Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir biriktirdiği pek çok şey var. Uzun süren suskunluğunu bugün bozabilir ve sizinle ilgili düşüncelerini söyleyebilir. Bu konuşmaya hazırlıklı gitmelisiniz, duyduklarınızdan hoşlanmayabilirsiniz.

Bugün yine iyi gelişmeler var. İş potansiyelinizin artması,yerindeki ilişkileri de olumlu etkiliyor. Ekip olarak biraz fazla yoruluyorsunuz, ama size kazandırdığı daha fazla olduğu için aldırmıyorsunuz.

Kısa vadede maddi bir problem gözükmüyor. Ertelemek zorunda kaldığınız özel harcamalarınız için ufukta görünen bir yeşil ışık var. Epeydir bu günleri bekliyordunuz.

Hayatın her alanıyla aynı iletişimi kurmanız yararlı olacak. Aklınızın ve enerjinizin tamamını işinize vermek özel yaşamınızda hata yapmanıza neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın sizin desteğinize ihtiyacı var. Siz ise bugünlerde ondan biraz uzaklaştığınızı hissediyorsunuz. O, kendi dünyasıyla çok meşgul olduğu için gözü kimseyi görmüyor. Bu özelliğini yeni fark ettiğiniz için biraz hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Ataklığınız bugün başınıza dert açabilir. Sizi ilgilendirmeyen bir konuya müdahaleniz size bir yük getirebilir.

21 Aralık 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 08:42 Ay-Merkür karşıtlık etkisi, sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini işaret ediyor. Ev içinde bir koşuşturma yaşanabilir. Saat 09:36 Ay-Jüpiter karşıtlığı, bu saatlerde yapılacak işlerin, görüşme ve yazışmaların işaretçisidir. Saat 16:59 Ay-Neptün görünüm etkisiyle, işlerinizi düzgün bir şekilde planlamakta zorlanıyorsanız hemen durun ve bir daha gözden geçirin. Belki de gereksiz meseleler yüzünden zaman kaybediyor olabilirsiniz. Saat 20:12 Venüs-Neptün görünümü, sizi destekleyici ve becerilerinizi dış dünyada ifade ederek, arzu ettiğiniz geri dönüşleri almanızda yardımcıdır. Sanatsal, estetik, halkla ilişkiler, dostlarla olan bağlantılarda genel olarak umut vericidir. Olumlu yönde motive edicidir. Saat 20:37 Merkür-Jüpiter kavuşumu, işlerin yürürlüğe konulmasını sağlıyor. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber alırsınız. Bu görünüm bir yanıyla zihninizin aşırı duyarlı çalışmasına ve haksızlıklara isyan etmenize de neden olabilir. Tüm dünyada adaletin güçlü şekilde işlemesini dilersiniz. Güzel bir gün dileğimle,

21 Aralık 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yeni hedefler belirleyeceksin! Bugün statünü korumak için yeni hedefler edinebilirsin. Sorumlu olduğun işlerinde mücadeleye başlayabilirsin. Öğlen saatlerinde kendini ortaya koyacağın olaylar yaşanabilir. Bulunduğun ortamda kendini daha uyumlu ve iyi hissedebilirsin. Ancak finansal konularda ve sosyal yaşamında tatsız sürprizlere hazır olmanı öneririm. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, sevgilini yakından tanımak isteyeceksin. Hayatına dair özel sorular soracaksın. Gün içerisinde arkadaşların arasında yanlış anlaşılma konusu çok fazla büyüyebilir. Özellikle parasal anlamda aranda mesele olan bir dostun varsa bu mevzu tekrar gündeme gelebilir. Dikkat etmeni öneririm.

21 Aralık 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak finansal akışlarınızı çözmeniz gereken bir gün olabilir. İkili ilişkilerinizde sizleri geçmiş hatalarınızı yeniden yapmanıza sebebiyet verebilecek söylemler gününüzü yönlendirebilir.

21 Aralık 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yoğun görüşme ve toplantıların olduğu zamanlar var. Sizi yoran yıpratan konularla uğraşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşamanız muhtemel. Öğlen saatlerinde çift durumlar arasında kararsızlık yaşayabilirsiniz. İç uyumunuzu yakalamakta zorlanabilirsiniz. Akşama doğru fikirlerde netleşme olacak, kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz.

21 Aralık 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oğlak burcu duygusal olarak dengesiz bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi ortaya koymak konusunda tedirginlikleriniz olabilir. Her şeye rağmen yaratıcı bir gün olacaktır. Maddi anlamdaki belirsizlikleriniz bir süre daha devam edecek olsa da yeni yıl bu anlamda da şanslı bir yıl olacaktır.

21 Aralık 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

21 Aralık 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ani gelişecek işler nedeniyle meşgul olabilirsiniz. Bekleyen işler hız kazanırken, sizi heyecanlandıran yeni haberler alabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde sorumluluklarınız artacağı için planlı olmak önemli.

21 Aralık 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi spiritüel dünyanın içine daldırır. Grup çalışmalarına katılmak, seminerlerde konuşmacı olmak için iyi bir gün. Sanatsal faaliyetlere katılmak, galerileri ziyaret ederek gününüzü değerlendirebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla görüşmek sizi mutlu eder.

21 Aralık 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Akşam saatlerine kadar aşka ve sevdiklerinize dair konular gündeminizdeki yerini koruyor. Sonrasında ise sizi bulunduğunuz ortamda, çalıştığınız mekanda sevindirecek güzel küçük sürprizler karşınıza çıkabilir.

21 Aralık 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 19' 33" R
Ay
Başak
15° 40' 07"
Merkür
Koç
17° 17' 06"
Venüs
Koç
18° 12' 41"
Mars
Balık
21° 42' 26"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 31"
Satürn
Balık
15° 36' 23"
Uranüs
Boğa
21° 45' 54"
Neptün
Balık
28° 34' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 44"
Lilith
Başak
22° 11' 13"
True Node
Koç
15° 37' 20"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>