Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı cinsten biriyle yakınlaşmanız sizi heyecanlandırıyor. Bu heyecan çok kısa bir sürede bir ilişkiye dönüşebilir. Bu kez hayatınızın aşkını yaşayabilirsiniz. Bilinçli tercih ettiğiniz yalnızlığınıza artık son verme yanlısı görünüyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde yoğun ama zevkli biryaşamınız olacak. Uzun zamandır yaşanan durgunluk giderek yerini hareketliliğe bırakıyor. Bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak.

Bu konuda sizi uyaranlar var. Onlara kulak vermeniz yerinde olur. Sizi ve çevrenize yetecek kadar kazanıyorsunuz. Tek sorununuz kenarda bir birikim yapamamanız.

Kendinizle ilgilenmeye başladığınızda hayatın size sunduklarını görebileceksiniz. Mutluluk çok yakınınızda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinle ilgili olsun olmasın, çevrenizdeki herkesin her işiyle ilgilenmek, kendinizle ilgilenmenize engel oluyor. Herkesin dert ortağı olmak bugünlerde size ağır gelebilir. Bazen dünyanın bütün yükünü sırtınızda taşıdığınızı hissediyorsunuz. Bugün de öyle günlerden biri. Böyle hissetmenizin nedeninin kendiniz olduğunu da biliyorsunuz.

12 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz saat 10:04 itibariyle Ay-Yay burcu seyriyle başlıyor. Gün boyu etkili olacak enerjilere baktığımızda, derinlikli düşünce ön plandadır. Belirsizlik varsa, sorunlar yaşanıyorsa bunları kendi içinizde gözden geçirirsiniz. Bazen canımız bir şeye sıkılır, ancak onunla baş edemediğimiz için en yakınımızdaki insanla tartışırız. Bana göre sakin olmanızda fayda var. Ay-Yay burcu geçişleri her ne kadar olumlu gibi dursa da, abartılı tepkilerde bulunmak kolaydır. Bir anda olayların içinde buluruz kendimizi. Çözmemiz kolaydır, ancak zaman alır. Günlük enerjiler maddi konularda da etkilidir. Hesapta olmayan ödemeler, bütçenizin dengesini bozabilir.

12 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte iletişime daha açık olabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerde ve birebir konular söz artık sizde görünüyor. Yolculuklar, bolca ziyaret ve görüşme gündeminize gelebilir.

12 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili kazanımlarınız ve ailenizin beklentileri arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Onların sizinle ilgili planları içinizde baskı unsuru yaratabilir. Ev, gayrimenkul ve aile sorumluluğu olan Oğlakların genel çerçevede sorun yaşayabileceği bir gün. Bugün yakın çevrenizden kişilerin üzüntüsüne şahitlik edebilir onlar için yardımda bulunmak isteyebilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal konular sizi zorlayabilir. Uğraştığınız işlerinizde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. İkili ilişkilerinizde daha sakin olmanızda fayda var. Gün içinde sizi zorlayacak koşullarla uğraşabilirsiniz. Eğitsel konulara özen göstermelisiniz. Gün içinde beklediğiniz desteği bulabilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. Temkinli davranmanızda fayda var. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olmalısınız.

12 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konuları kafanızda gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Duygularınızı daha çok kendinize saklayacaksınız ama davranış olarak içinizde tutamayabilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Yay burcunda seyahat eden Ay sizin bilinçaltınızdaki enerjiyi açığa çıkartacak. Kolektife açılmak için harika bir gün. Topluluklar yararına etkinliklere katılıp görev alabilirsiniz. Kalça ve kemiklerinizde ağrı hissedebilirsiniz. Annenizin talepleri sizi yorabilir. Sağlığı ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Spiritüel çalışmalar ve bol bol meditasyon yapabilir. Günü olumlamalarınızı tekrarlayarak tamamlayabilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eleştirilere hazırlıklı olun. Yalnızca kendinizi değil etrafınızdakileri de düşünün. Her zaman siz haklı olamazsınız. Şans sizden yana. Bunu değerlendirmesini bilin. Çalışmalarınız ve enerjiniz kimsenin gözünden kaçmıyor. Yakında bir terfi düşünülebilir. Canlı ve neşeli olun, bu halinizi devam ettirin.

12 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 16' 27" R
Ay
Yay
12° 27' 55"
Merkür
Koç
16° 04' 32"
Venüs
Koç
27° 00' 14"
Mars
Balık
27° 13' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 09"
Satürn
Balık
16° 17' 03"
Uranüs
Boğa
22° 09' 46"
Neptün
Balık
28° 48' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 29"
Lilith
Başak
22° 58' 41"
True Node
Koç
15° 30' 14"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>