Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zorlayıcı tavırlardan kaçınma zamanı. Sınırları zorlamanız bugünlerde tehlikeli olabilir. Aşk ilişkisinde geri adımı sağduyunun diğer adı olarak değerlendirmelisiniz.

Bazı aksamalardaki sorumluluğun ortak olduğunu düşünüyorsunuz. Sonuçlarını çalışma arkadaşlarınızla paylaşmaktan kaçınmayacaksınız. İş yaşamınızda genel olarak doyumlusunuz.

Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden yaşadığınız maddi sıkıntıyla da kendinize kızıyorsunuz. Paranızın kıymetini fazlasıyla bilmenizin yanında, aşırı cömert davranışlarınız sorun yaratabiliyor.

İyimserliğinizle ilgili uyarıları, önyargılı bakmadan yeniden bir düşünmeniz gerekiyor. Sonucuyla ilgili fazla iyimser tahminlerde bulunduğunuz bir kararı vermek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız arasında epeydir süregelen bir sorun sizi üzüyor ve düşündürüyor. Sorunun kangrenleşmemesi için bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bir ilişkinizde fazla vericisiniz. Bunu fark ediyor, kendinizi kullanılmış gibi hissediyorsunuz. Fakat yine de kökten bir tavır göstermenizi engelleyen garip bağlar var aranızda. Radikal bir yaklaşım gerekebilir.

22 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 22 Aralık saat 20:49 Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, ilişkinin bir ortaklık olduğunu, her şeyi üstünüze almanın, sizi yorabileceğini işaret ediyor. Belki de siz, şu anda sıkıntılı bir süreç yaşayan kişiyle berabersiniz. Elinizden geldiği kadar destek oluyorsunuz. Bu nereye kadar? Demek gerekiyor. Çünkü bunu değiştirmek için mücadele etmeyen bir kişiyle hayatı sürdürmek zor olabilir. Sağlık, iş, aile kökenli olabilecek sıkıntılara göğüs geren taraf olabilirsiniz. Fakat sizin de bunca yükün altında ezilmemeniz lazım. Mars-balık burcunda ilerliyor. Genel olarak çevremize yardımlarımız, kardeşlerimize desteğimiz, her anlamda kol kanat gerişimizin göstergesi. Bu da yorucu tabii ki. Kimi Oğlaklar ise, sağlıklı yaşam, huzurlu ve güven dolu bir aile olgusunu önemsiyorlar. Bekar Oğlakların eş seçiminde bilinçli hareket etmeleri gerekiyor. Yorgunluk, stres, yoğunluk ve vericilik sizi yorabilir. Lütfen sağlığınıza önem veriniz. Başkaları kendini düşünürken, siz kendinizi bari ihmal etmeyiniz. Gönülden sevgilerimle,

22 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sevdiklerine zaman ayırıyorsun! Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Sana dayatılan planlara dâhil olmaktan ziyade kendi isteklerine yönelebilirsin. Her zaman net olmaya özen gösteren ve hızlı sonuca varan bir karakter olarak, gerçekçi yaklaşımlarda bulunamadığın için hata yaptığın konuları da telafi etmeye başlıyorsun. Çalışan bir Oğlak burcuysan, mesaiye kalmış olmak biraz canını sıkacak. İçinden bir şey yapmak gelmeyecek. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi kalbini çalacak. Nasıl olduğunu sen bile anlamayacaksın. Günü kapalı ortamlarda geçirmekten ziyade enerjinin yükseldiği yerlerde ya da hoşlandığın kişilerle zaman geçirmeyi tercih edebilirsin.

22 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkilerinize yeni bir şans vererek yapılandırmak isteyebilirsiniz. İlişkilerde romantik adımlar kurallarınızı yıkmanıza sebebiyet verebilir.

22 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay, eşinizle ya da ailenizle ilgili bir hassasiyeti öne çıkarabilir. Yakın beraberliklerde daha dengeli olmaya bakmalısınız.

22 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çekici insanlarsınız. Aşk hayatınızda yeni bir ilişki içine girmek sizleri asla korkutmamalı.

22 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizle uğraşmaktan başkalarına zaman bulamayacaksınız. Kafanız biraz dağınık. Bilinçaltınız yoğun. Şimdiden yeni yılı planlamaya başlamış bile olabilirsiniz. Birkaç güne bu karışıklıklarınız da son bulacak, atmak istediğiniz adımlar hızlanacaktır. Maddi anlamda beklentilerinizi karşılayamıyor olabilirsiniz.

22 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu baskıcı tutumlarınız nedeniyle eleştirilebilirsiniz. Dolunayla birlikte ilişkilerde daha iyisine ulaşma ve kendinizi gösterme arzunuz yüksek. Yenilenme, arzuları ifade etme gücünüz artacak.

22 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş burcunuza geçiş yaparken Yengeç burcunda Dolunay meydana geliyor. Bu durum size sahne hayatı yaşatacak. İş hayatınızda zorluklarla kolay mücadele edecek, kararlarınızın arkasında duracak cesareti kendinizde bulacaksınız. Yeni inşaatlara ortak olabilir, üst düzey yöneticilerle çalışmaya başlayabilirsiniz.

22 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

22 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 22' 08" R
Ay
Yay
13° 42' 42"
Merkür
Koç
16° 05' 17"
Venüs
Koç
27° 07' 25"
Mars
Balık
27° 17' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 30"
Satürn
Balık
16° 17' 35"
Uranüs
Boğa
22° 10' 06"
Neptün
Balık
28° 48' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 49"
Lilith
Başak
22° 59' 20"
True Node
Koç
15° 29' 54"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>