Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz. Bu akşam arkadaşlarınız ve o, akşam yemeğinde birlikte olabilirsiniz.

İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok omuz veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyuyorsunuz. Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir.

Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazi olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak. Sıkışık durumlarda birikiminize çok güvenli bakamıyorsunuz.

Zaaflarınızı iyi biliyorsunuz. Ama bazılarından memnun gibi tavırlar sergileyebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgürleşmek ve aidiyet duygusunu sorgulayacağız. Ait olduğumuz yer neresi ve bununla birlikte alışkanlıklarımız neler?

5 Aralık 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı günümüz Ay-Yengeç geçişiyle başlıyor. Bizi hem eskiyle buluşturuyor hem sevgi hislerimizin yükselmesini sağlıyor hem de ilişki anlamında güven duygumuzun altını, güçlü bir şekilde işaretliyor. Doğaldır ki bugün bize karşı çıkılmasını değil, gerçekten bizi anlayabilecek birilerinin desteğine ihtiyacımız var. Belki de bu nedenle çevremizdeki kişilere, eşimize bu isteğimizi duruşumuzla, tavırlarımızla ifade etmeye çalışabiliriz. Saat 17:51 Ay-Neptün görünümü, yaratıcı kabiliyetlerinizi öne çıkarır. Hayaller, hoş görünümler, renkler, huzur duygusu yükseliştedir. Saat 18:39 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiklerimize karşı hassasiyetimizi yükseltir. Eşimiz, ailemiz ve dostlarımıza yardımcı oluruz. Onların da bize karşı samimi olmalarını bekleriz. İş hayatında nazik, ölçülü, adil davranılmadığında canımız sıkılır. Güven bizim için çok önemlidir. Bunun dikkate alınmasını bekleriz. Yüzünüzü gülümsetecek güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

5 Aralık 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yol kat etmek istediğin konularda, sana engel olanın ne olduğunu daha net gördüğün bir gün.

5 Aralık 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürleşmek ve aidiyet duygusunu sorgulayacağız. Ait olduğumuz yer neresi ve bununla birlikte alışkanlıklarımız neler?

5 Aralık 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Etkilendiğiniz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hak ettiğinden fazla önemsediğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki bir eksikliği gösteriyor olabilir. Bugün yaşayacağınız bir sorun, bazı olayları çözmede ne kadar düzgün bir yol izlediğinizi size gösterecek. Böyle durumlarda ana meseleden kopmadan ayrıntıları seçebiliyorsunuz.

5 Aralık 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı aniden harekete geçiren durumlarla karşılaşabilinsiniz. İsteklerinizin gücü sizi harekete geçirecek ve sabırsız bir tavır içine gireceksiniz. Sakin olmalı ve olayların gelişmesini beklemelisiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla yapacağınız görüşmeden önce memnun olacaksınız. Daha sonra aranızda anlaşmazlık çıkabilir.

5 Aralık 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Aralık 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızdan uzaklaşmalı ve vaktinizi daha çok özel hayatınıza yöneltmelisiniz. İhmal ettiğiniz özel yaşantınızda yapılacak planlar sizin ve sevdiğiniz insanın keyfini artıracak.

5 Aralık 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi bugün sanatçı bir ruha büründürür. Ayrıca mistik konular, hayaller, rüyalar, enerji çalışmaları gündeminizi oluşturur. Rasyonellikle spiritüel değerler arasında denge kurarsınız. Yanılsamalardan uzak durarak akıl ve sağduyuyla hayallerinizin sesini dinleyin.

5 Aralık 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

5 Aralık 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 20' 39" R
Ay
İkizler
21° 46' 02" R
Merkür
Koç
24° 09' 59"
Venüs
Boğa
13° 36' 26"
Mars
Koç
07° 35' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 34"
Satürn
Balık
17° 25' 06"
Uranüs
Boğa
22° 56' 16"
Neptün
Balık
29° 11' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 16"
Lilith
Başak
24° 28' 23"
True Node
Koç
15° 09' 35"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>