Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını, çevrenizde gözlemlediğiniz beraberliklerdeki sorunları yaşamamasını istiyorsunuz. İlişkiniz için harcadığınız çabalarda yalnız kaldığınızı düşünmeniz, biraz haksızlık içeriyor.

Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var.

Bir alacağınızın ödeneceğinden şüpheniz var. Bu sizin keyfinizi kaçırıyor. Akraba çevrenizdeki bir satış işinde size, küçük de olsa bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz.

Biri tarafından yakından ilgiyle izleniyorsunuz. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor. Etrafınızı biraz daha dikkatle incelerseniz birçok şeyi fark edeceksiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece iyimser ve olumlu olacağınız bir gün. İlginç tekliflerle karşılaşabilir, duygusal bir tavır içine girebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve yakın çevrenizin desteğini alarak, yeni girişimlerde bulunabilir, sorunları çözümleyebilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Sevgili Oğlaklar, Ay-Aslan burcu seyir etkinliği altında sahip olduklarımızla övünebilir ve güçlü insanlarla çevrili bir dünyada yaşamak isteyebiliriz. Çünkü herhangi bir ihtiyacımızda veya zorlu bir durumla karşılaştığımızda bu kişileri devreye sokarak kolayca yol alabileceğimizi biliriz. Saat 12:02 Ay-Venüs görünüm etkisinde, inandığımız bir yola ve davaya kendimizi adarız. Bireylik duygusu fazlasıyla yoğundur. Eğer bir işi sonuçlandırmamız gerekiyorsa olanca gücümüzle çalışabiliriz. Saat 20:11 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarının kendi çıkarlarına düşkünlüğü sizi üzer. Siz dostça ve iyi niyetle yaklaşırken, onların tavırları rahatsız edicidir. Bu saatlerde fiziksel ve ruhsal anlamda sizi zorlayabilecek sorunlarla uğraşılmaz. Dinlenmek gerekir. Kısa bir mola iyi gelecektir. Sırlarınızı kimseye vermeyiniz. Her şey umduğunuzdan daha güzel bir şekilde gelişsin. Şansınızın gün boyu yanınızda olması dileğimle,

7 Aralık 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bazı insanların senin üzerine oynadığını fark edebilirsin. Ancak soğukkanlılığı elden bırakmıyorsun.

7 Aralık 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte fanatik bir şekilde sorun yaşadığımız bir durumu kendimizi savunma noktasında bulabiliriz.

7 Aralık 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için mücadele verebilirsiniz. Toparlamak istediğiniz işlerinizde başkalarından destek alabilirsiniz. Finansal konularda fazla cesur davrandığınız için duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Fikirlerinizi savunurken karşınızdakini de düşünmeye özen gösterin.

7 Aralık 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işiniz gereği karşılaşacağınız insanların sebep olacağı konular yüzünden kendinizi gergin bir ruh halinde hissedeceğinize işaret etmekte. Bu durum özellikle sabah saatlerinde daha yoğun olacaktır. Önemli görüşme ve kararlarınızı günün ilerleyen saatlerinde almanız sonuçları olumlu yönde etkileyecektir. Özel yaşamınızda ise eşinize olan tutumunuz önem kazanıyor ona daha yakın olmalı ve sevginizi her fırsatta dile getirmelisiniz. İş hayatınızda yaşadığınız gerginlikleri ona yansıtmak yerine ona açık olmak ve desteğini istemek ilişkinizi çok daha iyi bir duruma getirmenize yardımcıdır.

7 Aralık 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

7 Aralık 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkaları için yapacağınız harcamalar ön plana çıkabilir. Zorlandığınız noktalarda rahat bir nefes alacaksınız. Önemli kararlar ve değişikliklerden kaçınmanız gerekiyor.

7 Aralık 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile yönetici gezegeniniz Satürn arasında meydana gelen olumlu etkileşim uzun zamandır tek başına yürüttüğünüz gizli projeyi çevrenizdekilerle paylaşmanıza ışık tutar. Herkesin takdirini kazanacağınız başarılarınızla övünebilirsiniz. Zira 2015'ten beri test sürüşündeki konularınız artık size ödül vermeye hazırlanır.

7 Aralık 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi psikolojik olarak etkileyebilecek konuların içinde olabilir, siz de bu konulara çekilebilirsiniz. Yüksek konsantrasyon gücünüz bugün halledilmesi zor konuların, güçlü kişilerin üstesinden gelmenizi sağlayabilir.

7 Aralık 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 18' 38" R
Ay
İkizler
21° 17' 28" R
Merkür
Koç
24° 07' 54"
Venüs
Boğa
13° 33' 52"
Mars
Koç
07° 33' 59"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 04"
Satürn
Balık
17° 24' 57"
Uranüs
Boğa
22° 56' 08"
Neptün
Balık
29° 11' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 09"
Lilith
Başak
24° 28' 09"
True Node
Koç
15° 09' 46"
Son Güncelleme : 10/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>