Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkideki içe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz. İlişkinizde gittikçe egemen olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir.

Birtakım düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayabilirsiniz. Ama çok ortada, anlaşılır olan haklılığınız, tartışmayı kısa sürdürecek.

Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi. Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor

Bazı ertelemeler, mantıklı davranabilmek için zaman kazandırabilir. Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle içinde olduğunuz probleme çözüm getirebilir. İnsanlara saygınız, sevgi temelinde oluşuyor. Tek başına bir saygıyı anlamsız, hak edilmemiş buluyor, sahte olduğunu düşünüyorsunuz. Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz

18 Aralık 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:27 Ay-Güneş olumlu görünümüyle, baskı altına alınmaktan hoşlanmayız. Şunu kabul etmelisin, buna sabır göstermelisin derken, yoruluruz. Saat 09:29 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, içeride biriken öfkemizi kimse anlamayacağı için dışa yansıtmıyoruz. Bu bizi oldukça yoruyor. Yenilik istiyoruz, değişim istiyoruz fakat bir kısır döngü içinde yuvarlanıyor gibiyiz. Bundan kurtulmak için mücadele vereceğiz. Saat 10:21-12:37 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Birilerine ihtiyaç duyduğunuz için sustuğunuz meseleler size yorar. Aileniz, evinizle ilgili konularda çabucak tepki göstermeye açıksınızdır. Haksızlığa gelemezsiniz. Ancak elimizden geldiğince durum analizinde bulunmak sakin olmak yararlıdır. Bu bakış açısı çözüm bulmanızda yardımcı olur. Saat 12:37 Ay-Boğa seyir etkinliğinde, aşka ve hayata bakış açınızın özünde huzur ve güvenlik baş tacınız olacak. Bu enerji, rahatlatıyor, sakinleştiriyor. Kişi değerlerinin ne kadar önemli olduğunun farkındadır. Etrafında inandığı, güvendiği ona güzellikler sunan insanları arar. Sevdiğini yanında ister. Karmaşadan uzak durmaya niyetlidir. Geçici olan, mutluluklar yerine kalıcı olanı isteyen gönlümüzü susturmak öyle kolay değil.

18 Aralık 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Çevreni genişleteceksin! Günü kendinle ilgili ihmal ettiğin konular üzerine eğilerek geçirebilirsin. Özellikle sağlık, beslenme gibi konularda benimsediğin düzeni değiştireceksin. Aile içerisinde hemcinslerinle birlikte hareket edebilir, onlardan bazı konularda fikir alabilirsin. Çalışan bir Oğlak burcuysan, Çalışma arkadaşlarının sana karşı cephe aldıkları hissine kapılacaksın. Gözlemlerinde yanılmıyorsun. Bu kıskançlıkların sebebi işini çok iyi yapmaktan kaynaklanıyor olabilir mi? Bir süredir eksik kaldığın sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar ve organizasyonlarla ilgili konularda oldukça şanslı olacağını söyleyebilirim. ?Benim belli bir arkadaş grubum var, onlar bana yeter? mantığından yavaş yavaş sıyrılacak; çevreni genişleteceksin.

18 Aralık 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ilişkilerinizi yürüttüğünüz insanlar sizi bilerek yanlış yönlendirmek isteyebilirler. Bu tarz kişilerin yaklaşım şekillerini dikkate almamanız gerekir. Güven sorununu bugün ortaya yeniden çıkarabilirsiniz.

18 Aralık 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinize ait konular gündeminizi oluşturabilir. Evinizi dekore ettirmek isteyebilirsiniz. Güvenlik sisteminizi gözden geçirmeyi düşünebilirsiniz. Ev alım satım konularıyla bugün ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Duygusal ihtiyaçlarınız için istikrar arayışında olabilirsiniz. Akşam saatlerinde olaylara daha kararlı yaklaşabilirsiniz.

18 Aralık 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ne kadar iyi olduğunuzu fark etmeli ve başkalarının da görmesini sağlamalısınız. Sağlığınıza dikkat edin.

18 Aralık 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta sonundan beri süre gelen kafa karışıklığınız ile haftaya başladınız. Çok fazla düşündüğünüz için de işlerin içinden çıkamıyor olabilirsiniz. Dışarıdan bir gözle durum değerlendirmesi yapmaya çalışın. Aslında ortada çok da vahim bir şey yok. Kariyeriniz konusunda biraz hırslanmış, ötelenen istekleriniz yüzünden alınganlık gösteriyor olabilirsiniz.

18 Aralık 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize karşı fedakar, verici yönlerinizi kontrol etmediğiniz halde bundan zarar görebileceğinizi unutmamalısınız. Evinizle ilgili işlerle meşgul olabilirsiniz.

18 Aralık 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Boğa burcunda seyahati sizi grupların içindeki faaliyetlere itecek. Bugün arkadaşlarınızdan gelen davetleri geri çevirmeyin. Son derece neşeli, eğlenceli ortamlarda bulunup keyif alabilirsiniz. Partnerinizin güzel sözleri sizi mutlu eder. Orijinal fikirler paylaşmak, yeni kurslara katılmak heyecanlı olacaktır. Yüksek katlarda yapacağınız özel toplantılar hayatınıza farklı bir bakış açısı kazandırır.

18 Aralık 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

18 Aralık 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 06' 44" R
Ay
Akrep
27° 19' 19"
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
25° 31' 54"
Mars
Balık
26° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 32"
Satürn
Balık
16° 10' 26"
Uranüs
Boğa
22° 05' 43"
Neptün
Balık
28° 46' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 22"
Lilith
Başak
22° 50' 44"
True Node
Koç
15° 34' 05"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>