Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşça baktığınız bir ilişkide size beslenen değişik duygular var. Bir süre sonra gizli tutulamaz hale gelebilir, hazırlıklı olmalısınız. Doyumlu ilişkiniz, çevrenizdeki size yönelik duygusal oluşumları görmenizi engelliyor.

Bazı konulardaarkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var. Deneyimin her zaman yetmediğinin farkındasınız. Yeni gelişmelere ayak uydurabilmeniz için biraz daha kolektif çalışmanız gerekebilir.

Artık ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz için gereksindiğiniz tüm koşullar hazır gibi. Ama bir kısmı için biraz daha çaba gerekiyor. Yakında beklediğiniz destek gelmeyebilir.

Biraz da kenarda durup ilgisiz kalabilmeyi öğrenmelisiniz. Üzerinize vazife olmayan olaylara müdahale etmeniz zaman, zaman başınıza işler açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ölçülerinize göre sizin dostluğunuzu hak etmeyen biriyle kesmiş olduğunuz ilişki, bugünlerde yeniden kapınızı çalabilir. O sizinle yeniden yakınlaşma çabası içinde. Size ihtiyacı olduğunu bilmeniz, sizi yumuşatmayacak gibi. Çevrenizdekilerin kural dışı biri olduğunuz konusundaki görüşleri tam yerine oturmuyor. Yadsıdığınız genel kurallar içinde bağlı olduklarınız gözden kaçmıyor.

27 Aralık 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:33 Ay-Güneş görünümü, attığınız adım, giriştiğiniz bir mesele ve genel olarak moraliniz üzerinde faydalı bir tesirdir. Kendinize güveninizi yükseltir. Amacınız ne ise onun farkında olarak çalışırsınız. Saat 14:49 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde,anlaşmalarında adil düşünülmesini ve hakkınız olanın verilmesini istiyorsunuz. Saat 14:52 Ay-Satürn görünüm etkisinde, söyledikleriniz, yaptıklarınız diğerleri tarafından başarılı bulunur. Kararlı ve dikkatli şekilde işlerinizi yoluna koyarsınız. Ciddi ve oldukça tutarlı davranırsınız. İnsanlar size saygı duyarlar. Saat 20:09 Ay-Neptün ile karşıt bir görünüm yapacak. Bu görünümü hesaba kattığımızda, ne kendimizi yıpratacak kadar aşırı titiz ne gereğinden fazla rahat davranmayalım. Sağlığınıza, hijyeninize, kişisel bakımınıza bir önem verelim. Bilgi sahibi olmak, araştırmak, keşfetmek ve bulduklarınızı belli bir alanda verimli bir şekilde kullanmaya gayret gösterelim. Hangi konuda huzur bulmak istiyorsak, o konuyu dikkatlice, aklı başında ele alalım.

27 Aralık 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Çalışma koşullarını iyileştiriyorsun! Hayatında yol kat etmek istediğin konularda, sana engel olanın ne olduğunu daha net gördüğün bir gün. Fakat herhangi bir karar almak için bugün pek uygun bir gün değil. Çalışma ortamındaki kadınlarla ilgili problemler yaşayabilirsin. Kendi işini yapıyorsan,yerinin çalışma koşullarını iyileştirme kararı alacaksın. Evli ya da ilişkisi olan bir Oğlak burcuysan, artık duygularını açık etmenin tam zamanı! Ya tamam, ya devam demek zor olmayacak! Gerçeği önce kendine sonra eşine ya da sevgiline söylemelisin. Şunu da unutma burcunun en önemli özelliğinden biri yapılanları unutmaman. Sence geçmişin savaşını bugün vermenin kime ne yararı var?

27 Aralık 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli saklı oluşumlar sizi yanılgılara sevk edebilir. İlişkilerde gerçeği yansıtmayan söylemlerle hareket etmemelisiniz. Dedikodular sizi rahatsız etse de istikrarı sağlayabileceksiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Eğitime başlamak için uygun bir gündesiniz. Akademik konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. İdeolojilerinizi paylaşacağınız insanlarla zaman geçirebilirsiniz. Derin konuşmalar içinde keyifli bir gün olabilir sizin için.

27 Aralık 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgür ruhlu kişiliğiniz sizi özenilen bir insan haline getiriyor. Herkes sizi seviyor ama aynı anda kıskanıyor.

27 Aralık 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak burcu evinizle ilgili değişiklikler yapma ihtiyacındasınız. Monotonluk sizin en keyif aldığınız yerde bile kendinizi iyi hissetmemenize sebep olabilir. Küçük bir alışveriş size çok iyi gelebilir. Maddi anlamda açılmış durumdasınız. Bu sebeple ev alışverişinizi abartmamaya dikkat edin. Stres atıp, dolaşıp, plan yapıp isteklerinizi parça parça alabilirsiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilincinizi günlük faaliyetlerin dışına taşıyacak, sizi dinlendirecek konularla meşgul olmak isteyebilirsiniz. Geçmişten gelen konular, hukuki mesleler, uzaktaki yakınlarınız, gündemi karıştırabilir; ancak sakin karşılamakta fayda var.

27 Aralık 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken, yazdığınız kitabın son satırına nokta koyabilirsiniz. Mükemmeliyetçi ruhunuz akademiler ve eğitim konusunda atağa geçebilir. Seyahat planları yapmak için harika bir gün. Eğitim verebilir ya da eğitime katılabilirsiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

27 Aralık 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 21' 20" R
Ay
Yay
00° 27' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 40"
Venüs
Koç
25° 50' 23"
Mars
Balık
26° 29' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 01"
Satürn
Balık
16° 11' 50"
Uranüs
Boğa
22° 06' 34"
Neptün
Balık
28° 46' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 14"
Lilith
Başak
22° 52' 23"
True Node
Koç
15° 33' 19"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>