Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan daha duygusal ve sorumlu biri olmanızı bir eksiklik gibi yaşamamalısınız. Her türlü resti görmeye hazır tavırlarınız inandırıcı değil. Kişiliğinizde yama gibi duran yapay taktikler izlemeniz gerekmiyor.

Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size tali olarak gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar da bağımsız olmayabilirsiniz.

Bugün epeyce önemli bir ikili görüşmeniz olabilir. Bazı alacaklarınızın da peşine düşmeniz gerekebilir. Birikimleriniz düşleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz.

Bugünlerde deneyimli, sağduyulu insanlarla iletişim içinde olmanızda yarar var. İş yaşamınızdaki bazı memnuniyetsizliklerin gözünüzü günden güne karartmasına izin vermemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı haberler yüzünden huzursuzluk ve heyecan içine girebilirsiniz fakat, bugünden itibaren duygularınız giderek yumuşayacak. Kendinizle ilgilenecek ve olumlu duygular içine gireceksiniz. İsteklerinizin yaratacağı gerilimlerinizi moraliniz yükseldiği için yansıtmayacaksınız.

12 Aralık 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 09:42 Ay-Venüs görünümünde kendimizi hiçbir şeyin üzmesine, yormasına izin vermeyiz. Belli bir mesafede durarak ancak nezaketimizi koruyarak iletişimde bulunmayı tercih ederiz. Saat 17:43 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde,ve özel hayatımızla ilgili konularda haksızlığa izin vermeyeceğiz. Yarınlarımızı sağlam şekilde oluşturmaktan yanayız. Buna uygun şekilde karar vereceğiz. Uyumlu, paylaşıma açık, adil davranan kişilerle bağlantıdan yanayız. Çıkarlarımızı düşüneceğiz ve geleceğe dönük planlar yapacağız. Saat 18:09 Ay-Pluto görünümü, bazı kişilerlehayatında veya özel yaşantınızda stres yaratıcıdır. Siz nazik, ılımlı, uzlaştırıcı şekilde hareket etmek durumunda kalırsınız. Fakat bu sizin için hiç hoş durum değildir. Tabii ki dikkatli olalım. Saat 23:38 Ay-Güneş görünüm etkisinde,hayatında ve ilişkilerimizde hassasiyetin göstergesidir. İyimser düşünmeye çalışırız. Fakat hayat bazen öyle zor ki. Bu da bizi yoruyor. Gün boyunca her konuda güzellikler yanınızda olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Aralık 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketliliğin; iş, sosyal ve aşk ilişkilerine yansıyor. Yapacağın girişimlerde başarıyı yakalayacaksın.

12 Aralık 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarı azim gerektirir, azim ise irade. Bazı hedefler başarısız olmaya da değer. Gerçek başarı başarısız olma korkusunu da yenmektir.

12 Aralık 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi zor duruma sokabilir. Gündeminiz çok yoğun olabilir. Etki altında kalacağınız durumlar olabilir. Bazı konularda hızlı karar alabilirsiniz. Düşüncelerinizde abartılar olabilir.

12 Aralık 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üstlerinizle, otorite konumundaki kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Başarılarınız ve yaptıklarınızla fark edileceğiniz bir gün geçirirken, duygularınızı ortaya koymaktan çekinmeyebilir, geri durmayabilirsiniz.

12 Aralık 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Aralık 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda özgüveniniz tam olacak. Bazı işleriniz kendiliğinden çözülürken, kişisel isteklerinizde zorlanmalar oluşabilir. Sinirlerinize hâkim olun.

12 Aralık 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikincigününde ilişkilerle yüzünüz güler. İş hayatınızda parlayacağınız ve herkesin beğenisini kazanacağınız bir gün. Yönetim kadrosundaki yeni kişilerle tanışabilir, farklı oluşumlara dahil olabilirsiniz. Hak, hukuk, adaletin gözetildiği sohbetlerde ön plana çıkarsınız.

12 Aralık 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

12 Aralık 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 43' 08" R
Ay
Oğlak
01° 45' 34"
Merkür
Koç
16° 20' 55"
Venüs
Koç
28° 50' 07"
Mars
Balık
28° 22' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 52"
Satürn
Balık
16° 25' 08"
Uranüs
Boğa
22° 14' 49"
Neptün
Balık
28° 51' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 34"
Lilith
Başak
23° 08' 34"
True Node
Koç
15° 25' 21"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>