Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gelecekle ilgili bazı planlarınız var. Çoktandır vermiş olduğunuz bu kararların artık gününün geldiğini düşünüyorsunuz. Sevdiğinizle hazırlıklar içinde görünüyorsunuz. Bu emellerde koşturmanız gerekmiyor.

Sizin için, başkalarına önemsiz gelen konular fazlaca önem taşıyabiliyor. Problemli, dar günleri geride bırakıyorsunuz. İşlerinizde yavaş da olsa gözle görülür bir toparlanma var.

Bu konuda size yol gösteren dostunuzun önümüzdeki günlerde size daha verimli bir yatırım önerisi olacak. Paranızı güvence altına alma çabalarınız çok yerinde ve gerçekçi.

İhmal ettiğiniz bir konuya dikkatinizi çevirmeniz gerekecek. Bu konuyu, aceleci bir olmanıza karşın gereğinden fazla ağırdan alıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Heyecanlı bir topluluk içinde görünüyorsunuz. Bu toplulukla güzel bir akşam, bazı istenmeyen tartışmalarla tatsızlaşabilir. Haftanın ortalarına doğru biraz düşündürücü bir haberiniz var. Bugün talihiniz sizden yana. Şanslı bir gününüzdesiniz. Şansa bağladığınız birçok konuda bugün yüzünüz gülebilir. Sabırlı ve biraz daha gerçekçi olmanız lazım.

17 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 09:57 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, çevre değişimi veya çevrenizle alakalı her türlü mesele, işiniz, ilişkiniz ve geleceğiniz adına düşündüğünüz ne varsa, bunları kararlı ve iradeli bir şekilde ele almanızı sağlayacaktır. Yenilik mi yapmak istiyorsunuz, yoksa eskiyi düzelterek verimli hale getirmek mi niyetindesiniz. Sözgelimi yeni bir çevreye taşınmak, yeniden eğitim hayatına başlamak,yaşamına dahil olmak veya işinizle ilgili tayin istemek gibi. Bütün bunları uzun vadeli olacak şekilde düşünmeniz için, bu görünüm size rehberlik edicidir. Ancak üzerinizde baskı oluşturmayanı, sizi zorlamayacak olanı, hakikaten altından kalkabilecek güçte olanı tercih ediniz. Kendinizi zorlamadan, hayale kapılmadan gerçeğe net bakınız. Saat 18:20 Ay-Pluto görünümü, evimizle alakalı ufak çapta yapılan düzenlemelerin işaretçisi. Bir yandan hakimiyetçi tarzda hareket edebiliriz diğer taraftanhayatında, dış dünyada güç elde etmek isteriz. Yeni hafta boyunca her işinizde kolaylık ve başarı dileğimle,

17 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Geçmişe dair sorgulamalar içindesin! Sözü geçen insanlar ile bir araya geliyorsun. Yurtdışında kariyerine devam ettirmen gerektiğini anlayacaksın. Çalışan bir Oğlak burcuysan, önünü kesmeye çalışan insanlar olduğunu fark edeceksin. Uzun zamandırarayışındaysan, bugün mutlaka başvuru yapmalısın. Olumsuz düşünme, nereden ne çıkacağı hiç belli olmaz. Geçmişe dair sorunların üzerinde durman yeniden tartışmalara neden olabilir. Bu konu özelinde evliliğin tehlike altında ise daha dikkatli davranmalısın. Eğer bir ilişkin yoksa bugün katılacağın davette ışığın sayesinde birinin dikkati çekebilirsin. Gün içerisinde arkadaşlarınla bir araya geleceksin. Seninle aynı fikirde olmayan kişilere hoşgörü göstermekte zorlanabilirsin.

17 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz ve ailenizle ilgili konular gündeminize gelirken evde daha fazla zaman geçirebilir, ailenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Geçmişinizle ilgili konular gündeme gelirken, albümler, resimler, anılar gün yüzüne çıkabilir.

17 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda akıcı koşullar söz konusu. Bugün sorumlu olduğunuz işlerde hedefe ulaşmak için mücadele içinde olabilirsiniz. Toplum önünde olmaktan keyif alacağınız zamanlar var. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte samimi bir ortamlarda bulunabilirsiniz.

17 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ne kadar iyi olduğunuzu fark etmeli ve başkalarının da görmesini sağlamalısınız. Çalışmaya devam edin.

17 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

17 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yatırım konuları, ev ve aile ile ilgili olaylar gelişebilir. Yenilenme ihtiyaçlarını açığa çıkaran olaylar gelişirken, hesapsız harcamalar olabilir. Olaylara kriz gözüyle bakmadan çözüm aramakta fayda var.

17 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Koç burcunda seyahat eden Ay, evdeki iletişimde gerginliklere neden olabilir.İncir çekirdeğini doldurmayacak konularda parlama yaşarsınız. Sonradan pişman olsanız da kimsenin kalbini kırmak hoşunuza gitmez. Eve çat kapı gelen misafirler sizi neşelendirir. Yeni bilgilerle donanırsınız. Ani dekorasyon değişikliğine karar vermeniz Koç burcunda mümkün.

17 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

17 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 12' 40" R
Ay
Aslan
07° 41' 54"
Merkür
Koç
19° 04' 23"
Venüs
Koç
14° 16' 45"
Mars
Balık
19° 14' 13"
Jüpiter
Boğa
20° 49' 57"
Satürn
Balık
15° 17' 17"
Uranüs
Boğa
21° 35' 29"
Neptün
Balık
28° 28' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
19° 52' 32"
Lilith
Başak
21° 49' 60"
True Node
Koç
15° 33' 53"
Son Güncelleme : 16/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>