Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu derin ve ulaşılmaz bulduğunuz için ilişkiniz size çok heyecan veriyor. Uzun zamandır onu keşfetmeye çalışıyorsunuz. Her yeni keşfinizde keşfedecek bir yanını daha fark ediyorsunuz.

Bazı önemli problemleri çözmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek. Uzun zamandır böyle bir huzurluortamına ihtiyacınız vardı.

Çok sıkışık durumlarınızda onur duygusunu biraz abartıyorsunuz. Yakında yeni bir harcamanız olacak. Ama giden paranın karşılığında çok istediğiniz bir şeye kavuşacağınızdan bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız.

Bazı tutumlarınız insanlara kendisini sürekli size karşı savunmak zorunda olduğu hissi veriyor. Bir arkadaşınızın ilişkisine gereğinden fazla müdahale ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlarla ilgilenmek bazı planlarınızı alt üst edecek, ama hem duygusal açıdan hem de maddi açıdan onlarla geçireceğiniz günlerden hoşnut kalacaksınız. Epeydir yaşamak istediğiniz türden bir gün geçirebilirsiniz. Yaşama sevinciniz bugün iyice açığa çıkacak ve karşılığını bulacak.

23 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar günümüz Yengeç burcunda ilerleyen Ay etkisinde başlayacak. Güven, sadakat, huzur, sahiplenilmek gibi olgular bugün diğer burçlar gibi sizin de başınızın tacı olacaktır. Rahatsızlık veren her konuyu yakın bulduğunuz anne veya babanızla veya sevdiğiniz kişiyle paylaşmanız rahatlatıcı olabilir. Lütfen içinize atmayınız. Saat 12:18 Ay-Satürn görünümü, mesafeli bir duruşu işaret ediyor. Yalnız kalmaya meyilli oluruz. İçimizdekileri kimseyle paylaşmadığımız gibi, bizi birilerinin anlamadığını bile düşünürüz. Aslında güven duymak isteriz. İlişkimizde, dostluklarda,hayatında aradığımız budur. Fakat insanların bencilliği, tuhaflığı, dünyanın zorlukları yüzünden sıkılırız. Bütün bunlar aslında enerjinin yarattığı sıkıntılardır. Bunu aşabilmenin yolu kendimize güvenmek, hayatı sevmekle mümkündür. Saat 18:04 Ay-Neptün görünüm etkisinde, hayaller, renkler, huzur duygusu yükseliştedir. Saat 20:56 Ay-Venüs görünümü, ilişkinin her iki tarafça güven ve güç birliğinde bulunarak gayet keyifli hale gelmesini sağlar. Tek vücut olmak terimi vardır. Yani her iki kişi Biz olmuşlardır. İşte bunu başarmış çiftler açısından gün keyifli geçebilir. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

23 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yönetildiğini hissediyorsun! Son dakika çıkan işler telaşlanmana neden olabilir. Kendini bugünlerde arada kalmış gibi hissediyor olabilirsin. Sanki sen şartları değil de şartlar seni yönetiyormuş gibi bir durum söz konusu. Ama bu durum biraz da senin çabanla bu günden itibaren son buluyor. Düşüncelere daldığın bugünde keyfini hiçbir şey kaçırsın istemiyorsun. Duygusallığı bir yere bırakarak günü olumlu geçirmek isteyeceksin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişinin ilgisi duygularını harekete geçirebilir. Ailenden uzakta yaşıyorsan, akşam saatlerinde uzun telefon görüşmeleri yapabilirsin.

23 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde önemli yol ayrımları gündeme gelebilir. Bazı kararlar vermeniz gerekebilir. Partnerinizden alacağınız bazı teklifler geleceğinizi şekillendirebilecek noktada olacaktır.

23 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, eşinize ya da sevgilinize daha çok zaman ayırmanız ve duygusal açıdan hazır olmanız gerekebilir. Evlilik ya da ortaklıklar yönünde daha hassassınız.

23 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşıt burcunuzda ilerlemeyi sürdüren Ay ikili ilişkiler açısından dinamik bir gündeme işaret ediyor. Gün içinde karşınıza pek çok kişi çıkabilir ve karşılıklı görüşmeler yapabilirsiniz. Uzmanlara danışmak, başkalarından görüş almak için uygun bir gün olabilir.

23 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak burcu maddi anlamda yaptığınız seçimlerde hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Böyle seçimler söz konusu olduğunda mutlaka mantıklı karar vermeye ve duygusal davranmamaya çalışmalısınız. Artan rüyalar, aklınıza gelen ilginç fikirler söz konusu olacaktır. İsterseniz bu fikirleri değerlendirebilir veya anlamlandırmaya çalışabilirsiniz.

23 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkilerde baskın tavırlar sergileyebilirsiniz. Danışma ihtiyacı ile size gelen insanları incitmeyeye özen gösterin. Eş, partner ilişkilerinde duygusal çıkışlara maruz kalabilirsiniz. Gün içinde huzur arayışınız artacaktır.

23 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü ailenizle birlikte vakit geçirmek istersiniz ama işler peşinizi bırakmaz. Çocukların isteklerini yerine getirmek ve onlara vakit ayırmak sizi huzurlu kılar. Keyifli bir sinema programı harika bir akşam yemeğiyle son bulsun.

23 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Kendinize yeniden güvenmeye başlayacaksınız. Yoğun çalışmalar içine girecek, başarılı olacaksınız. Fikirlerinizi eleştirenler olsa bile moralinizi bozmadan sürdüreceksiniz.

23 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 12' 21" R
Ay
Akrep
03° 07' 33" R
Merkür
Koç
16° 05' 37"
Venüs
Koç
23° 07' 04"
Mars
Balık
24° 47' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 22"
Satürn
Balık
15° 59' 26"
Uranüs
Boğa
21° 59' 08"
Neptün
Balık
28° 42' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 36"
Lilith
Başak
22° 37' 42"
True Node
Koç
15° 38' 25"
Son Güncelleme : 24/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>