Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu yitirme takıntınız, sevgilinize bir zamandır rahatsızlık veriyor gibi. Partnerinize sorunun güvensizlik ya da özgüven eksikliği sorunu olmadığını anlatabilmelisiniz.

Bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini gözden geçiriyor ve ne kadar şanslı olduğunuzu kabul ediyorsunuz.

Bazı kararsızlıklar içindesiniz. Biraz aceleci davranmak olası problemlerin önünü kesebilir. Borç verme konularında da biraz toparlanmanız gerekecek.

Geçmiş bazı problemleri ortadan kaldırma fırsatlarınız doğabilir. Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişinizle ilgili birtakım hesaplaşmalarınız, bir an evvel birileriyle paylaşılmayı istiyor olabilir. Aile içindeki küçük problemlerden endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu problemler, siz hiç karışmadan şu günlerde kendiliğinden hallolacak. Bu akşam bir davet alabilirsiniz. Reddedip evde dinlenmeyi seçmeniz zararınıza olabilir.

1 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhabalar, Dostlarınıza vakit ayıracağınız bir gün olabilir. Bulunduğunuz ortamda ve topluluklar arasında ilgi çekebilirsiniz. İnsanlar sizden bahsedebilir. Şansınızın da açık olduğu bir gün. Bugün enerjiniz çok güzel ve size iyi gelen ne varsa onu yapın. Sabah saatlerinde Ay-Neptün kontağı aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler yaşatabilir. Bir adım atarsanız karşılığı gelebilir, çekinmeyin. Gece saatlerinde Ay-Venüs kavuşumu bu durumu daha da destekleyecek. İlişkinizde sorun varsa bu problemleri çözmek için ideal bir zaman dilimi. Sabah 05:19 itibariyle Mars Koç burcuna geçiyor. 14 Şubat'a kadar aile ve ev konularınıza enerjinizi harcayacaksınız. Ailenizden bir bireyin sorunlarını çözmede arabulucu olabilirsiniz. Belli etmeseler de bu dönem en çok sizin desteğinize ihtiyacı olabilirler. Bazen aile içinde sinirlerinize hakim olamayabilirsiniz. Kelimelerinize dikkat edin. Yeni bir ev bakabilirsiniz. Evinizin içinde de küçük değişikliklere gidebilirsiniz.

1 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İletişimi kuvvetlendirmek isteyeceksin! Mücadele gezegeni Mars, bugün ateş burcuna geçiş yapıyor. Senin açından gezegenlerin seyri oldukça yoğun. Ne zamandır işlerinden başını kaldıramıyorsan, bugün dinlenmek isteyeceksin. Ancak işler beklediğin gibi gitmeyebilir. Birlikte olduğun insanla iletişimini kuvvetlendirmek isteyebilirsin. Aşkını özellikle yazılı bir şekilde göstermek isteyebilirsin. Eğer yalnız yaşayan bir Oğlak burcuysan seni bugün de bir sürprizin beklediğini bilmelisin. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşının sürpriz ziyareti ile şaşıracaksın. Seyahat halinde olan bir Oğlak burcuysan dikkatli olmanı tavsiye ederim. Trafikte aksaklıklar yaşayabilirsin. Bir de aile konulu gündemlere ve para meselelerine dair dikkatli olmak gerekebilir.

1 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı deneyimli ve kariyer hedefleri olan kişilerle bir araya gelebilir, kariyeriniz için bazı yeni girişimler başlatmak isteyebilirsiniz.

1 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda mücadele gerektiren olaylar yaşayabilirsiniz. Devlet kapısında bir işiniz varsa başka zaman halletmeniz sizin yararınıza olabilir. Maddi konularla ilgili fark etmekte zorlandığınız olaylar yaşayabilirsiniz. Ailenizle veya işinizle alakalı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Eşinizden gelecek olan duygusal birlikteliğe ihtiyacınız olacak.

1 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cesur ve enerjik olabilirsiniz ancak dikkatli olmak zorundasınız. Ufak tefek konularda geri adım atmak için bahane arıyor gibisiniz. İşlerinizi aksatmamaya çalışın.

1 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın son gününü oldukça sosyal bir ortamda ve çevrede geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, düşüncelerinizi paylaşmaktan keyif alabilirsiniz. Yenilikçi fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz.

1 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni yılın ilk gününde sosyal organizasyonlara dahil olabilirsiniz. Harekete geçecek gücü kendinizde bulacaksınız. Ertelenmiş faaliyetler arasında koşturmak zorunda kalabilirsiniz.

1 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Şubat'a kadar Koç burcunda seyahat edecek olan Mars, ev içindeki ilişkilerinizde gerginlik yaşamanıza neden olabilir. Bu dönemde evde tadilat, tamirat işleriyle uğraşabilirsiniz. Yeni yılın ilk döneminde taşınmalar gündeme gelebilir. Eve gelen giden çok olacaktır. Ayrıca yanık, kesik gibi mutfak kazalarına karşı dikkatli olmakta fayda var.

1 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

1 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 46' 28" R
Ay
Akrep
22° 58' 37" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 06' 13"
Mars
Balık
26° 01' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 43"
Satürn
Balık
16° 08' 30"
Uranüs
Boğa
22° 04' 33"
Neptün
Balık
28° 45' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 10"
Lilith
Başak
22° 48' 25"
True Node
Koç
15° 35' 04"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>