Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hırslısın! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 90%

Tıpkı kayadanın üzerindeki midyeler gibi, size yapışan belirli kişiler ve sevdiklerinizden artık sıkılmış olabilirsiniz. Onlara duygusal anlamda büyük destek veriyorsunuz, bu yüzden güç almak için size güveniyorlar. Ancak bugün, bu ekstra ağırlık sizi bunaltabilir ve muhtemelen nefes almak için bu kişilerden kurtulmak isteyeceksiniz. Başkalarının duygusal yükünden kurtulabilmek, bugünün çok önemli bir konusu.

Şu an bir ayrı kalmışlık hissinden geçiyor olabilirsiniz. Belki son zamanlarda yeni bir işe geçmek için eski bir işiniz ayrılmış olabilirsiniz. Ya da belki de kendinizi çok anlayamadığınız romantik bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Kişisel bir karışıklık döneminden geçiyor olabilirsiniz, bu yüzden kendinize nazik olmaya çalışın. Yakında yaptığınız seçimlerin olumlu olduğunu göreceksiniz.

Bugün sizin için duygusal olarak zor bir gün olabilir. İlginiz çeken bir konu hakkında araştırma yaparken içinizdeki çok eski duyguların tekrardan canınızı sıktığını görmek sizi şaşırtabilir. Bu duygularla başa çıkmak zor olabilir. Hepsini bir mantık çerçevesine dayandırmaya çalışmayın. Aynı zamanda, sizin için duygusal bir fırtınayı tetikleyen durumlar konusunda temkinli olun. Bazı sözler söylendiğinde çok kırıcı olabilir. Ne pahasına olursa olsun bunda kaçınmaya çalışın.

Birisinin seni çok sabırsız olman sebebiyle azarladığını duyan kişilerin yüzüne bir gülümseme gelebilir; çünkü sabırsızlık senin burcunun ayrılmaz parçası. Tabii bu sakinleşmeyi deneyemeyeceğin anlamına gelmez! Yaşananları düşünürken, birden fazla bakış açısı benimsemeye çalış. Eğer yapmazsan, ilerleme göstermekte başarısız olmanın yanı sıra bir de üstüne üstlük geriye gideceksin.İnsanlar artık kendinizi doğrulama ihtiyacını size söylemeyecek. Aslında, bir imparator veya şef gibi davrandığın için Napolyon'a benzeyeceksin. Ama yolunda giden her şeye güvenmeyin çünkü rüzgar hızlıca yön değiştirebilir ve sürprizler sizin için saklanmış olabilir. Gördün mü, imparatorların bile her şey kontrolleri altında değil. Umarım burçlarını okuyorlardır!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sözleriniz birinin kulağına ok gibi saplanabilir o yüzden sözlerinizin etkilerine dikkat edin. Elbette bu, vermek istediğiniz mesajı gizleyip bambaşka söylemeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Sadece, bir şeyleri olduğu gibi söylediğinizde ve gerçekleri ortaya çıkardığınızda, aşırı duygusal bir tepkiyle karşı karşıya kalabileceğinizin bilincinde olun.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar çalışma hayatında, görevlerinizde değişimler, farklılıklar olabilir. Birden fazlave konu ile ilgilenebilirsiniz. Enerjiniz daha dalgalı olabilir. Gün içinde çalışma hayatında yeni teklifler, konuşmalar gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili tedavi, danışma, araştırma içinde olabilirsiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

“Herkesleyapılmaz” ideolojisine ikna olurken, kiminle nasıl bir yola girmen gerektiğine dair keskin kurallar belirliyorsun. Aile bağlarına karşı her zaman vefalı davrandın, ateş burcunda gerçekleşen Mars Retro'su ile onlara karşı takındığın baskıcı tutum giderek artabilir. İş hayatındaki hırsın ve çalışkanlığın işverenlerinin gözüne girmende yoluna ışık tutacak.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal bir dönüşüm yaşamak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Eleştirileri dikkate alarak kendinizdeki olumsuz özellikleri geride bırakmak sizi oldukça motive edecektir. Bir ilişkiniz varsa eğer ailelerin tanışma safhasına geçmek için harika bir gün olabilir. Zihniniz olan bitene fazla tepki göstermek isteyebilir. Siz sakin kalmayı tercih etmelisiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da ortaklı bir konu içinde daha fazla uğraşı gündeme gelebilir. Şartları aşırı zorlamak yerine uyum içinde kalmaya dikkat edin.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sevgi dolu paylaşımların yükseleceği bugünlerde özellikle aşk konusunda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Çevrenize ışık saçacaksınız.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

12 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hiçbir şeyi beğenmiyor ve tatmin olmuyorsunuz. Bu haliniz etrafınızdakilere de huzursuzluk veriyor. Bu kadar seçiçi davranmamaya çalışın.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor.İlişkilerinizle veortaklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Kişisel hedefleriniz eşinizin veyaortaklarınızın hedefleriyle çelişebilir, yaşanabilecek anlaşmazlıklara karşı hazırlıklı olmalısınız. İlişkilerde güç savaşlarından uzak durmalısınız.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize olan bağlılığınızdan dolayı, karşınıza çıkan engelleri aşmanız çok kolay oluyor. İş hayatındaki endişelerinizi bir kenara bırakın ve çalışmaya devam edin. Olumlu ve iyimser bir ruh haline sahip olacaksınız.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi ile yolculuk yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bazı yarım kalan işleriniz yüzünden aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmak zorundasınız.

12 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 09' 51" R
Ay
Koç
19° 46' 31" R
Merkür
Koç
20° 19' 35"
Venüs
Boğa
08° 17' 19"
Mars
Koç
04° 16' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 34"
Satürn
Balık
17° 04' 39"
Uranüs
Boğa
22° 41' 14"
Neptün
Balık
29° 04' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 16"
Lilith
Başak
23° 59' 38"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>