Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygusal Motivasyonunu Kaybedebilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2020, Salı

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 90%

Gelecek günün aşk hayatınız için yenilik tohumlarını içerdiğini bilmek mutluluk verici Bugünden itibaren, gelecek ay başkalarıyla olan ilişkilerinizde olayların nasıl geliştiğine şaşıracaksınız. Yeni insanlarla tanışmaya başladıkça işler daha karmaşık bir hal alıyor. Önümüzdeki yol, her zamankinden daha az bireysel bir yol olacak.

Kariyeriniz için bir yol ayrımında gibi hissedebilirsiniz. Son zamanlarda profesyonel gelişiminizin bir aşamasını tamamladınız ve şimdi artık yeni bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi. Üniversiteyi yeni bitirdiyseniz, profesyonel dünyaya girmeye çoktan hazırsınız. Zaten bir süredir çalışıyorsanız, şu anki şirketinizde bir takım değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Kendiniz işinizi kurmaya bile hazır olabilirsiniz. Cesur ve iddialı olun.

Bugün modunuz biraz düşük olabilir fakat böyle hissetmenizde bir neden bulamıyor ve neden böyle olduğunuzu anlamıyor olabilirsiniz. Bu durum fiziksek veya mental yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir ya da geçmişteki bir şeye olan öfkeniz yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Eğer ikinci durum söz konusuysa, bir şey yapmayın. Onunla başa çıkmanın en iyi yolu koşuya çıkmak veya bir aerobik kursuna yazılmak. Bu şekilde çok daha iyi hissedeceksiniz!

Darmadağın bir halde mi hissediyorsun? Bugün birbirinden farklı milyonlarca şeyi merak edebilirsin. Ailevi görevlerini üstlenecek kadar kuvvetli misin? Çekici misin? Önemli biri misin? Tabi ki bütün bu sorular kaygı yüklü hislerinin yansımaları. Endişelenme; önümüzdeki birkaç hafta daha stressiz geçecek.Eğer yeni biriyle tanışırsan, o kişiyle yavaş yavaş ilerle. Her şeyi bir anda önlerine dökme. Bırak sıcak ve duygusal yapına yavaşça alışsınlar. İnsanların kendi alanlarına ihtiyaçları var. O yüzden onlara yeterli alanı verdiğine emin ol; hem fiziksel hem duygusal. Şu aralar kısa bir seyahat planlamayı düşünebilirsin. İyi gelecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün gece olması gerekenden çok daha geç bir saatte eve dönmüş ve bu yüzden yorgun, bitkin hissediyor olabilirsiniz. Vitamin alın ve ayılmak için kahve içmeyin. Zihninizi temizlemek için temiz havada yürüyüşe çıkıp endorfin salgılayın ve enerjinizi yükseltin. Bu, normalde olduğunuz gibi bir gün geçirmenize yardımcı olacaktır. Bundan sonrası için tavsiyemiz: gece geç dönmeler alışkanlık haline gelmemeli!

12 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Eğer derin bir öfke hissediyorsanız, bugün bunu bırakma günü değil, kaynağını düşünme günüdür. En iyi tanıdığınız insanlar en kolay hedeflerdir, bu yüzden onlarla herhangi bir şey başlatmaktan kaçının. Hayır, bu gün izin alacağınız anlamına gelmez! Sadece öfken için çok dikkatli ol. Biraz ekstra izolasyon, gerginliğinizi azaltmaya doğru uzun bir yol kat edecektir ve size bazı önemli bilgiler verebilir.

12 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşantında süregelen yoğunluk yüzünden çok değer verdiğin insanlara yeterince vakit ayıramamış olabilirsin. Onlarla yeniden iletişime geçmenin tam zamanı, ne dersin? Ailenin sorunları ile yakından ilgilenmeye başlıyorsun. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan bu duygusal konulara karşı olan motivasyonunu kaybetmiş olabilirsin. Bu durumu karşı taraf ile konuşarak çözüme kavuşturmak istiyorsun.

12 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde gereğinden fazla sorumluluk alabilir ve bu durum sizi biraz hırçınlaştırabilir. Kendinizi yıpratmadan üzerinizdeki yorgunluğu atmalısınız. Evde kalmaya devam edin.

12 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. İlişkilerde anlayış ve uyum arayacaksınız. Beslenme düzeninizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizi bitirmek için özel bir çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir.

12 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sezgilerinizin belirgin şekilde arttığını gözlemleyebilirsiniz. Mevsimsel kış döngüsü sizlerden olumlu yönde etki yaratarak 3. göz çakranızı aktive edebilir.

12 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

12 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlerleyen günlerde büyük bir dönüm noktası olacak bir olay yaşayacaksınız. Bu olayın büyüklüğüne bağlı olarakdeğiştirmeniz gerekecek.

12 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür bugün itibariyle İkizler burcunda seyahat etmeye başladı. Birlikte çalıştığınız kişilerle kurduğunuz iletişimin önem kazanacağı bir döneme giriyorsunuz.Gündüz saatlerini disiplin ve sorumluluk gerektiren işleriniz için değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Kova burcuna girişi ile finansal konular ön plana çıkacaktır.

12 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok çabuk sinirleniyor, bu nedenle çok zor durumda kalıyorsunuz. Eleştirilere hazırlıklı olun. Yalnızca kendinizi değil etrafınızdakileri de düşünün. Her zaman siz haklı olamazsınız. Bunu değerlendirmesini bilin. Çalışmalarınız ve enerjiniz kimsenin gözünden kaçmıyor.

12 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlaklar zaman zaman iyi niyetiniz dolayısı ile saf olabiliyorsunuz. Bu kimi zaman sizi kötülüklerden koruyor olsa da bugün saf düşünme komplikasyonlara yol açabilir. Daha dikkatli olmanız gerekiyor. Kondisyonunuzu arttıracak egzersizlere yönelin.

12 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, meraklı bir yaklaşım içindesiniz. Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılabilirsiniz. Değişim içindesiniz ve fikirlerinizi kimseyle tartışmak istemiyorsunuz. Kafanızın içinde birçok farklı düşünce dolaşıyor.

12 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 10' 22" R
Ay
Başak
20° 13' 28"
Merkür
Boğa
02° 25' 33"
Venüs
Boğa
22° 18' 53"
Mars
Koç
12° 59' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 01' 44"
Satürn
Balık
17° 55' 33"
Uranüs
Boğa
23° 20' 55"
Neptün
Balık
29° 22' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 10"
Chiron
Koç
21° 35' 17"
Lilith
Başak
25° 15' 28"
True Node
Koç
14° 54' 35"
Son Güncelleme : 17/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>