Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnsanın kendini kolayca kaptırdığı ilişkiler size fazla anlamlı gelmiyor. Aşk bu günlerde sizden bazı yeni hamleler isteyebilir. Baştan her şeyin yerli yerine oturması gerekmiyor. İlişki halindeyken insanı daha iyi tanıyabilirsiniz.

İş yaşamınızda serüvenci bir karakter sergiliyorsunuz. Risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor. Önümüzdeki günlerde bir girişiminizde bazı tereddütleriniz olabilir.

Tutumlu biri olduğunuz için kendi dışınızdaki harcamalardan oldukça dertlisiniz. Paranın kıymetini biliyor ve bu kıymeti kavrayamayanlarla çatışmalar yaşıyorsunuz.

Bugünlerde çevrenizde sıkça rastladığınız küçük hesapçı biri, çok insani bir zaafınızdan yararlanıyor. Kırıcı olma korkunuz, bu gibi durumlardaki yumuşaklığınızla size zarar verici olabiliyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş ilişkilerinde sadakat duygusuna önem veriyorsunuz. Bu anlamda yeni yaşadığınız bir olay sizi epeyce sarsmış görünüyor. Bugün yapacağınız bir ziyaret bu anlamda çok yapıcı olabilir. Bazen anlaşılmaz şekilde kendinize yabancılaşmanız bir çok konuda çok ısrarcı davranmanıza ve bu yüzden de problemli biri gibi görünmenize yol açabiliyor.

4 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Yay burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sağlık problemleriniz varsa güçleniyorsunuz. Ruhsal olarak da mutlu, iyimser bir enerjiniz var. Ay'ın Uranüs ile uyumlu açısı sayesinde bugün sürpriz haberler alabilirsiniz. Özellikle bu geçmişteki biriyle ya da olayla ilgili olabilir. Ay, 20:41 itibariyle boşluğa giriyor. 21:54'te Oğlak burcuna geçiyor. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

4 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir Oğlak burcuna en iyi gelecek şey evde olmak, ev ile uğraşmak olacaktır. Ancak maalesef her Oğlak burcunun böyle bir imkanı yok. Eğer çalışmak zorunda olan bir Oğlak burcu iseniz,çıkışı bir program eklemeden evinize gitmeyi tercih edebilirsiniz. Gösterdiğiniz eforun yan etkisi olarak yorgunluk… Maddi anlamda geleceğe yönelik güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

4 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişi tamamen kabullenip kabuğunuzdan çıkmanın zamanı geldi. Hiçbir şey belki de eskisi gibi olmayacak yeni hayatınıza dair kararlar vermekten korkmayın.

4 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konulara dikkat etmekte fayda var, harcamalarınızı kontrol edebilirsiniz. Finansal konularda iki kere düşünmek isteyebilirsiniz. Duygusal yönden sizi etkileyen konular üzerinde bugün vakit harcayabilirsiniz. Kişisel anlamda yaratıcılığınız yüksek olabilir, maddi konularda dikkatli olmakta ve destek almakta fayda var.

4 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAPMANIZ gereken angarya işler ve sorumluluklar son zamanlarda oldukça arttı. Gereksiz endişelerden uzak durmalısınız. Çok yönlü ve pozitif olmalısınız...

4 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi huzurlu ve rahat hissedeceğiniz bir gün. Gelişmeler istediğiniz gibi oluyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler farklı boyutlar kazanabilir. İsteklerinizin yaratacağı gerilim yüzünden biraz huzursuz olabilirsiniz.

4 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşam felsefesini başkalarına aktarabilen, önemli insanlarla tanışabilirsiniz. Gün boyu sıkılmaya tahammülünüz yok. Eski arkadaşlarınızla temas edip, geçmişi anabilirsiniz. Akşam saatlerine önemli işleri bırakmayın.

4 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim size aniden değişen yaşam standartınıza ayak uydurmanız için gereken adrenalin ve cesareti taşır. Kafanız oldukça keskin bir biçimde çalışır,ortamında parlak fikirlerinizle hemen fark edilirsiniz. Kendinizi yeniden keşfetmeyi deneyin.

4 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

4 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 07' 09" R
Ay
Akrep
27° 24' 32"
Merkür
Koç
15° 59' 08"
Venüs
Koç
25° 32' 25"
Mars
Balık
26° 18' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 38"
Satürn
Balık
16° 10' 29"
Uranüs
Boğa
22° 05' 45"
Neptün
Balık
28° 46' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 24"
Lilith
Başak
22° 50' 46"
True Node
Koç
15° 34' 04"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>