Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnsanın kendini kolayca kaptırdığı ilişkiler size fazla anlamlı gelmiyor. Aşk bu günlerde sizden bazı yeni hamleler isteyebilir. Baştan her şeyin yerli yerine oturması gerekmiyor. İlişki halindeyken insanı daha iyi tanıyabilirsiniz.

İş yaşamınızda serüvenci bir karakter sergiliyorsunuz. Risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor. Önümüzdeki günlerde bir girişiminizde bazı tereddütleriniz olabilir.

Tutumlu biri olduğunuz için kendi dışınızdaki harcamalardan oldukça dertlisiniz. Paranın kıymetini biliyor ve bu kıymeti kavrayamayanlarla çatışmalar yaşıyorsunuz.

Bugünlerde çevrenizde sıkça rastladığınız küçük hesapçı biri, çok insani bir zaafınızdan yararlanıyor. Kırıcı olma korkunuz, bu gibi durumlardaki yumuşaklığınızla size zarar verici olabiliyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş ilişkilerinde sadakat duygusuna önem veriyorsunuz. Bu anlamda yeni yaşadığınız bir olay sizi epeyce sarsmış görünüyor. Bugün yapacağınız bir ziyaret bu anlamda çok yapıcı olabilir. Bazen anlaşılmaz şekilde kendinize yabancılaşmanız bir çok konuda çok ısrarcı davranmanıza ve bu yüzden de problemli biri gibi görünmenize yol açabiliyor.

4 Ocak 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 09:34 Ay-Mars zorlu görünümü, hedef bilincimizin özellikle parasal kazanç elde etme yönünde etkili olduğunu gösteriyor. Menfaatlerimizi gözeteceğiz. Bu yönde istekli ve arzulu olacağız. Kazanmak adına işbirliğine açığız. Hani öyle duygusal anlamda değil, bilakis kimden ne elde edebiliriz, nasıl kazançlı çıkabiliriz, başkaları üzerinde nasıl daha etkin olabiliriz, bunları önemseyeceğiz. Hırslanabiliriz. Pek ılımlı düşünmeyiz. Başarılı ve güçlü bir kişi olduğumuzu kabul etmelerini bekleriz. Talepte bulunuruz. İsteklerimizi kabul etmelerini bekleriz. Saat 10:16 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, başkalarına değil, kendimize güvenerek ilerlemenin, mutluluğun sadece birilerine bağlı olmadığını bilerek cesaretle ilerlemenin işaretçisidir. Biz böyle gördüğümüz zaman, destekler de gelir, maddi açıdan rahatlatıcı gelişmeler de olur. Saat 11:34 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarının kendi çıkarlarına düşkünlüğü sizi üzer. Siz dostça ve iyi niyetle yaklaşırken, onların tavırları rahatsız edicidir. Bu saatlerde fiziksel ve ruhsal anlamda sizi zorlayabilecek sorunlarla uğraşılmaz. Dinlenmek gerekir. Kısa bir mola iyi gelecektir. Sırlarınızı kimseye vermeyiniz. Saat 18:52 Ay-Merkür görünümü, ihtiyaçların alınmasında, uzun zamandır düşündüğünüz adımların atılmasında etkilidir. Ancak bütçenizi daha sonra zorlayabilecek satın almalara karşı yine de dikkatli olunuz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

4 Ocak 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değer verdiğin birinin seninle ilgilenmeye başlaması gözünden kaçmıyor; ilgisine karşılık gösterebilirsin.

4 Ocak 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş sorunlar artık geçmişte kaldı. Bırakın artık korkularınızı beslemeyi. Hafızanızda kıtlık bilinci oluşturduğunuz sorunlara karşı dikkatli olmalısınız. Geçmişe bir daha asla dönemeyeceğinize göre yapılan hatalardan ders çıkartıp geleceğe güvenle bakmayı öğrenmelisiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal strese, gerilimlere dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Duygularınızı içinizde fazla biriktirmemeye gayret etmelisiniz. Mücadeleci yönlerinizi ve hırslarınızı ortaya koyabilirsiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç beklemediğiniz anda alacağınız bir maddi destek size çok iyi gelecek. Zor durumda olduğunuzu kendiniz de kabulleniyorsunuz. Bugün rahatlayarak günü pozitif geçireceksiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şeyi umutsuz bir şekilde akışa bırakırsanız neye uğradığınızı şaşıracağınız olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi bir an evvel toparlamalı ve önceliklerinizi belirlemelisiniz. Bugün bir arkadaşınızın sizden maddi olarak bazı talepleri söz konusu olabilir. İyi niyetli yaklaşımınızın sonucunda hem maddi hem de manevi kayıplar yaşayabilirsiniz. İnsanlara nasıl davranmanız gerektiğini geçirdiğiniz acı tecrübelerle öğrenmiş olmalısınız. Duygularınızla mantığınız arasındaki köprüyü her zaman kullanmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız. İş hayatınızda daha kararlı olmalı ve söylediklerinizin arkasında durmalısınız.

4 Ocak 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şey lehinize gelişiyor sadece etrafınızdaki güzellikleri fark etmeniz gerekiyor. Bir gayrimenkul konuşması söz konusu olabilir. İnsanlara karşı anlayışı elden bırakmayın.

4 Ocak 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitimler, seyahatler, felsefi konular önünüze çıkar. Çalışkan ve disiplinli tavrınızla tüm işlerin üstesinden rahatlıkla gelirsiniz. Seminerlere katılmak, konuşmalar, sunumlar yapmak, yeni çevreler kazanmak için güzel bir gün. Kendinize olan güveninizle deneyimlerinizi herkese kolayca aktarırsınız.

4 Ocak 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 54" R
Ay
Yay
06° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 01' 33"
Venüs
Koç
26° 25' 19"
Mars
Balık
26° 51' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 35"
Satürn
Balık
16° 14' 27"
Uranüs
Boğa
22° 08' 10"
Neptün
Balık
28° 47' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 51"
Lilith
Başak
22° 55' 32"
True Node
Koç
15° 31' 48"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>