Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bütçeni Aşıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün, geçmişteki bir sıkıntınızı artık başınızdan defetmeniz gerekebilir. Bir akrabanız ya da arkadaşınız ile geçmişte yaşadığınız bir anlaşmazlık sizi hala uğraştırıyor olabilir. Bu durum sadece enerjinizi bitirir ve çok fazla strese neden olur. Tüm bu gerginlikleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakın. Affederseniz daha iyi hissedeceksiniz. Hayatınıza devam etmek bu durumu çözün ve bu kişiyle barış imzalayın.

Bugün kendinizi yeni bir grup insanla birlikte bulabilirsiniz. Bir proje için birlikte çalışacağınız farklı bir takıma atanabilir veya takımınıza yeni biri katılabilir. Hatta birlikte seyahat etmek ve tekrar görmek istediğiniz bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz! Diğer bilgili insanlarla bağlantı kurmak için de iyi bir gün. Birbirinize yardımcı olabilir ve işleri daha çabuk bitirebilirsiniz!

Doğru olanı savunmakta tereddüt etmeyin. Bu güçlü insanları karşınıza almak anlamına gelse de. Bugün en ufak adaletsizlik bile katlanılır gibi değil. Sizi fikirlerinizi söylediğinizde - çünkü bugün bunu yapmak zorunda hissedeceksiniz - diğerleri de size saygı gösterecek. Uzun bir zaman böyle olacak ve bu size harika güzellikler getirecek.

Pozitif haberler alabilirsin. Günün enerjisi güzellikleri ayağına getiriyor. Sahip olduğun doğal karizma yüklelişte. Karşılaştığın herkesle konuş, çekinme! Sana pozitif şekillerde yanıt vereceklerdir. Güzel irtibatlar, etkileşimler, arkadaşlıkla sağlayabilirsin. Belki de romantik bir ilişki olabilir!İnançlarınızda büyük bir tutkuyla bağlısınız. Doğru ve yanlışın ne olduğunu açıkça ayırt edebiliyorsunuz ve fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Bugün kendinizi daha cesur bir biçimde ifade edebilirsiniz. Sesinizi yükseltip insanlara, olaylara başka bir yönden de bakılabileceğini göstermek isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerini ilgilendiren meseleler üzerine çeşitli kararlar alabilirsin. Bir şeylerin eksik olduğun farketmiş de olabilirsin; ya partnerinde ya da kendinde. Bugün bu farkındalığın üzerine yoğunlaşacaksın; fakat hiç de kolay birolmayacak. Konunun kökeni bağımsızlık ve özyeterlilik olabilir. İlk işin sorunun kaynağına inmek olmalı.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş ilişkiler, geçmiş deneyimler hatıranızda canlanabilir. Daha önce kaçırdığınız bir fırsatı yakalabilir, ilahi taraftan destekler görebilirsiniz. Korunduğunuza ve yaşamın sizi ileriye götürmeye çalıştığına dair inancınızı beslemelisiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Saat 15.29’dan itibaren ay burcuna taşınıyor. Doktor randevun varsa bilmediğin bir sebepten dolayı ertelenebilir. Bununla beraber sabahını başka bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsin. Online alışverişe olan ilgin giderek artarken, sepetine planladığının dışına çıkacak kadar ürün atabilirsin. Harcamalarını kontrol etmelisin.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesin sizin yaşam felsefenizi benimsemesini istiyor olabilirsiniz. Peki siz neden bunu yapmıyorsunuz? İnsanlar sizlere ait değil ve bu tarz davranışlarınız sizleri her zaman kayıpları yaşamanızı hazırlayabilir. Olduğu gibi kabul etmek sizi mutlu edecek.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Yeni başlangıç yapmak için sorumluluk alabileceğiniz bir gündesiniz. Bedeninizi ilgilendiren konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili konularda yorucu koşullar oluşabilir. Akışta kalmaya özen göstermeniz gerekebilir.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutlu olacağınız ve herkese kendinizi en verimli şekilde ifade edeceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızla alakalı olarak yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz...

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarıyla fikirlerinizi paylaşmayı ve beyin fırtınası yapmayı seviyorsunuz. Ancak bugün, potansiyel bir flört önerilerinizi biraz zorlayıcı bulabilir. Bu sefer yardımınızı isteyene kadar bekleyin.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayallerinizle baş başa kalma arzusu içinde olabilirsiniz. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme planları içinde hareket ederken, fikirlerinizi hiç kimse anlamayacak. Sosyal ilişkilerinizin hala yoğun olduğu bir dönem. 

11 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşlerinize verdiğiniz önemi sevdiğinizede verin.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş yerinizdeki bir meslektaşınızdan aşırı derecede hoşlanıyorsunuz ve ona açılmak için doğru zamanın gelmesini bekliyorsunuz. Geleceğiniz için birikim yapmaya başlamalısınız. Duygusal olarak, nihayet her şeyin yolunda gittiğini hissediyorsunuz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırı çalışkanlığınız çevrenizde size olumlu puan kazandırırken, çalışma gücünüzü ikiye katlıyor. Bugünyerinizde duygusal desteğe ihtiyacınız var. Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel yeteneklerine ve samimiyetlerine dikkat ediyorsunuz.

11 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 39' 30" R
Ay
Boğa
27° 19' 07" R
Merkür
Koç
22° 29' 46"
Venüs
Boğa
11° 27' 40"
Mars
Koç
06° 15' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 55"
Satürn
Balık
17° 17' 01"
Uranüs
Boğa
22° 50' 11"
Neptün
Balık
29° 09' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 40"
Lilith
Başak
24° 16' 47"
True Node
Koç
15° 18' 32"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>