Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ailenle Ortak Kararlara Sahipsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 70%
Sağlık 90%

Buluşma hissi size iyi geliyor olabilir. Bazı eski okul arkadaşlarınızı arayıp bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Veya eski sevgilinize yazıp hal hatır sorabilirsiniz. Geçmişinizle tekrar bağlantı kuracak ve nereden geldiğinize dair bir duyguyu yeniden yaşayacaksınız. Bu sizin için olumlu ve canlandırıcı olabilir, bu yüzden buna direnmeyin.

Bir hayal veya içgörü size uzun vadeli hedeflerinizden birini sorgulatabilir. Belki de daha çok hoşunuza gidecek başka bir hedef belirlediniz ve eskisinin çalışabilirliğinden şüphe etmeye başlamış olabilirsiniz. Ancak, bugün muhtemelen herhangi bir tür karar vermek için iyi bir gün değil. Düşünceleriniz genelde olduğu kadar rasyonel olmayabilir. Seçeneklerinizi yazın, sonra bir veya iki gün içinde geri dönün.

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Bazen bazı insanlara bakıp onların nasıl hissettiğini görebilirsin. Tabi bu senin için pek geçerli olmuyor. Oğlaklar, yapı olarak, hislerini saklarlar ve hayatlarındaki insanlar için onları çözmek gerçekten zordur. İşte bu yüzden duygularını göstermen önem taşır. Eğer insanlardan, hislerini yüzüne bakıp anlamalarını bekliyorsan bu gidişle sonsuza dek beklersin.Kendinizi jonglör gibi hissedebilirsiniz. Ne mutlu ki, her şey kontrolünüz altında çünkü çevirmeniz gereken yeni labutlar yolda. Bu durumu daha da eğlenceli kılmak için tek ayağınızın üzerinde dikilerek gösteriye devam etmeniz istenebilir. Unutmayın, zorluklar onlarla baş edebileceğimiz zaman ortaya çıkar. Biri size bir labut daha vermek istediğinde bunu bir iltifat olarak algılayın çünkü bu, sizin yeteneklerinize güvendiklerini gösterir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal etkinlikler, çekici ve heyecan verici bazı insanlarla temas kurmanızı sağlayabilir. Düşüncelerinizi uyandırarak, zihninizi normalden daha canlı tutan tartışmalar gerçekleşebilir. Bazı ilginç kitaplar tavsiye edilebilir. Bugün tanıştığınız kişilerin adlarını ve telefon numaralarını almak isteyeceksiniz, bu yüzden dışarı çıktığınızda yanınızda bir defter bulunduğundan emin olun. İyi günler!

12 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızla ilgili önemli bir netleşme elde edebilirsiniz. Uzayan bir davanız sonuçlanabilir. İlişkilerin geleceğine yönelik kararlar alınabilir. Bir bitiş-başlangıç durumu içinde olabilirsiniz. Eski bir sayfa kapanarak yeni bir döneme geçebilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsız kaldığın maddi bir konuda net bir adım atabilirsin. Ailenle aldığın ortak kara neticesinde birikim yapmaya karar veriyorsun. Yeni alacağın ev için arkadaşlarına fikir danışabilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan daha çok bireysel hareket etmeye başlaman aranızda sorunlar oluşturabilir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda fikirlerinizi açıklarken bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Eleştiri aldığınızda nedenlerini açıklarsanız sizleri anlayışla karşılayacaklardır. Öfkeli olmak ya da rest çekmek doğru bir karar olmayacaktır.

12 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için kıvrak olmanız gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminizi değişken koşullar yönlendirebilir. Hareketli gündeminizi doğru yönlendirmeniz gereken zamanlar var. Zekânızı kullanmalısınız. Ortaklı konularda dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinde sohbet etmekten hoşlandığınız kişilerle program yapabilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda vehayatınızda karşınıza çıkabilecek bazı fırsatların ve tehlikelerin bilincinde olmak, iyi analiz yapmak sizler için çok önemli.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelirken her yaptığınızla gözde ve göz önünde olabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz, dizginlemeniz zor olsa da göstermekten çekinmeyebilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz bir şeyler anlatıyorsunuz ama karşınızdaki bunları alıyor mu? Yoksa size boş boş bakıyor mu? Bazen sadece anlatmak yetmez, karşınızdakinin de sizi anlamak istemesi gerekir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahative kariyer konularını ön plana taşıyor.Birlikte çalıştığınız kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz. İş hayatınız için destekleyici bir gün olacaktır. Merkür'ün tekrar Akrep burcunda seyahat ettiği bugünlerde arkadaşlıklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ve ideallerinize giden yolda size yardımcı olacak stratejileri belirlemek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızdaki mesafeler kalkmaya başlayacak ve birbirinize yakınlaşacaksınız. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamadığınızdan emin olun. Stresten arınmaya çalışın ve geleceğe umutlu gözlerle bakın.

12 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişe bir sünger çektiniz ve gelecekten beklediklerinizi de adım adım gerçekleştireceksiniz. Şimdilik hayatınızın rayına oturmasını bekleyin. İş alanınızı sevmenize rağmen, aynı ortamdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz. Masraf yapmak hoşunuza gidebilir ama harcamalarınızda hesabınızı aşmayın. Aileden birine maddi yardımda bulunabilirsiniz. Kişisel bakımınızı uzun süredir ihmal ediyorsunuz

12 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 31' 36" R
Ay
Aslan
29° 58' 44"
Merkür
Boğa
00° 13' 46"
Venüs
Boğa
20° 12' 48"
Mars
Koç
11° 41' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 33"
Satürn
Balık
17° 48' 34"
Uranüs
Boğa
23° 14' 58"
Neptün
Balık
29° 20' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 05"
Lilith
Başak
25° 04' 06"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>