Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Olumlu ya da olumsuz anlamda sizin bir şeyler hissetmiş olmanızı yeterli sayıyor, karşı tarafın duygularını ikinci plana atabiliyorsunuz. İlişkinizi biraz da önsezilerinize bağlı olarak sürdürmeniz, bazı yanılmaları getirebilir.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan kazanımlarla çıkacaksınız İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde kısmen azaltabilir.

Ödemelerinizin sıkıntısını erken yaşamaya başlıyor, abartıyorsunuz. Geçici sıkıntılarınız var. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak.

Atak ve aceleci davranışlardan kaçınmanızda fayda var. Size gösterilecek abartılı bir ilgide sabırla sonucu beklemeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanışmalara karşı çekingen, ürkek davranışlar size anlaşılmaz geliyor. Birkaç gün içinde hiç umulmadık bir konuda statükoyu koruma arzusu gösterecek ve hayata genel bakışınızla çelişebileceksiniz. Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandıkları duygusu yaratabiliyor. Bir problemle ilgili, çok acil tavır belirlemeniz gerekebilir.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 09 Aralık saat 11:59-26 Ocak 2018 saat 15:56 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmeniz yolunda sizi destektir. Sular derinden akar sözüne uygun bir şekilde amacınıza uygun bir yöntemle ilerlemeyi bilirsiniz. Kafanıza bir şey takmışsanız, eğer bunu elde etmek istiyorsanız sizi kimsenin durdurması pek mümkün değildir. Öyle veya böyle amacınıza ulaşırsınız. İstediklerinizi kabul ettirmeyi, çıkarlarınızı korumayı iyi bilirsiniz. Yolunuz üzerinde bir şeyler ters gidiyorsa, yılmadan üzerine giderek onu çözümlemeye çalışırsınız. Bunu yapmadığınız takdirde ileride problem çıkaracağını gayet iyi sezersiniz. Kaybetmemek için kazanmak gerektiğini, hedefe ulaşmak için strateji geliştirmeyi, adım atılmış bir işi mutlaka bitirmeyi kendinize prensip edinirsiniz. Bu dönemde araştırmalarda bulunmak, meselelerin iç derinliğine ulaşmak, derinden derine kimselere sezdirmeden ilerlemek için uygundur. Ortaya konacak plan, tasarı, iş, oluş tümüyle gizlice yürütülür. Pek kimseye söylenmez, hedefe kilitlenir ve oraya varıncaya kadar da pes edilmez. Bu geçişin arzu edilen hedefe ulaşmamızda kuvvet olması dileğimle,

9 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yakınların senin yardımına ihtiyaç duyabilir. Telefonunu bugün yanından hiç ayırmasan iyi edersin.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularınızda uzlaşma sağlanmayabilir. Daha alttan alan taraf olmanız size bir şey kaybettirmez.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi hissedebilecek, yeni şeyler öğrenebilecek bir gündesiniz. Uzaklar ve yolculuklar da gündeme gelebilir.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işiniz gereği karşılaşacağınız insanların sebep olacağı konular yüzünden kendinizi gergin bir ruh halinde hissedeceğinize işaret etmekte. Bu durum özellikle sabah saatlerinde daha yoğun olacaktır. Önemli görüşme ve kararlarınızı günün ilerleyen saatlerinde almanız sonuçları olumlu yönde etkileyecektir. Özel yaşamınızda ise eşinize olan tutumunuz önem kazanıyor ona daha yakın olmalı ve sevginizi her fırsatta dile getirmelisiniz. İş hayatınızda yaşadığınız gerginlikleri ona yansıtmak yerine ona açık olmak ve desteğini istemek ilişkinizi çok daha iyi bir duruma getirmenize yardımcıdır.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı olaylardan etkilenecek, duygusal bir tavır içine gireceksiniz. Hem büyük istekler duyacak hem de gergin bir tavır içinde bulunacaksınız. İnatçı ve dediğim dedik bir tavır içinde bulunmaktan kaçının.

9 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizde ve sosyal alanlarınızda uğraşılarınızı ortaya koyacaksınız. Grupsal işlerde kendinizi gösterme isteğiniz çok yüksek olacak. Çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars Akrep burcuna geçerek sizin topluluklarla ilişkilerinize etki edecek. Kariyerinizde bu dönemde hırslı ve tutkulu bir şekilde yükselişe geçersiniz. Arkadaşlarınızla sırlarınızı paylaşabilir. Eski dostluklarınızı tekrar canlandırabilirsiniz.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

9 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 35' 33" R
Ay
İkizler
25° 16' 31" R
Merkür
Koç
24° 25' 33"
Venüs
Boğa
13° 55' 25"
Mars
Koç
07° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 12"
Satürn
Balık
17° 26' 16"
Uranüs
Boğa
22° 57' 09"
Neptün
Balık
29° 12' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 05"
Lilith
Başak
24° 30' 05"
True Node
Koç
15° 08' 08"
Son Güncelleme : 10/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>