Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz bugün bu sizinle dertleşmek isteyebilir. Kendisini ailesiyle sizin aranıza sıkışmış hissetmesine neden siz değilsiniz, ama yine de sizin anlayışınıza ihtiyacı var.

Akşama doğru biraz yorulacaksınız ama bütün işlerin altından kolayca kalkmış olacaksınız. Bugün en çok zamansızlıktan yakınabilir, aynı anda pek çok işle birden meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz.

Aklınızdan çıkartamadığınız ve çok satın almak istediğiniz şeylerin henüz sırası olmayabilir. Gecikmiş olan ödemenize geçici de olsa bir çözüm bulacaksınız. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek.

Çevrenizde problemin keşfini de size bırakarak sizden anlayış bekleyenler var. Bunu aşırı olarak görmeniz, sonradan üzüleceğiniz bir tavır olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yoğun bir haberleşme trafiği içinde bulabilir, çevrenizdekilerin işlerini kolaylaştıracak şekilde enerji harcamak zorunda kalabilirsiniz. Çok merak ettiğiniz bir konu, bugün aydınlığa kavuşacak gibi. Ama öğreneceğiniz bazı şeyler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Birçok zamanki gibi, hayal kırıklığınızı fazla uzatmadan günlük yaşamınıza dalıp gidebilirsiniz.

20 Aralık 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 05:46 Güneş-Chiron arasındaki görünümü inancınızla zorlukların üstesinden gelmeye çalıştığınızı gösteriyor. Güneş-Yay burcunda ilerlediği için aslında enerjiniz içsel anlamda yükselişe geçmiş durumda. Birileri fark etmese de, siz kendi kendinizin doktoru gibi olduğunuz için geçmişe dönük her şeyi temizleyip arınmak niyetindesiniz. Burada dikkat edeceğiniz husus, kesinlikle kendinizle çarpışmadan pozitif ve inançlı biri olarak hayatı kucaklamaktır. Yeri geldiğinde düşündüklerinizi söylemekten asla çekinmeyiniz. Saat 03:42-17:35 arasında Ay-Boşluk süresince, aşk hayatınız, çocuklar ve önemli işlerin halledilmesi pek kolay olmaz. Beklemeniz gerekebilir. İnancınızın bu yolda size rehber olacağını bilerek ve sizden daha büyük bir gücün varlığına güvenerek moralinizi lütfen yüksek tutunuz. Günlük rutin programınızı kendi akışı içinde değerlendiriniz. Saat 17:35 sonrası Ay-İkizler burcunda ilerlediğinde, iki gün boyuncahayatınız ve ilişkiniz sizin için önceliklidir. Bu iki konuda da, dağılmamak, soğukkanlı hareket etmek, mantıklı bir şekilde incelemede bulunmak gayet yararlı. Ancak bazı durumlar özellikle duygusal veanlamında bizi yine meşgul edeceğe benziyor. Başarılı olmayacağımız anlamına gelmiyor bu. İş konularında şu aralar belki önemli bir karar vermek veya yeni bir planı yürürlüğe koymak niyetindeyseniz, kendinizden emin olunuz. Saat 19:22 Güneş-Uranüs görünümü, her şeyden uzak, dilediğince rahat yaşamak isteyen ancak sınırları belli bir alanda hayatını sürdürmek zorunda kalan kişinin hissettiği tuhaf duyguları işaret ediyor. Ne yana baksa aslında tam olarak olmak istediği yerde değil. Fakat susuyor ve elden geldiğince kendini mutlu etmeye çalışıyor. Olabildiği kadar tabii ki. Bu görünüm, eşinizi, sevgilinizi veya eski bir ilişkiyi derinlikli gözden geçirmenin de işaretçisidir. Evet, bir şekilde işleri yoluna koymak ve rahatlamak istiyorsunuz. Görülüyor ki, yine özgür değilsiniz ve yine üstünüzde sorumluluklar var.

20 Aralık 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Takdir toplayacaksın! Hareketli günleri ardında bırakıyorsun. Bugün, son zamanlardaki performansın ve hallettiğin işler takdir görebilir. Ailendeki kadınların sorun yaşadığı konularda, onlara her anlamda destek olabilirsin. Hobilerinle ilgilenmek için ideal bir süreçtesin. Kafandaki rahatlık hayat, kariyer, fiziki görüntün gibi konulara rahatlıkla odaklanmanı sağlıyor. Bilgi alışverişinin bol olduğu bu günü,ve aşk hayatında nasıl kullanırım dersen, farklıkollarındaki dostlarınla buluşun derim. Ya da aşk için şans vermeni bekleyen insanlara fırsat verebilirsin? Seninle tanışmaya can atan insanlar var.

20 Aralık 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rekabetten korkmayın sonuna kadar üstüne giderseniz kazanan kişi siz olacaksınız. Her ne olursa olsun dürüstçe gücünüzü ortaya koymaktan hiçbir şekilde sakınmayın.

20 Aralık 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi orijinal fikirlerinizle ifade etmek istediğiniz bir gündesiniz. Bugün riskli konularla ilgili karar almamaya özen gösterin. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmekte fayda var. Bugün sanatsal aktivitelerle gününüzü değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yavaş akan bugünde sakin kalmaya çalışın.

20 Aralık 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorucu günlerin ardından epeyce keyifli ve rahat bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle ve sevdiğiniz konularla ilgilenebilir, kendinizi güzelliklerle şımartabilirsiniz.

20 Aralık 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun süreli çabalarınızın ve uğraşlarınızın karşılığını alabilirsiniz. İstekleriniz yeni projelere başlayabilmeniz için itici güç olacaktır. Kafanız karışmış, fazla çalışmaktan yorulmuş olabilirsiniz. Biraz dinlenmeniz gerekiyor. Oğlak burçlarına kısa tatiller iyi gelebilir. Hiçbir şey yapamıyorsanız, kendinize özel zamanlar ayırın.

20 Aralık 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişten gelen harcamalar aniden gündem olabilir. Kendinizi, becerilerinizi göstermek için imkanlar var. Romantik konularda geride kalmayı seçmek uzun vadede zararlı olur. Akşamüstü hareket kabiliyetiniz artacak.

20 Aralık 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Uranüs arasındaki güçlü etkileşim elinizde olamayan koşullara bağlı olarak hayatınızla ilgili radikal kararlar almanıza neden olur. Hayatı kontrol etmekten çok akışta kalmayı tercih etmelisiniz. Sahip olduğunuz kuralların tek tek yıkılması başta zor olsa da uzun vadede size özgürlük hissini yaşatacaktır.

20 Aralık 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

20 Aralık 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Aslan
04° 33' 10" R
Ay
Koç
21° 03' 28" R
Merkür
Başak
00° 49' 08" R
Venüs
Aslan
18° 56' 01" R
Mars
İkizler
04° 17' 09"
Jüpiter
İkizler
13° 30' 18"
Satürn
Balık
18° 49' 30"
Uranüs
Boğa
26° 42' 25"
Neptün
Balık
29° 46' 15"
Plüton
Kova
00° 46' 45"
Chiron
Koç
23° 32' 04"
Lilith
Terazi
03° 04' 08"
True Node
Koç
08° 48' 04"
Son Güncelleme : 27/07/2024 05:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>