Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sorunları ikiniz de unutmuş görünüyorsunuz. Bugün onunla ummadığınız bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Siz bir adım atarsanız, o iki adım birden atmaya hazır görünüyor.

Bugünlerde yeni dayanışmalar söz konusu. Yakın bir arkadaşınızın desteği sizi çok duygulandıracak. İddialı ve hırslı olmanıza rağmen, düzgün ilişkiler söz konusu olduğunda geri çekilip verici olabiliyorsunuz.

Bol para harcamak istiyorsunuz, ama bugünlerde böyle çılgınlıklar mümkün görünmüyor. Birikim anlamındaki pişmanlıklarınız, gelecek günlerin olumlu anlamda tetikleyicisi olabilir.

Karşı çıkışlarınızı bazı durumlarda çok dolaylı yollarla yapıyorsunuz. Bu, anlaşılma güçlüğü çekmenize ve bu nedenle de suskun kalıp geri adım atmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişkinizde, arkadaşınızı savunurken göstereceğiniz eleştirel tavır, uzun sürecek yeni sorulara yol açabilir. Arkadaşınızı savunduğunuz konusunda kuşkulara neden olacaksınız. Geçmiş bir olayla ilgili bazı söylentiler kulağınıza gelebilir ve canınız sıkılabilir. Söylenenler ve yapılanların zaman, zaman dengesizlik göstermesi kapanmış defterleri yeniden açabiliyor.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 04:23 Ay-Pluto karşıtlığı ilişkide tartışmalara yol açabilir. Biriniz başka diğeri başka düşünür. Ortaklaşa düşünmek zor olur. Böyle durumlarda sözler pek hoş olmaz. Bir daha duruma bakalım. Saat 11:38 Ay-Mars görünüm etkisinde, güven olgusunu ilişkilerde önemseyeceğiz. Değerlerimize bizim kadar sahip çıkan, koruyan ve kollayan kişiye ihtiyacımız var. Bu saatlerde moralimizi yükselten gelişmeler yaşanır. Saat 16:42 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, ilişkimizi geleceğe yönelik şekilde gözden geçirmemizi sağlar. Partnerimize güvenmek isteriz. Beraberliğin maddi-manevi yönde güçlü olması, bizim için son derece önemli kriterdir. Saat 17:51-19:59 arasındaki kısa süreli Ay-Boşluk etkisinde,ortaklığı, sözleşmeler veya kontrat gibi imzayı gerektiren işleriniz için beklemede kalınız. Saat 19:59 itibariyle Ay-Aslan burcuna geçiş yapacak. Bugün duygularınızı kolaylıkla ifade edebilmeniz, keyiflenmeniz, mutlu olmanız için, hayatında her şeyin çok iyi gidiyor olması gerekir. Sözgelimi, maddi açıdan bir sıkıntınız varsa veya partnerinizle aranızda bir anlaşmazlık yaşanıyorsa, kendimizi pek rahat hissetmeyiz. Genelde hem içe dönük bir şekilde hayatı gözden geçireceğiz hem de düşüncelerimizden taviz vermeyeceğiz. Dış etkenlerin üzerimizde baskı kurmaması için insanlarla aramıza belli bir mesafe koyabiliriz. Esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

24 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Güzel sözler duymak istiyorsun! Bugün kariyerin dışında her şey seni ilgilendiriyor. Ailen, çocuklar, büyüklerin ve ihmal ettiğin tüm sorumlulukların için onlardan birileri ile zaman geçirmen gerekebilir. Belirsizliğe sahip ilişkilerinde, sana verdiği sözleri sürekli erteleyen insanlara artık hayatında yeri olmadığını fark etmeye başlıyorsun. Duygularına hâkim olman zor. Fazlası ile romantik davranman eşinin ya da sevgilinin gözünden kaçmıyor. Güzel sözler duymak isteyebilirsin. Sanatla ilgilenen bir Oğlak burcuysan, yaratıcılığını farklı alanlarla birleştirmek fikri kafana yatacak. Bununla ilgili önemli adımlar atabilir, farklı bağlantılar sağlayabilirsin. Sana sıkıntı yaratan maddi veya hukuki konulardaki yükümlülüklerin hafiflemeye başlayacak.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde içinizde büyük bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. İçinizde kendinize de itiraf edemediğiniz bir sevgiyi büyültüyor olabilirsiniz.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Eşiniz ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde kısıtlandığınızı hissettiğiniz durumlar yaşanabilir. Yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde risk almak çok daha kolay olabilir. Sonuçlarına katlanamayacağınız hareketler yapmamaya özen göstermelisiniz.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız güçlü ve başkalarının desteğini de hak ediyorsunuz. İyimser havanız çevrenizde sevilmenize neden oluyor.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

24 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özdisiplini gelişkin Oğlaklar, gün boyu beklentileriyle sizi yoran insanlarla tartışabilirsiniz. Kaygı ve stres yaratan olaylar gelişebilir. Yakınlarınızdan gelecek destek, olayları çok yönlü görmenizi sağlayacaktır.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı keyifle yapabileceğiniz bir gün. Eski dostlarınızla görüşecek, birlikte eğlenceli vakit geçireceksiniz. Kendinize olan güveniniz yüksek olacak. Kafanızdaki fikirleri dostlarınızla paylaşabilirsiniz.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

24 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 21' 20" R
Ay
Yay
00° 27' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 40"
Venüs
Koç
25° 50' 23"
Mars
Balık
26° 29' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 01"
Satürn
Balık
16° 11' 50"
Uranüs
Boğa
22° 06' 34"
Neptün
Balık
28° 46' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 14"
Lilith
Başak
22° 52' 23"
True Node
Koç
15° 33' 19"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>