Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü onu daha yakından tanımak için değerlendirebilirsiniz. Yakınlaşmanızın altında, hayata bakışınızdaki ortaklıkların dışında, karşı konulmaz bir çekimin olduğuna inanıyorsunuz.

İşyerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir gün geçireceksiniz. Yarınarkadaşlarınızla aranızda, geleceğe yönelik konuşmalar geçebilir. Umutlarınızın önünde hiçbir engel görünmüyor.

Harcamalarınızı azaltıyorsunuz, ama çok gerekli gördüğünüz, yatırım gözüyle baktığınız büyük çıkışlarda atak olduğunuz kadar, mantıklı da olmanız gerekiyor. Bugün bütçenizle ilgili endişeler duyabilir, yeni çözümler aramaya yönelebilirsiniz.

İyimserliğinizi bazı karamsar durumlarınızda, bilerek öne çıkartıyor ve geliştiriyorsunuz. Karamsarlığın sizi tedbire iten yararlarını da gözden kaçırmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek. Öğlen saatlerinde verimli bir sohbet yapabilirsiniz. İşyerinizle ilgili bir hareketliliğiniz var. Çevrenizde tanık olduğunuz kişilik erozyonları sizi, kendi kişiliğinizi sağlam tutma adına yanlış savunmalara sokabiliyor. İlkelerinizi korumaya çalışırken, tutucu, sabit fikirli, değişime kapalı biri görünümü alabiliyorsunuz.

6 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Bugün hayatınızda yeni bir döneme başlayacak kararlar alabilirsiniz. Çünkü yılın ilk Güneş tutulması sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Tutulmanın etkisini detaylı okumak için tıklayınız. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

6 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Şüpheye düşüyorsun!Bugün burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Canını acıtan insanlara ikinci bir şans vermek, senin lügatinde yok, bunu iyi biliyorsun. Ancak özünde iyi olduğunu düşündüğün insanlarla arandaki kırgınlıklara son verebilirsin. Bugün gerçekleşen Güneş Tutulması paranı paylaştığın insanlarla anlaşmazlık yaşayabileceğine, ortaklarınla ise ciddi konuşmalar yapabileceğine işaret ediyor. Egolu baskılardan kaçmak yerine, üstüne gitmeyi tercih edersen; sonuçlarına sen değil karşı taraf katlanacak. İnsanların sürekli ?ben, ben, ben? demesinden sıkıldıysan eğer; bazı bitişlerin yeni başlangıçlar doğurduğunu sana tekrar hatırlatmak isterim. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinin sürekli maddi konulardan konuşması seni şüpheye düşürebilir. Hayat sadece paradan ibaret değil imajı çizeceksin. Kilo problemin varsa, abur cubur tüketimine dikkat etmende fayda var.

6 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş yaralarınızı telafi edebileceğiniz önemli olaylar gündemde olabilir. Geleceğe yönelik geri dönüşü zor kararlar alabilirsiniz.

6 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulması özellikle şahsi konulara ve yeni adımlara işaret etmekte. Ancak artan yükler de söz konusu.

6 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hayallerinizi değiştirmelisiniz. Bu hem sizi hem de çevrenizi rahatsız etmeye başladı.

6 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Partnerinizden beklentileriniz olabilir veya partnerinizin sizden beklentileri olabilir. Ancak karşılıklı kılınızı kıpırdatacak gücünüz yok. Haftanın yorucu enerjisi acısını bugün çıkartıyor. Kendinize vakit ayırmak istiyordunuz, hazır bugün fırsat varken ayırmalısınız. Fiziksel aktiviteden uzak durmak, dinlenmek size iyi gelecektir.

6 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni ayda geçmiş hesaplaşmalara takılıp kalmayın. Kendinize ve çevrenize objektif davranın; önemli olaylar gelişebilir, baskıcı tutumlar uzun vadede zarar verir. Gün boyu adil olmak önemli. Bekleten anlaşmalar sonuç verebilir.

6 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda meydana gelecek Güneş Tutulması iki yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. İkili ilişkiler artık mercek altında kalacaktır. Partnerinizle gelecek yaşantınız hakkında ciddi kararları masaya yatırma zamanı. Ebeveyn olmak için içinizde yüksek bir enerji hissedebilirsiniz. Ciddi sorumluluk gerektiren birteklifiyle karşı karşıya kalacaksınız.

6 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

6 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 06' 19"
Ay
Akrep
23° 41' 14"
Merkür
Koç
26° 25' 42"
Venüs
Balık
21° 32' 11"
Mars
Balık
04° 55' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 57"
Satürn
Balık
13° 17' 42"
Uranüs
Boğa
20° 39' 33"
Neptün
Balık
27° 48' 24"
Plüton
Kova
01° 49' 30"
Chiron
Koç
18° 47' 24"
Lilith
Başak
19° 47' 25"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>