Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla uyumunuz devam ediyor. Zaman zaman bu ilişkiyi kaybedecekmişsiniz endişesiyle korkuya kapılıyorsunuz. Oysa kısa vadede uyumunuz ve heyecanınız bitecek gibi gözükmüyor.

İşinizi seviyorsunuz, çalışmaktan kaçınmıyorsunuz. Sizin sorununuz dinlenememek. Yapmak istediğiniz küçük tatilin önünde engeller var. Bir süre daha gönlünüzce dinlemeniz mümkün gözükmüyor.

Almanız gereken ödemeleri zamanında alamamanız yaptığınız planları bozuyor. Bu düzensizlik bir süre daha böyle sürecek. Değiştirmeniz için elinizden gelen bir şey de yok ne yazık ki.

Aşırı duyarlı oluşunuz, kendi sorunlarınız dışında birçok sorunu derinden hissetmenize neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi çok zinde hissettiğiniz için enerjinizi akıtacak yer arıyorsunuz. Kendinize sürekli yeni sosyallik alanları yaratıyorsunuz. Çok yakında birisiyle tanışacaksınız. Kısa zamanda çok anlamlı hale gelecek olan bu tanışma, ilk başta pek hoşunuza gitmeyecek. Ama bu yeni kişi bir süre sonra sizin için çok önemli biri haline gelebilir.

30 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Terazi burcunda gün boyu ilerleyecek Ay, özel hayatınızda ve toplumla olan birebir bağlantınızda, uyum-huzur-nezaket-paylaşım olgularına önem verilmesi gerektiğini söylüyor. Saat 11:23 Ay-Pluto görünümü, güçlü olmak ve verdiğimiz mücadeleden başarılı çıkabilmek niyetindeyiz. Bir yandan kişisel anlamda doyuma ulaşmak istiyoruz diğer yandan üzerimizdeki baskılardan kurtulmak. Dış etkenler çoğu zaman bizi, başkalarıyla iyi geçinmek zorunda bırakıyor. Bu da yoruyor tabii ki. Saat 13:13 Ay-Merkür görünümü, hassas düşünmeye neden olur. Kırılganız. Olumlu düşünmek istiyoruz fakat hayat bazen öyle zor ki. Bu da bizi yoruyor.

30 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sorunların kaynağını buluyorsun! Bugün aranda yaş farkı olan insanlarla ilişkilerin yoğunlaşabilir. Son zamanlarda sevdiğin insanlarla sorun yaşadığın konular varsa bugün bu konularda daha tepkili davranabilirsin. Fakat bu durum bazı pek de istemediğin olayların önünü açabilir, dikkatli olmalısın. İlişki konularında yaşadığın sıkıntıları neden yaşadığını, önüne konan engelleri ve sana anlatılan şeyleri doğruluk derecelerini ilk defa bu kadar net öğreneceksin. Evet, bütün bunların ardındaki sis perdesi kalkacak. Sevgili ya da eş gibi konularda neden bunları yaşadığınla yüzleşeceksin. Yaşadığın bu yüzleşme sonrasında bazı insanlarla arana mesafe koymakla ne kadar haklı olduğunu göreceksin.

30 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü stresten uzak ve korkularınızdan arınmış bir şekilde geçirmek isteyebilirsiniz. Sizi zorlayan şartlara karşı sükûnetinizi korumalısınız.

30 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapabileceğiniz çok şey var ancak ilişkilere de dikkat etmelisiniz. Özellikle öğle saatlerinde fazla iddiacı olmamak gerekebilir.

30 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gündeminizde hedefleriniz, görev ve sorumluluklarınız olabilir. Bir zaman programı yapmak için uygun bir günde olabilirsiniz. Organizasyon gerektiren işlere odaklanabilirsiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bireysel sorumluluklar, çalışma arzunuz ve ailevi konulardan çıkıp, sosyalleşme arzunuza yoğunlaşın. Fikirlerin uygulamaya geçtiği bir gündesiniz. Günün ikinci yarısı beklentilerinizi karşılayacaktır.

30 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcunda seyahat ederken kariyerinizde parlak bir gün sizi bekler. Organizasyon yeteneğiniz sayesinde kalabalık bir etkinliği başarıyla yürütürsünüz. Seminer, workshop gibi çalışmalar için oldukça uygun bir gündür. Ayrıca annenizin ihtiyaçlarını gidermek onunla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek. Hep bir taraf ağır basıyor.

30 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 47' 52"
Ay
Akrep
19° 50' 55"
Merkür
Koç
26° 17' 05"
Venüs
Balık
21° 09' 07"
Mars
Balık
04° 40' 57"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 60"
Satürn
Balık
13° 15' 34"
Uranüs
Boğa
20° 38' 41"
Neptün
Balık
27° 47' 42"
Plüton
Kova
01° 49' 12"
Chiron
Koç
18° 46' 19"
Lilith
Başak
19° 45' 20"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:12

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>