Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeye rağmen bugün olumlu bir gününde. Bütün günü bir arada geçirebilirsiniz. Size neredeyse göz açtırmak istemiyor. Açıkça kıskandığını söylemiyor ama yaptıklarının asıl nedeni kıskançlık.

Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince stres yaşıyorsunuz. Plansız, programsız çalışmanıza rağmen işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor.

Sağlamcı bakışınız, dönemsel problemlere çözüm olamıyor. Önümüzdeki günler biraz zor geçebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz

Bazı kişilerin duyumlarını, abartılarını hesaba katarak dinlemenizde yarar var. Bugünlerdekonularında alacağınız büyük öneriler sizi boş yere heyecanlandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde bir kutlamaya davet edilebilirsiniz. Kutlamanın nedeni o kadar önemli bir şey değil, ama bu davetin tadını en iyi siz çıkaracaksınız. Birkaç sürpriz birden sizi bekliyor. Bir hayli hareketli bir gün geçireceksiniz gibi gözüküyor. Sabah saatlerinde kalabalık bir grupla buluşabilirsiniz. Nedenini bilmediğiniz mutluluğunuz gün boyu sürebilir.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:18 Ay-Mars kavuşumu, çevrenizle empatide bulunacağınız, fedakarca insanlara yanaşabileceğiniz, sertlikten, restleşmelerden uzak durmak istediğinizi gösteriyor. Gerek günlük hayatta gerekse çalışma ortamındaki kişilerle olan ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz. Saat 08:04 Ay-Pluto görünümü, sizi güçlendirici, başarılı kararlar vermenizi sağlayıcıdır. Tutkulu ve kendinizden emin bir şekilde ilerlersiniz. Saat 14:49-16 Aralık saat 03:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, genel olarak soyut anlamdaki çalışmalarla uğraşmak rahatlatıcı olacaktır. Kendinizle olan içsel temasınız bir hayli etkilidir. Ancak gerçekçi yönde ele alınması gereken konular için bu zaman dilimi etkili değildir. Yanlış değerlendirmede bulunmamıza neden olabilir. Birilerinin bizi anlamasını, çektiğimiz sıkıntıları anlamasını beklesek de, bunu elde etmemiz pek kolay olmaz. Bu süre içinde kendinizi rahatlatmak, hayatın gürültüsünden uzak, huzur içinde zamanı geçirmekte yarar var. Saat 23:38 Ay-Chiron kavuşum etkisi, yakın çevremiz, iletişim,girişimi, eğitim hayatı, girişimler anlamında durumumuzu hassasiyetle ele alıyoruz. Günlük hayatın içinde desteklenmeye, ılımlı davranışlara, huzura ihtiyaç duyuyoruz. Keyfinizce geçecek bir Cumartesi günü dileğimle,

15 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Bütçeni aşıyorsun! Ay, bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Hem çalışkansın hem de kendine çok güveniyorsun. Bu yapın cesur kararlar almanı sağlayacak. Hele ki kariyerini şekillendirmek istiyorsan, önemli girişimler için adımlar atabilirsin. Ancak bazı kişiler önünü kesmeye çalışabilirler. Sen yine de ikili çatışmalardan artık uzak duracaksın. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişinin duruşu seni çok etkileyecek. Ne zamandır ihmal ettiğin ailene ve çocuklarına zaman ayıracaksın. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla buluşabilirsin. Bol bol alışveriş yapmaktan kendini alıkoyamayacaksın. Bu durum bütçeni bir hayli aşmana neden olabilir. Aman dikkat!

15 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşka dair yeni bir bakış açısı kazanma sırası partnerinizde olabilir. Onun düşünce yapısını değiştirmesi ve yeni bir anlayış kazanması ilişkinizi beklediğiniz ölçüde değiştirecektir.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Etrafınızda sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

15 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eş partner ilişkilerinde yakın çevrenin etkisi sizi yorabilir. Anlaşma beklediğiniz işler için koşulları gözden geçirmek gerekebilir. Ani yolculuk planları, düşündüğünüz gibi gelişmeyebilir. Gün boyu ev dışı faaliyetler verimli olur.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitim, kurslar ve yaratıcılığınızla ilgili konularda atak yapabilirsiniz. Herkese yardım etmek ve bildiklerinizi öğretmek konusunda çok bonkör davranacağınız bir gün. Araba kullanırken trafiğe dikkat edin. Aşırı dalgın bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Yeni tanışan bir komşu aklınızı çelebilir.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

15 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 12' 46"
Ay
Akrep
12° 35' 60"
Merkür
Koç
25° 58' 44"
Venüs
Balık
20° 25' 13"
Mars
Balık
04° 13' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 31"
Satürn
Balık
13° 11' 30"
Uranüs
Boğa
20° 37' 02"
Neptün
Balık
27° 46' 22"
Plüton
Kova
01° 48' 37"
Chiron
Koç
18° 44' 15"
Lilith
Başak
19° 41' 24"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>