Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan olağan dışı bir gün yaşayabilirsiniz, dikkatinizi açık tutmanızda yarar var. Sizi heyecanlandıran ve romantik bir teklif alabileceğiniz bir gün. Her şey hiç ummadığınız bir anda gerçekleşebilir.

Dik başlı ve inatçı olduğunuza dair söylentiler, tamamen bilinçli bir yanlış anlamadan kaynaklanıyor olabilir. Uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için bir fırsatınız olacak. Bu fırsatı iyi kullanmak sizin elinizde.

Güvenli görmediğiniz ilişkilerde alışverişler içinde yanlısı değilsiniz, ama bir açığını kapamak için borç arayışı içinde olan bu tür biri, bugünlerde kapınıza yönelebilir.

Duygusallığınızın baskısıyla hatalı işler yapabilirsiniz. Ani kararlar vermenin size yaramayacağı bir gününüzdesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, çevrenizi sizi anlayacak kişilerle ve gerçek dostlarınızla sınırlama kararı alabilirsiniz Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmayı planlıyor, bu değişiklikler için fırsat kolluyorsunuz. Bu akşamki bir gelişme size ilk adımı attırabilir. Her şeyin çok göz önünde yaşanıyor olması, özel arzuların ve beklentilerin yeşerememesine yol açabiliyor.

19 Aralık 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 06:27 Ay-Satürn olumlu görünümü aşk hayatınızı ilgilendiren konularda olduğu gibi yaşamın zevkli ve güzel yanlarını verimli ve düzgün bir şekilde hissetmenizi sağlar. Aşk hayatınızda, gerçekçi olmak bu görünüm sayesinde ön plandadır. Saat 09:54 Ay-Venüs karşıtlığı, sosyal ilişkiler ve aşk hayatımızla ilgili konular üzerinde yaşanan sorgulamaların işaretçisi oluyor. Dışarıdan mı huzur gelir yoksa insanın kendi içinde mi vardır? İlişkiler nasıl olmalıdır, aşkın anlamı nedir? Bunlara bakacağız. Değerlerimizi koruyacağız, sınırlarımızı bileceğiz. İnsanların bunu aşmasına izin vermeyeceğiz. Saat 13:33 Ay-Neptün görünümü, hoş sözler, sevgi ve romantizm duygusunun yükselişidir. Kendimizi iyi hissederiz, canlanırız. Hayatın zevkli yanlarını hissetmemizi sağlayan rahatlatıcı, huzur ve güven hissi verici bir enerjidir. Olumlu düşünmek, huzursuzluktan uzak durmak, sevgiyle yol almak istiyoruz.

19 Aralık 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Rutinlerini bozacaksın! Yeni haberler alabilir,yerinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Yoğun çalışanlar için kazançlı, evde vakit geçirenler için karışık bir gün olabilir. Grup aktivitelerine katılmak ya da uluslararası online iletişim kurmak içinde oldukça ideal bir günde olduğunu hatırlatmak isterim. Araştırma ya da yazarlık işleriyle ilgilenen bir Oğlak burcuysan, oldukça verimli bir performans sergileyebilirsin. Diyalogların insan ilişkilerinde netlik kazanmanı sağlayacak. Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, sorunları olmayacak yerlerde arayacaksın. Sanatla ilgileniyorsan, yeteneklerini yeterince ortaya çıkaramadığını düşüneceksin. Bundan dolayı rutinlerini bozma kararı alacaksın.

19 Aralık 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizi sonuca ulaştırmak için oldukça efor harcayabileceğiniz bir gün olabilir. Enerjinizi dengelemenizde fayda var. Yoğun iletişimler içerisinde konsantrasyonunuzu kaybetmemelisiniz.

19 Aralık 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yaratıcılık ve zevklerde sıkışma olabilir. Spekülatif konularda ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Çocuklarınızla ilgili olaylarda kararlı davranmanız gereken zamanlar var. Eşinizle birlikte keyif verici faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Güven ve paylaşım içinde olmak size iyi gelecektir.

19 Aralık 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanızda olayları netleştirmeden duygusal durumlarla yüzleşmekten kaçınmalısınız.

19 Aralık 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşmeleriniz, kariyer gelirleriniz, arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda problemler, soğukluk ve mesafeli davranışlara karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik somut anlamda hedefler belirleyebileceğiniz, kariyer konusunda güçlü adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 17.40 sonrasında içsel olarak mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz ancak ilişkilerinizde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, geçmişin ve problemlerin üzerine gitmemek, şimdiye odaklanmak faydalı olacaktır.

19 Aralık 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Amacı karmik engelleri aşmak olan Oğlaklar, sosyal çevre vasıtasıyla yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Yaşam enerjinizi artıran olaylar gelişebilir. Kendiliğinden gelişen neşe ve hayalgücü sayesinde gün verimli geçecektir.

19 Aralık 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de Boğa burcunda seyahat eden Ay size biraz da keyif yapmanız gerektiğini hatırlatıyor. Diğer yandan sizi grupların içindeki faaliyetleriniz artar. Bugün arkadaşlarınızdan gelen davetleri geri çevirmeyin. Son derece neşeli, eğlenceli ortamlarda bulunup keyif alabilirsiniz. Partnerinizin güzel sözleri sizi mutlu eder. Orijinal fikirler paylaşmak, yeni kurslara katılmak heyecanlı olacaktır. Yüksek katlarda yapacağınız özel toplantılar hayatınıza farklı bir bakış açısı kazandırır.

19 Aralık 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

19 Aralık 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 39' 34" R
Ay
Yay
04° 24' 52"
Merkür
Koç
16° 00' 48"
Venüs
Koç
26° 13' 30"
Mars
Balık
26° 44' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 21"
Satürn
Balık
16° 13' 34"
Uranüs
Boğa
22° 07' 37"
Neptün
Balık
28° 47' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 18"
Lilith
Başak
22° 54' 28"
True Node
Koç
15° 32' 20"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>