Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun beraberliklerin sorguladığı ilişkilerde, ne tarafta yer alacağınızı bilemiyor ve bu tür tartışmaların dışında kalmaya çalışıyorsunuz. Dostluğa dönüşmüş aşk ilişkilerini eleştirilemez bir yere koymak, size bir vefa borcu gibi geliyor.

Yaşadığınız bir çözümsüzlük, epey bir zaman daha zihninizde yer edecek gibi görünüyor. Birilişkinizi, arkadaşlık biçiminde sürdürme çabanız, birkaç gün içinde düş kırıklığına dönüşebilir.

Hiç hesapta olmayan girdiler, küçük de olsalar sizi biraz toparlayacak. Bugün içinizdeki coşkuyla fazla harcama yapmamaya çalışmalısınız. Masraflı projenizi ertelemeniz yararlı olabilir.

Öngörüleriniz her zaman doğru sinyaller vermeyebiliyor. Sorun haline geleceğine ihtimal vermediğiniz basit görünen küçük bir problem, büyüme belirtileri gösteriyor, önlemini almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşam coşkunuz engellenemez boyutlarda. Bu yanınızı yeterince tatmin edememek, sizde dönemsel küçük bunalımlara yol açabiliyor. Boşluğu özel zevklerle doldurma çabanızın, çoğu zamanengeliyle çakışmasına isteksizce boyun eğiyorsunuz. Bugünlerde, tam bilgi sahibi olmadığınız bir meseleyi gereksizce büyütmekten kaçınmalısınız.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:31 Venüs-Pluto görünümü, sosyal ilişkilerimizi amacımızı, gittiğimiz yönü ve irtibatta bulunmamız gereken kişileri tespit etmemizde yardımcı oluyor. Bazı kişilerle eğer yollarımızı ayırmak gerekiyorsa, hakikaten bir faydaları olmuyorsa, zamanımızı boş yere alıyorlarsa daha fazla kendimizi üzmemek lazım. Gelişmemizi sağlayan, ilerlememize destek olan kişilerle yola devam etmek lazım. Saat 08:41 Mars-Chiron kavuşumu, önyargılı bir düşüncenin, zihinsel açıdan esnek olmamanın ve yeri geldiğinde köprüleri yıkmaya hazır hale gelmeniz anlamında bir sertlik yaşatabilir. Bütünün içindeki yerinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Sanki birileri ısrarla üzerinize geliyor gibidir. İletişim kurmakta derdinizi anlatmakta ve birilerini anlamakta zorluk çektiğiniz gibi öfkenize yenilmeniz de mümkündür. Lütfen sakin olunuz sevgili Oğlaklar. Çünkü bu içsel çekişme öncelikle sizi yorar ve zihninizin dağılmasına yol açar. Saat 12:34 itibariyle Terazi burcunda oluşacak sondördün etkisinde, işler pek düşündüğümüz gibi ilerlemeyebilir. Gecikmeler olabilir. Siz bunları halletmek için efor sarf edersiniz. Ancak aksilikler yakamızı bırakmaz. Yapmamız gereken, biraz oluruna bırakmak. Tamam bu kadar elimden geliyor diyerek yavaş bir şekilde düzene koymaktır. Aceleye gerek yok bugün. Saat 18:41 Ay-Satürn görünümü, her konuda ciddi düşünmeye, sorumluluklarla baş edebilmek için güçlü olmaya işarettir. Birilerini idare etmemiz kolay olmaz. Saat 19:00 Ay-Jüpiter görünümü, olumlu gelişmelerin işaretçisidir. Sıkıntıları bir şekilde aşacağımıza dair inancımızı yükselticidir. Keyifli bir Cumartesi günü dileğimle,

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kara bulutlar dağılıyor! Bugün yaşayacağın kararsızlıklık başına bela olacak. Hayatımı tam düzene soktum derken, karşına çıkan fırsatların yanı sıra olumsuzluklar da düşünmene neden olacak. Ben ne istiyorum?? ruh haline geri döneceksin. Kalbindeki kara bulutları dağıtmaya çabalayacaksın. Önümüzdeki günlerde artık kafanda ?kime ne açıklama yapayım, o ne düşünüyor?? gibi sorulara yer vermeyeceksin. Özel işlerinde belirsizlikler, yeni bir kariyer konusunda adım atacağın aşikâr. Farklı fırsatlar önemli kişiler ile tanışmana da vesile oluyor. Güven problemi yaşadığın bir gün. İlişkin varsa karşı tarafla ilgili kafandaki soru işaretleri artabilir. Kafandaki ona dair tüm düşünceleri ve planları ortaya koyabilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, gün içerisinde sık sık iletişim halinde olacaksın. Bugün aynı zamanda maddi konularda birine destek olabilirsin.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda karşılaşacağınız fırsatlar günü renklendirebilir. Ortaklıklar vebirlikleri sizi heyecanlandıracaktır. Otoriter figürlerle olan iletişimlerinizde bazı sorunlar oluşabilir.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün bazı işler ve sorumluluklar dikkat çekmekte. Vereceğiniz kararlar yüzünden ilişkilerinizi zorlayabilirsiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlı programlı hazırlıklarınızı sürdürecek, hatta tembellik bile edeceksiniz. Kendinizi hem çok iyi, hem de çok güçlü hissediyorsunuz. 2018'yi uğurlamaktan en çok keyif alacak burçlardan biri de sizsiniz. İsteklerinize ulaşmak üzere izlediğiniz yolu kimse ile paylaşmak zorunda olmadığınız gibi, saklamanız hayrınıza olacaktır.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal yönden yaşadığınız yoğunluk, içinizdeki derin duyarlılık ve hassasiyet bugün bulunduğunuz yerden uzaklaşma, başka yerlerde, başka ve yabancı insanlarla birlikte olma arzusu yaratabilir. Ancak seyahatler, yabancılar ve yurt dışıyla ilgili konularda biraz daha dikkatli davranmalısınız.

29 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde beklediğiniz işler rahatlıkla gelişebilir. Önemli konularda uzlaşma sağlanabilir. Düşüncelerinizi paylaşıp, öneri alabileceğiniz bir gündesiniz. Öğleden sonra konsatrasyonunuz yüksek.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı sürdürürken bazı terslikler meydana gelebilir. Ancak, moralinizi yüksek tutacak ve önemsemeyeceksiniz. Anlayışlı ve sakin davranışınızla çok daha etkileyici olacak, isteklerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

29 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 34' 48" R
Ay
Başak
06° 39' 15"
Merkür
Koç
17° 39' 13"
Venüs
Koç
17° 16' 09"
Mars
Balık
21° 06' 56"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 03"
Satürn
Balık
15° 31' 51"
Uranüs
Boğa
21° 43' 23"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
20° 01' 04"
Lilith
Başak
22° 06' 08"
True Node
Koç
15° 36' 18"
Son Güncelleme : 19/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>