Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan daha duygusal ve sorumlu biri olmanızı bir eksiklik gibi yaşamamalısınız. Her türlü resti görmeye hazır tavırlarınız inandırıcı değil. Kişiliğinizde yama gibi duran yapay taktikler izlemeniz gerekmiyor.

Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size tali olarak gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar da bağımsız olmayabilirsiniz.

Bugün epeyce önemli bir ikili görüşmeniz olabilir. Bazı alacaklarınızın da peşine düşmeniz gerekebilir. Birikimleriniz düşleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz.

Bugünlerde deneyimli, sağduyulu insanlarla iletişim içinde olmanızda yarar var. İş yaşamınızdaki bazı memnuniyetsizliklerin gözünüzü günden güne karartmasına izin vermemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konular, alım satım, yatırım işleri gündeminize gelebilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bazı harcama ve alışverişler gündeme gelirken hesabınızı doğru yapmalısınız.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar gün boyu etkili olacak Ay-Kova burcu seyrinde, harcamalara dikkat edelim. Çünkü hoşunuza giden bir şey varsa alırsınız. Saat 20:36 Ay-Güneş görünüm etkisinde, birbirinizin farklı yönlerini anlamaya ve anlaşmaya gönüllü iseniz emin olunuz ki, aranızdaki sorunlar çözüme kavuşur. Tam tersi durumda aranıza bir mesafe girmesi mümkündür.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Hedeflerini yeniden belirleyeceksin! Bazen detaylarda boğulmak hedeflerinden uzaklaşmana neden olabiliyor. Bunun sen de farkındasın. O yüzden de kendine yeni bir çalışma planı hazırlayacaksın. Yapmak istediklerini basitten zor olana doğru sıralayacaksın. Hislerine güveniyor oluşun bir adım öne geçmeni sağlayacak. İlişkilerde denge arayışın devam ediyor. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinin ani öfke patlamalarına karşı gardını alabilirsin. Daha sakin ve huzurlu bir ilişki istediğinin altını tekrar tekrar çizeceksin. Hem görünüş ile hem de konuşmamla oldukça iddialı bir gündesin. Kaba ve saldırgan tavırlardaki insanlardan uzak durmanı öneririm. Ailenden isteklerin onlar tarafından şımarıkça bulunabilir.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal sorunlarınıza artık önemli çözümler gelebilir. Resmi işlerinizle alakalı ihtiyacınız olan projelerde otoriter figürlerden güzel destekler alabilirsiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün cüzdanınızı ilgilendiren maddi konularla daha fazla uğraşabilirsiniz. Yeteneklerinizi bu yönde geliştirmek isteyebilirsiniz. Kendiniz için yeni deneyimlerde bulunmak sizi farklılaştırabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sorumlu olduğunuz işlere yön kazandırmanızı sağlayacak. Gün içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanızın içini kazan gibi doldurdunuz. Son dakikada çıkan ne kadar sorun varsa aklınızda. Üstelik bir planlaması da yok. Kara kara düşünmenin de kimseye faydası yok. Ne yapabileceğinize bakmanız yeterli. Kariyerinizle ilgili şans olarak kabul ettiğiniz bazı konular sizi yanıltabilir. Arkanızdan döndürülen oyunları fark etmeniz gerekiyor. 

12 Aralık 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı haberler yüzünden huzursuzluk ve heyecan içine girebilirsiniz fakat, bugünden itibaren duygularınız giderek yumuşayacak. Kendinizle ilgilenecek ve olumlu duygular içine gireceksiniz. İsteklerinizin yaratacağı gerilimlerinizi moraliniz yükseldiği için yansıtmayacaksınız.

12 Aralık 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kaynaklarınızı yapılandırma ve verimli üretim konularında çarpıcı kararlar alabilirsiniz. Yaşam planlarınızı gözden geçirirken, sosyalleşme arzularınızı hesaba katın. Uzlaşma beklenen durumlarda gelişmeler yaşanabilir.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Kova burcundaki seyahati size beklenmedik kazanç kapıları açar. Müşteri portföyünüzde artış meydana gelir. Dijital dünyanın tüm nimetlerinden faydalanıp network ağınızı genişletin. Partnerinizin duygusal beklentilerine cevap vermeniz yerinde olur. Her zaman mantıklı olmak doğru değil, bazen duyarlılığınızın sesini dinleyin.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

12 Aralık 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 22' 32" R
Ay
Yay
13° 48' 03"
Merkür
Koç
16° 05' 20"
Venüs
Koç
27° 07' 56"
Mars
Balık
27° 18' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 36"
Satürn
Balık
16° 17' 37"
Uranüs
Boğa
22° 10' 07"
Neptün
Balık
28° 48' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 50"
Lilith
Başak
22° 59' 22"
True Node
Koç
15° 29' 52"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>