Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu görün artık. Üzerinize düşenleri yeterince yerine getirdiğinize inanırken, biraz çifte standart uyguluyor gibisiniz.

Daha önceden kırılmış olduğunuz arkadaşınızın gönül alma çabaları olabilir. Geçiştirdiğiniz işler bugün yine önünüze geldiğinde, hiç de büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz.

Çevrenizdeki pozitif düşünceleri iyi tespit etmeniz gerekiyor. Yatırım, parayı değerlendirme konularında kendinize karşı haksız güvensizlikler içindesiniz. Çok bilenlerin yanıltıcı özgüvenlerine fazla anlam yüklüyorsunuz.

İradenizi çoğu zaman olduğu gibi bugünde kontrol edebilirsiniz. Çok daha sonraları karşınıza çıkacağını düşündüğünüz sorun karşısında panik yaşamanız yersiz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerine doğru bazı hatırlatmalar keyif kaçırıcı olabilir. Kendinizi bugünlerde yeni sorumluluklardan sakınma ihtiyacı duyuyorsunuz. Yapıcı bir gününüzde olmanıza karşın, eşitsiz uygulamalar sizi bugün biraz tepkimeci gösteriyor. Zaman içersinde birtakım yararlı görüşmeler söz konusu. Kendinizi frenlediğiniz konularda, sandığınız kadar zarar görünmüyor.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, 01:26-11:58 saatleri arasında boşlukta ilerliyor olacak. Önemli işlerinizi günün ikinci yarısına bırakmanızı öneririm. Ay, 11:58 itibariyle Yay burcuna geçiyor. Bugün sağlığınıza önem göstereceğiniz bir gün, rahatsızlıklarınız varsa ihmal etmeyin. Psikolojik olarak mutlu olacağınız bir gündesiniz. İçinizde sebepsiz yere bir sevinç olabilir. Kişisel gelişim çalışmalarına ilgi duyabilirsiniz. Satürn- Güneş kavuşumu sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Bugün hayatınızda ciddi kararlar alabilirsiniz. Konu ne olursa olsun bir Oğlak burcu olarak bugün önceliğiniz kendiniz olacaksınız. Sizin enerjinizi aşağı çeken ya da yapmak istediklerinize engel olan şeyleri hayatınızdan çıkarmanız gerekebilir. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Bilgi alışverişinde bulunuyorsun! Beklemek konusunda çok sabırlı biri değilsin. Bugünlerdeki durgunlukta bu yüzden seni epey yoruyor olmalı. Kariyer yaşamınla ilgili bu kadar kafa yorup, ?kazançlarımı nasıl arttırabilirim? sorusuna farklı yollar bulmaya çalışabilirsin. Gün içerisinde odak noktan etrafında olan bitene dönebilir. İletişim anlamında hareketli bir gün geçireceksin. Bulunduğun ortamlarda çevrendeki insanlarla bilgi alışverişinde bulunabilirsin. Ayrıca geçmişte bıraktığın insanlarla ilgili bugün şaşırtıcı bilgiler de edinebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle yaşam alanınıza yenilik katacaksınız. Evinizin düzenini değiştirebilir, konforlu birkaç eşya alabilirsiniz. Hafta sonu için kısa mesafeli bir yolculuk ile ilgili planlamayı bugünden yapman gerekebilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sinirlerinize hâkim olmalı ve öfkenizi kontrol altına almalısınız. Bazı olaylar sizin zannettiğiniz dışında gelişmiş olabilir. Sabırlı olmalı ve olayların açığa çıkmasını beklemelisiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para durumlarından sorumluluk alabilirsiniz. Finansal alanda kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizle ilgili fikir ayrılıklarıyla karşılaşabilirsiniz, olaylara kontrollü yaklaşmakta yarar var. Günün ilerleyen saatlerinde ise ilişkilerde fazla para harcamaya meyilli olabilirsiniz. Zevkler için para harcamada abartılar söz konusu.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş dönemde yaşadığınız bazı gerginlikler bugün de tekrar edebilir. Sakin olun ve işleri düzeltmeye odaklanın.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı harekete geçirecek durumlarla karşılaşmanız mümkün. Aniden alacağınız bir haberle heyecanlanabilirsiniz. Fakat, bu durumunuz gün içinde bir kaç saat sürecek. Daha sonra sakinleşeceksiniz. Zaten anlayışınızın yüksek olduğu bir dönemde bulunduğunuz için moralinizi yükseltebilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde sosyal çevre, çocuklar, romantik konularda gerginlik oluşabilir. Öğleden sonra ertelenmiş konular peş peşe gündem olabilir. İşlerin akışı rahat ve hızlı olacaktır. Zihni ve duyguları besleyen etkinlikler fayda sağlar.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Satürn'ün burcunuzdaki kavuşumu geçen yıl başlayan değişim rüzgarını ikili ilişkilerinize taşır. Aile kurmak, aile yapınızdaki aksayan konuları gidermek, ikili ilişkiler arasındaki sorunları çözmek temel sorumluluklarınız arasında yer alır. Diş ve kemiklerinize özen gösterin.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi konular ve sorumluluklar gündeminize gelirken kendinizi biraz kısıtlanmış ya da sınırlanmış hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Öğle sonrasında ise hayatı akışına bırakmakta zorlanmayabilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 27' 00" R
Ay
Yay
01° 41' 31"
Merkür
Koç
15° 59' 58"
Venüs
Koç
25° 57' 35"
Mars
Balık
26° 34' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 22"
Satürn
Balık
16° 12' 22"
Uranüs
Boğa
22° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 46' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 34"
Lilith
Başak
22° 53' 02"
True Node
Koç
15° 33' 01"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>