Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzün uzun zamandır aradığını sonunda bulduğunuz, her davranışınızdan belli. En iyi seçimi yaptığınıza çevrenizi inandırmaya çalışmanıza hiç gerek yok. Onun size verdiği heyecan bunu zaten doğruluyor.

Son birkaç gündür biraz hayal gibi görünmeye başlayan beklentiniz, bugünkü çok kritik görüşmenin arkasından sizi sevindirecek. Beklentinize bir kapı aralanıyor.

Maddi durumunuzu düzeltiyorsunuz. Buna bazı yakınlarınız adına da memnun oluyorsunuz. Sizden bir konuda parasal destek isteyen bir yakınınıza yardımınız olacak.

Bu akşam alacağınız bir bilgiye göre bazı değişikliklere, bazı sorgulamalara girmemelisiniz. Bazı duyumlara daha temkinli yaklaşmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde içine düştüğünüz çekingenlik, sizi bu hafta terk edecek. Bu duygudan kurtulduğunuzda, hangi nedenlerle bu kadar çekingenlik yaşadığınızı düşünecek, kendinize kızacaksınız. Bir problemin üstüne, sonucuna yalnız katlanacağınız endişesiyle gitmiyorsunuz. Problemin içindeki diğer kişilerin, buna hazır olduklarından kuşku duymamanız gerekiyor.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:08 Venüs-Mars görünümü, desteklerin göstergesidir. Özellikle dostlar, toplumsal ilişkiler, bilgi ve tecrübeniz size ışıktır. Gücünüzü hafife almayınız. Eğer isterseniz, her türlü zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sizin geriye çekilme, pes etme vaktiniz değildir. Bilakis kendinize güvenerek ben buradayım deme zamanınızdır. Saat 03:47 Ay-Satürn görünümü, sizin için gayet olumlu bir enerjidir. Pratik çalışırsınız. Çözüme yatkınsınız. Bir işi başarmadan, bir olayı halletmeden rahat etmezsiniz. Saat 08:36 Güneş-Mars görünümü, sizler için yeni girişimlerin işaretçisidir. Önemli bir adım atılmasında doğru zamandır. Güvenin yükselişi, sağlam ve uzun vadeli işlerin göstergesidir. Kendinizden emin, çıkarlarımızın farkında olduğumuz bugünlerde başkalarının üstünüzdeki etkiniz gayet yüksektir. Ayrıca sizinle ilgili olumlu yönde verilecek kararları da işaret eder. Bu işvereniniz, aile büyüğünüz veya bu denli etkili olacak biridir. Alacağınız haber sevindiricidir. Bir projenin yürürlüğe konmasında yardımcıdır. Bir teklifle karşılaşabilir, beklenen tayininiz çıkabilir veya terfi alabilirsiniz. Toplum içinde başarınızdan konuşulur. Ne kadar güvenilir kişi olduğunuzdan söz edilir. Sizinle sorunu olan insanlar pişman olur. Saat 22:39 Ay-Neptün görünümü, aşk hayatınız, çocuklarınız, yeni bir çevreye ve insanlarla kaynaşma anlamında destekleyici olup, mali konular üzerinde de durmanızı, geleceğe güvenle bakacak şekilde kararlar almanızda, gözden geçirmelerde size moral olabilir ve maneviyatınız güçlenebilir. Bugünümüz dünden daha güzel, yarınlarımız daima güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

10 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son derece güçlü istekler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Enerjinizi kontrol etmeniz zor olabilir. Alkollü içeceklere ve ağır yağlı yemeklere düşkünlük göstermekten kaçının. İçinizden yükselen zorlayıcı istekler sizi yönlendirebilir, fakat, dikkatli ve akıllıca kararlar almayı başaracaksınız.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayları dramatize eden kişi ve olaylara karşı sükûnetinizi korumalısınız. Anneniz ile ilişkilerinizde ani gerginliklere dikkat. Özgürleşme güdünüzü baskı altında kalmış gibi hissedebilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Hayatınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizle ilgili etrafınızdaki insanlar tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Parasal konularda sorumluluk almanız gerekebilir.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak. Duygusal karmaşa hissedebilirsiniz ancak dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacak ve yaratıcı...

10 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projelerinizi daha rahat kabul ettirmenizi ve kariyer gelirlerinizle ilgili yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen bir görünüm sözkonusu iken, yakın çevrenize zaman ayırabilir, etkinlik ve seminerlerde yer alabilir, seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla girişilecek önemli işlerde çevrenize liderlik edebilirsiniz. Bu aralar amacınıza giden yolda sizi kimse durduramaz. Ortak işlerinizde daha ılımlı olmalısınız.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton bugün birlikte hareket edecekler. İkili ilişkilerde tutku ve ihtirasa yelken açarsınız. Güçlü ve söz sahibi kişilerle yapacağınız görüşmeler sizin için önemli olacaktır. Gücünüzü ve iradenizi ortaya koyma zamanı. Sorumluluklarınızın hakkını verirsiniz. Yoğun ve sizi derinden etkileyen bir duygu deneyimi yaşayabilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal açıdan oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirirken ortak uğraşlarda emek sarfedebilir, ortak işler yapabilirsiniz. Farklı, sıradışı düşüncelerinizle dikkat çekebilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 13' 44"
Ay
Akrep
25° 14' 07"
Merkür
Koç
26° 28' 57"
Venüs
Balık
21° 41' 28"
Mars
Balık
05° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 32"
Satürn
Balık
13° 18' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 54"
Neptün
Balık
27° 48' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 37"
Chiron
Koç
18° 47' 51"
Lilith
Başak
19° 48' 15"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>