bir dinleyici olursan, onun da haklı olduğunu anlayacaksın. Ailenle ilgili gelişmeler de yaşanacak. Özellikle gayrimenkul alım satımlarında ya da birikimler konusunda önerilerini sunmaktan geri kalmayacaksın.

11 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten getirdiğiniz korkular ve yanlış yargıları değiştirmek için kendinizle büyük bir mücadele verebilir ve kendinizi hiç olmadığınız kadar duyusal hissedebilirsiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Arkadaş gruplarınızla birlikte zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Denekteki işlerinizi bitirmek için uygun bir gündesiniz. İşten gelecek destekler sizi gün içinde çok fazla rahatlatabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili hareketli bir gün. Romantik zamanlar yaşayıp hayatın tadını çıkaracaksınız.

11 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

11 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlık hassasiyetleri olabilir. Eş partner ilişkilerinde objektif davranın. Anlaşma beklediğiniz işler için koşulları gözden geçirmek gerekebilir. Gün boyu yazılı işleri kontrol etmek faydalı olur.

11 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile gücü dönüştürme ve düzen değiştirme gezegeni Plüton bugün birlikte hareket edecekler. Son derece güçlü olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz. Gayrimenkul yatırımlarınızda değer kazanan hamleler yapabilirsiniz. Tapu işlemleri gündeminizi meşgul edebilir. Çevreniz tarafından ciddiye alınmak, otoritenizi sağlamlaştırmak için bugün önünüze gelen fırsatları kaçırmayın.

11 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşlerinize verdiğiniz önemi sevdiğinizede verin.

11 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 10' 36" R
Ay
Başak
13° 52' 00"
Merkür
Koç
17° 21' 20"
Venüs
Koç
18° 01' 22"
Mars
Balık
21° 35' 20"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 26"
Satürn
Balık
15° 35' 28"
Uranüs
Boğa
21° 45' 24"
Neptün
Balık
28° 34' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 12"
Lilith
Başak
22° 10' 12"
True Node
Koç
15° 37' 07"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>