Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor ama beklenen sonuç bir türlü gerçekleşmiyor. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu sefer hamle yapmak için çok fazla düşünmeyin.

Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel. Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor.

Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Küçük birikiminize dokunmama kararınız devam ediyor. Bu kararınızın doğru olduğunun farkındasınız. Kendinizi unutmuş sevdikleriniz için harcamaya başlamış gibisiniz.

Bugünlerde en ufak problemlerde bile kendinizi kaptırmamaya, dışardan değerlendirmeye gayret göstermelisiniz. Kendinizi uzman gibi gördüğünüz problemlerle sık karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır biriktirdiğiniz özel işlerinizi yapmanız için önemli bir fırsat bugün elinize geçebilir. İhmal etmezseniz önemli bir yükten kurtulacaksınız. Sevdikleriniz kendinizden emin ve cana yakın tavırlarınızdan çok hoşlanıyorlar. Bugün yakınlaşma fırsatını bulduğunuz birisi size uzaktan yanlış bir izlenim verdiğinizi söyleyebilir.

16 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:44 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Bu enerji bulunduğunuz alanı koruma dürtünüzü işaret eder. Bu ister aileniz olsun isterse yaşadığınız eviniz. Hiç fark etmez. Hemen savaşçı kesilirsiniz. Kimsenin sizin hakkınızı yemesine, yaptıklarınızı hafife almasına müsaade etmezsiniz. Sert konuşabilirsiniz veya tepkisel davranabilirsiniz. Hatta bunda da kendinizi haklı görebilirsiniz. Saat 09:47 Ay-Merkür görünümü, geri planda halledilmesi gereken işlerin göstergesidir. Ailevi meselelerde sözümüz dinlensin isteriz. İş yoğunluğumuz nedeniyle zorlanabiliriz. Saat 17:27 Venüs-Satürn görünümü her yönüyle sizi destekleyicidir. Dostlukları güçlendirir, güven duygunuzu yükseltir ve başarılı girişimlerin işaretçisidir. Aşkta şansınız artar. Proje ve planların yolunda yürümesini sağlar. Yaşça büyük kişilerden destek görürsünüz. Önemli bir konuda doğru kararı verirsiniz. Sağduyulu yaklaşımlarınız insanlar tarafından takdirle karşılanır. Birteklifi alırsınız. Bir projede yer almanız istenir. Bir başvurunuz olumlu sonuçlanır. Bir sorun çözüme kavuşur. Başkaları size danışır, fikrinizi alır. Saat 20:12 Ay-Jüpiter görünümü, özgür olmak ve hiçbir şeye zorunlu olmadan yaşamak arzunuzdur. Değişim istersiniz. Sıradan şeyler sizi memnun etmez. Saat 22:21 Ay-Satürn görünüm etkisinde, birileri sadece kendini düşünüyor, size destek olmuyorsa, sorumsuz davranıyorsa canınız sıkılır. Doğal olarak tepkisel davranırsınız. Güzel bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

16 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Konuşma tarzın yanlış anlaşılabilir! Bugün senin için hareketli bir gün olabilir. Dikkat etmen gereken konu ise konuşma tarzın. Ani çıkışlar yapman yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Özellikle arkadaş ortamında duyduklarına karşı sert yorumlarda bulunman, ters tepebilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, yeni tanışacağın kişi seni çok etkileyecek. Evliysen, maddi konularla ilgili eşinle ortak bir karara varmak isteyeceksin. Akşam saatlerini yakınlarınla bir arada geçirmek sana epey iyi gelecek. Son zamanlarda ruhen ve bedenen çok yoruldun. Dinlenmeye ve kendine vakit ayırmaya ihtiyacın var. Zamanım yok diyebilirsin. Ancak rutinden çıkmak için bir şeyler yapman gerektiğini unutmamalısın.

16 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk gezegeni Venüs'ün yapmış olduğu güzel açılar sizleri aşkta ciddi adımlara doğru itecek kararları aldırabilir. Yalnız olanlar hayatlarını aşkıyla karşılaşırken var olan ilişkilerinde sorun yaşayanlar ise güzel bir gelişme kat edebilirler.

16 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Koç'ta ilerlemekte. Ailevi konularda daha kararlı ve istikrarlı olmak durumundasınız. Ortaklaşa konularda alınganlık söz konusu olabilir.

16 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapabileceğinizden daha fazlasını yapabilmek için büyük bir gayret içinde olabilirsiniz.

16 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eviniz ve ailenizle ilgili konular gündeminize gelirken evde daha fazla zaman geçirebilir, ailenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Geçmişinizle ilgili konular gündeme gelirken, albümler, resimler, anılar gün yüzüne çıkabilir.

16 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnızlık ve mahremiyet seven Oğlaklar, gün boyu heyecanı tetikleyen olaylar söz konusu. Ailevi konularda beklentiler gerçekleşebilir. Yalnızlığınız engellense de sizi memnun eden olaylar hızlı ve kendiliğinden ilerleyecektir. Enerjiniz yüksek olduğu için bu rutine yetişmekte zorlanmayacaksınız.

16 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi kuruntularınız dışında keyfinizi bozacak bir şey yok gibi. Hayallerinize ulaşmak konusunda istikrarla ilerliyorsunuz. Oğlak burçları için rejime ve zayıflamaya, ruhsal disiplin gösterilecek her türlü adım açık bir dönem. Belki yeni yıl için biraz kendinize dikkat edebilirsiniz.

16 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

16 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 21' 48" R
Ay
Aslan
09° 35' 10"
Merkür
Koç
18° 58' 19"
Venüs
Koç
14° 28' 16"
Mars
Balık
19° 21' 27"
Jüpiter
Boğa
20° 52' 04"
Satürn
Balık
15° 18' 14"
Uranüs
Boğa
21° 35' 59"
Neptün
Balık
28° 28' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
19° 53' 05"
Lilith
Başak
21° 51' 02"
True Node
Koç
15° 33' 58"
Son Güncelleme : 17/04/2024 00:14

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>