Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kafanızı meşgul eden problemi onunla konuşma fırsatı yaratabilirsiniz. Açığa çıkarmadığınız bu problem, kendinize sakladıkça takıntı haline geliyor. Partnerinizin de problemi bilmesinde yarar olacak.

Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Becerikli, yeteneklisiniz, ama girişkenliğiniz biraz uçlarda geziniyor gibi.

Biraz savruk olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Parayla ilgili bu tutumunuz aile içinde de tartışılıyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz.

Karşı tarafın barış niyetine sırt çevirmeniz, aleyhinize oluyor. İnatçı bir tutumla gereksiz bir küskünlüğü sürdürüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Verimli bir gününüzde olduğunuz için bugünkü koşuşturmalarınızın kolayca üstesinden geleceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bir davet alabilir ya da siz birilerini davet edebilirsiniz. Bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Çünkü dostunuzun bu sevincinde en az onun kadar pay sahibisiniz. Önemsiz bir sağlık sorununuzu büyütüyorsunuz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar güne üç önemli görünüm eşlik ediyor. İlki, saat 15:05 Merkür-Satürn kavuşumu olup, geri hareket dönemine denk geldiği için, biraz çekingenlik, endişe ve abartılı konuşmalara neden oluyor. İnsan hangi yolu, yöntemi deneyeceğini bilemiyor. Geçtiğimiz 28 Kasım tarihinde verilen kararlar tekrar gözden geçirilmelidir. Zihin karışık olabilir. Böyle durumlarda kısa molalar vermek, stresten uzak durmak, lafı sözü büyütmemek en doğrusudur. Bir şekilde meseleler yoluna girecektir. Saat 18:58 Merkür-Mars görünümü,hayatımız, sorumluluklarımızın bilinci içinde hızlı ve oldukça aktif şekilde görevimizi yapmaya gayret edeceğiz. Görüşmeler, toplantılar, işveren veya diğer kişilerle iletişimi güçlü tutmamız gerekiyor. Saat 23:21 Mars-Satürn görünümü,hayatınız ve toplumsal ilişkilerde başkalarının arzu ve beklentileri doğrultusunda hareket etmek sizi yoruyor. Her şeye yetişmek yerine, yapabileceğiniz kadarıyla yetinmeniz, kendinize zaman ayırmanız da gerekiyor. Bugünümüz dünden daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Aralık 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşte bildiklerine yenilerini katmak için ideal bir gün. Üst düzeydeki insanlarla bir araya gelebilirsin.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kariyerde ve aile ilişkilerimizde uzlaşmayı sağlamamız, dengelerimizi güçlü bir şekilde oluşturmamız gereken bir gün.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız gerekebilir. Bazı konulara fazla tepki gösterebilirsiniz. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Gün içinde işlerinizde eksik kalan kısımlarla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı işlerde aldığınız sorumluluklar sizi zorlayabilir.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşılaşacağınız olaylara karşı duygusal tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Aceleci davranmayın. Bugün sportif faaliyetlerde bulunmak sizi rahatlatabilir.Uzaklarda bulunan yakınlarınız ziyaretinize gelebilir. Birlikte eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Parasal konularda sıkıntı duyabilirsiniz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

6 Aralık 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinizin yeniden düzenlenmeye ihtiyacı olabilir. Konuların üzerinden geçmeniz gerekiyor. Bitmesi ve sonlanması gereken işlerinizin üzerine eğilmelisiniz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile yönetici gezegeniniz Satürn'ün kavuşumu müdahale edemediğiniz alanda meydana geliyor. Sizden habersiz bir konunun problemli hale gelmesiyle yüzleşebilirsiniz. Kurumsal yapılarla ilgili sıkıntılarla karşılaşmak mümkün. Otorite figürlerinin koyduğu kurallara uyum sağlamalısınız.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

6 Aralık 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 54' 04" R
Ay
İkizler
15° 26' 41" R
Merkür
Koç
23° 42' 44"
Venüs
Boğa
13° 02' 35"
Mars
Koç
07° 14' 31"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 05"
Satürn
Balık
17° 22' 60"
Uranüs
Boğa
22° 54' 40"
Neptün
Balık
29° 11' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 48"
Lilith
Başak
24° 25' 20"
True Node
Koç
15° 12' 08"
Son Güncelleme : 10/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>