Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle daha çok birlikte olmak istiyor. Sorunlarınızın farkında ve bu sorunları ona yansıtmamaya çalışmanız, onu memnun ediyor. Bugün bu konuda size hoş bir mesaj verebilir.

Beklenmedik bazı terslikleri, hazırlıksız yakalandığınız için güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Bugünlerde bir, iki görüşmeden sevindirici sonuçlar çıkabilir.

Uyarılara hak veriyor olmanız, uyaranlarınız için artık bir anlam taşımıyor. Parayı elde ederken gösterdiğiniz çabanın çeyreğini, parayı elde tutmak için gösterebilseniz maddi sıkıntılarınız bitecek.

Bugünden yarını düşünmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Gelecekle ilgili hayalleriniz var, ama iyimserlik had safhada. Geleceğe daha gerçekçi akmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bireylerinden biriyle ilgili bugün özel diyaloglarınız olacak. O, bir konuyu sizinle paylaşmak isteyebilir. Önümüzdeki günler ilginiz onun üzerinde olacak. Bu durum bazı projelerinizi ertelemenize neden olabilir. Bugün hoşlandığınız bir işten yarın hoşlanmıyor oluşunuz çevrenizdekileri şaşırtıyor. Sizinle uzun vadeli program isteyenler düşünmek zorunda kalıyorlar.

25 Aralık 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:32 Merkür-Neptün görünümü, bir türlü bitiremediğiniz, üstünde hesap kitap yaptığınız halde içinden çıkamadığınız işlerin canınızı sıkmasına neden oluyor. Ancak dışa pek renk vermeye çalışıyorsunuz. Özellikle ilişki meselelerinde bir hayli düşünmektesiniz. Saat 12:45 Ay-Jüpiter görünümü, engin gönlümüzün, iyi niyetlerimizin karşılığını görme arzumuzdur. Bizi kim nasıl görüyorsa görsün, biz kimin ne olduğunu iyi biliriz. Saat 20:06 Ay-Merkür görünümü, artı ve eksileriyle meseleleri ele almanın ve ona göre karar vermenin işaretçisidir.

25 Aralık 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Özel detayları kimseyle paylaşmıyorsun! Aklında bir sürü fikir var. Fakat bunları dile getirirken, etrafından beklediğin desteği göremeyebilirsin. Tabi bunun için biraz sabırlı olman gerekiyor. Söz konusu sen olunca, aynı anda birden çok işi halletmekte üstüne yoktur! Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, evrak işlerinde bazı aksaklıklar yaşayabilirsin. Kendine ait özel detayları herkesle paylaşmamaya özen göstermen gereken bir gün. Özellikle sevgiline karşı sarf edeceğin cümleleri bugün iki kez düşünmende fayda var. İlişkinizdeki sorunları sineye çekerken, gökyüzü sana ve sevgilinle birbirinizi aslında ne kadar sevdiğinizi hatırlatacaktır. Kronik rahatsızlığın varsa, soğuk algınlığına karşı dikkatli olmanı öneririm.

25 Aralık 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır kariyer odaklı olduğunuz için, özel hayatınız vehayatınız arasında bir ikilem yaşıyor olabilirsiniz. Bu yüzdenve özel hayatınız arasında iyi bir denge kurmalısınız.

25 Aralık 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda sıkıntılar çıkabilir. Yatırımlarınız konusunda yanlış karar vermekten korkabilirsiniz. Sizi strese sokan olaylardan uzak durmanızda fayda var. İşlerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz. Gün içinde ikili ilişkilerinizde çatışmalar meydana gelebilir. Karşınızdakinin sizi daha iyi anlamasını bekleyebilirsiniz. Biraz içinize kapanabilirsiniz.

25 Aralık 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

hayatınızda bazı sorunlar ile karşılaşacaksınız. Arkadaşlarınızdan bazıları sizin arkanızdançevirecek. Partneriniz ile aranızda sorunlar çözülecek.

25 Aralık 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece keyifli, rahat ve eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte yapacağınız organizasyonlar beraberliğinizi daha sıcak hale getirecek. Duygularınızı açıklamak sizi rahatlatacak ve güveninizi arttıracak.

25 Aralık 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün müsrifliği ile sizi yoran insanlara karşı tepkilisiniz. Gelir gider dengesini sağlayacak gelişmeler yaşanabilir. İşlerin akışı hızlı, başlangıçta riskli bulduğunuz işler için cesaretinizi toplayıp girişimde bulunabilirsiniz.

25 Aralık 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Neptün'ün arasındaki zorlu etkileşim sizin gibi gerçekçi bir insanı bile hayal dünyasına itebilir. Zihniniz karmaşık fikirlerle dolu olacaktır. Araba kullanırken aşırı dalgın olabilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var. Yolda yürürken, cüzdan, çanta, anahtar vb. gibi eşyalarınıza sahip çıkmalısınız.

25 Aralık 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Aralık 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 08' 45" R
Ay
Başak
01° 23' 51"
Merkür
Koç
17° 53' 13"
Venüs
Koç
16° 43' 15"
Mars
Balık
20° 46' 16"
Jüpiter
Boğa
21° 16' 58"
Satürn
Balık
15° 29' 12"
Uranüs
Boğa
21° 41' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
19° 59' 30"
Lilith
Başak
22° 03' 10"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 18/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>