Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizinle ilgili endişeleri kişiliğinizle alakalı değil, bu bir ilişki sorunu. Partneriniz sizin çok değerli biri olduğunuzu düşünüyor. Sevginizin biraz azaldığına dair kuşkuları olabilir. Bunun nedenini dış etkilerde aramanız gerekecek.

İş hayatınızda sıcak insan ilişkileri sizin için çok önemli. Ama kusursuz ilişkiler beklentiniz biraz hayalci. İş hayatınızı, bir aile ortamı içinde düşünüyor, ama küçük düş kırıklıklarıyla mutsuz olabiliyorsunuz.

Gereksiz harcamaların sonradan ortaya çıkardığı sıkıntıları kolay onaramıyorsunuz. Para sıkıntınız bir süre daha da devam edecek gibi görünüyor Harcamaları kısma çabalarınızın sonuçlarını göreceksiniz

Farkında olmadan bir üzüntünün ön hazırlığını yapıyorsunuz. Kimsenin fikrine önem vermeden, almayı düşündüğünüz riskli bir karar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızın arasında ciddi, tutarlı bir imajınız var. İmajınızın hakkını fazlasıyla veriyorsunuz. Önemli bir adım atmak üzeresiniz. Ama etrafınıza sizden beklendiği kadar kararlı bir görüntü veremiyor gibisiniz. Bu adımda, çok kararlı olmanızı engelleyen haklı nedenleriniz var. Bu engelleri, atacağınız adım kadar önemsiyorsunuz.

8 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gündeminizde para konuları olabilir. Gelirlerinizi ve giderlerinizi bir düzene sokmak isteyebilirsiniz. Yeni bir yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Maaşınızda ya da aldığınız primlerde artış olabilir. Maddi olarak güçleneceğiniz dönemler yaklaşıyor. Yalnızca gün içerisinde sinirlerinizin gerileceği anlar olabilir. Ailevi konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bugün çok fazla otoriter davranmanız hem aile ilişkilerinizde hem de partner ilişkilerinde sizi zor duruma sokabilir. Olaylara farklı pencerelerden bakmayı deneyin. Evinizde ufak kazalara karşı dikkatli olun. Sevgiler, Astromeri

8 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Temkinli davranıyorsun!İsteklerini uygulamaya geçirmek istediğinde kısa zamanda net sonuçlar elde edemeyebilirsin. Gezegenlerin seyri gün içerisinde ortak olduğun kişiler var ise bazı sorunlar yaşanabileceğini işaret ediyor. Temkinli ve tedbirli olmanda yarar var. Sorunları telefonla konuşmak yerine karşılıklı konuşmaya özen göstermen samimi yaklaştığının bir ifadesi olacaktır. İki tarafı da dengelemek gereken bir misyonun var bugün. Yapıcı tavrından ödün vermemek, verdiğin emeklerin de karşılığını almanı sağlayabilir. Önemli işlerde ve kişiler ile tecrübelerin olacak. Diğer yandan bugün aniden çocuklar hakkında bazı problemler ile uğraşmak zorunda kalabilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, gün içerisinde hayatına yeni bir yön verecek teklifler alabilirsin.

8 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızın ve gelirlerinizin gündemde olacağı bir gün. Geleceğe yönelik net kararlar alıp onları uygulayarak yerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri daha durgun geçebilir. Sabırlı olmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz, beklemede kalmalısınız. Hareketli bir gün yaşayabilirsiniz ama işleriniz sonuca bağlanmayabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz, akışta kalmakta fayda var. Kardeşlerinizle birlikte sanatsal işlerle uğraşmak sizi rahatlatabilir.

8 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şans bugünlerde her konuda yardımınıza yetişiyor. Bazı sorunları çözmek için risk almanız gerek. Bugün girişken olun ve korkmayın. Şartlar lehinize gelişmeye başladı.

8 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok koşarsanız çok yorulursunuz. Gayet doğal. İşlerin fazlalaşması sizi yoruyor. Duygusal anlamda konuşmaya, dertleşmeye çok ihtiyacınız var. Bugün sosyalleşmeye vakit ayırmak size çok iyi gelecektir. Maddi anlamda birtakım belirsizlikler söz konusu olacaktır. Maddi anlamda aksiyon almak için uygun bir gün değil.

8 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kimliğinizi, özdeğerinizi açığa çıkarmak adına Satürn ve Pluto arasında sıkışan Güneş sebebiyle yoğun baskı hissedebilirsiniz. İlişkilerde objektif davranmaya, baskıcı tutumları şevkatle dönüştürmeye sebep olan bu süreçte kendinize adil olmanız, gereksiz sorumlulukları ve kontrol duygusunu bırakmanız önemli.

8 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ateşin ormanı tutuşturacağı bir gün. Dolayısıyla soğukkanlılığı elden bırakmadan insanlarla ilişkilerinizi mesafeli bir şekilde yönetin. Hiç kimsenin hayatınıza müdahale edemeyeceğini aklınızdan çıkarmayın. Ödeme krizleri ile karşılaşabilirsiniz. Ruhsal olarak hayat sizi bugün zorlar. Bol bol derin nefes alarak, merkezdeki gücünüzü koruyun. Sorun yaratan kişilerle bugün görüşmeyi telefonunuzu gerekirse ulaşılmaz konuma getirin.

8 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız bitiyor. Ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun. Böylelikle kendinize olan güveniniz de artacak.

8 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 23' 37"
Ay
Akrep
27° 18' 17"
Merkür
Koç
26° 33' 06"
Venüs
Balık
21° 53' 49"
Mars
Balık
05° 09' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 39"
Satürn
Balık
13° 19' 42"
Uranüs
Boğa
20° 40' 22"
Neptün
Balık
27° 49' 03"
Plüton
Kova
01° 49' 47"
Chiron
Koç
18° 48' 26"
Lilith
Başak
19° 49' 21"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>