Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize olan duygularınızda aşkın yanı sıra, başka zenginlikler de var. İlişkinizi zaaflı görenlerle, ikna çabalarınıza girişmenizin pek anlamı yok. Bugünlerde, dışa karşı biraz vurdumduymazlık iyi gelebilir.

Yeni olumsuzluklar yaşamamak için bir hayli çalışıyorsunuz. Çok yakında karşılığını alacaksınız. İşleriniz yavaş, ama istikrarlı bir şekilde düzeliyor.

Uygun programlar yaparak problemlerin altından kalkmanız mümkün. Para durumunuzdaki olumlu gelişmeler ilk sinyallerini veriyor. Yine de bazı borçlarınız için endişeleniyorsunuz.

Dostlarla paylaştığınız sorunlarınız nasıl ortadan kalkıyorsa, paylaşacağınız umutlarınız da o şekilde büyüyecektir. Geleceğe umutla bakacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bunu sizi düşünen yakınlarınızla paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yılın son gününde sağlık, temizlik, düzen gibi konular ön planda. Ancak gündelik ve pratik yaşamın ihtiyaç ve beklentileri karşısında yorgun düşmemeye gayret etmemeli, rahatlamanızı sağlayacakve aktiviteleri gözardı etmemelisiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:02 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, hoşumuza gitmeyen mevzularda gösterdiğimiz bir tepkinin işaretçisidir. Birileri yanlış konuşabilir, haddini aşabilir ve bizi bu durum rahatsız edebilir. Biz de gereken cevabı, düşüncemizi bildiririz. Finansal duruma göre, ihtiyaçlarımızı almak biraz zor olsa da, bir şekilde işlerimizi hallederiz. Aslında desteklenmeye, dürüstlüğe önem veririz. Yalan, dolan, tuhaflıklar hoşumuza gitmez. Olayları kendimize göre ele alırız. Bize uyan uyar, uymayanla uğraşmayız. Gereksiz alışverişlerden kaçınmamızda yarar var. Saat 06:35 Ay-Neptün görünüm etkisiyle, işlerinizi düzgün bir şekilde planlamakta zorlanıyorsanız hemen durun ve bir daha gözden geçirin. Belki de gereksiz meseleler yüzünden zaman kaybediyor olabilirsiniz. Saat 15:30 Ay-Merkür karşıtlık etkisi, sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini işaret ediyor. Ev içinde bir koşuşturma yaşanabilir. 2018 yılının hepimiz için, kendimizle barışık, doğaya saygılı, umut ve şans dolu, yavrularımızla, sevenlerimizle birlikte, güzel saatler, günler ve aylarla geçireceğimiz ve bir gün geriye dönüp baktığımızda mutlulukla hatırlayacağımız bir yıl olması dileğimle,

31 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çeşitli sosyal faaliyetlere katılabileceğin bir gün geçireceksin. Ancak gergin ortamlardan kaçınman gerek.

31 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Koskoca bir yılı arkanızda bırakıyorsunuz sevgili oğlaklar. Sizler için oldukça önemli yıllar başlıyor. Ne kadar hazırsınız ya da ne bekliyorsunuz diye sormayacağım. Sizler Oğlak olduğunuzu yeter ki unutmayın. Satürn gezegeni sizden sorumluluk, disiplin ve çalışmanızı isteyecek. Bunlarında zaten sizler için doğuştan bir dürtü ve yetenek olduğunu düşünecek olursak, demek oluyor ki her şey sizler için çok kalıcı olacak.

31 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi aşırı zorlamamalı ve günlük işlerinizi de toparlamaya bakmalısınız. Dinlenmek yerine çalışmayı tercih edebilirsiniz. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizde bulunan kişiler sizden daha farklı istekler içinde bulunabilirler. Bu durum üzerinizde sıkıntı yaratacak. Fakat, kolay çözümleyecek ve olumlu beklentiler içine girerek ilişkilerinizi yumuşatacaksınız.

31 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla program yapabilir, yeni yılı büyük planlardansa normal koşturmalarla karşılayabilirsiniz. Bu aralar olayları gözünüzde çok fazla büyütmemek yararınıza olacak. Karşınıza çıkacak önemli fırsatlar bunu rahatça yapabilmenizi sağlayacak.

31 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Kuzey Ay düğümü arasında oluşan olumlu etkileşim sizi hayata karşı güçlendirir.Yeniliklere riske rağmen girmekten kaçınmayacağınız bir dönem başlıyor. Sorumluluklarınızı maceraperest ruhunuzla birleştirin. Mutluluğun keyfini sürün.

31 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yılın son gününde sağlık, temizlik, düzen gibi konular ön planda. Ancak gündelik ve pratik yaşamın ihtiyaç ve beklentileri karşısında yorgun düşmemeye gayret etmemeli, rahatlamanızı sağlayacakve aktiviteleri gözardı etmemelisiniz.

31 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 43' 45" R
Ay
Başak
08° 27' 31"
Merkür
Koç
17° 34' 36"
Venüs
Koç
17° 27' 27"
Mars
Balık
21° 14' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 09"
Satürn
Balık
15° 32' 45"
Uranüs
Boğa
21° 43' 53"
Neptün
Balık
28° 33' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 36"
Lilith
Başak
22° 07' 09"
True Node
Koç
15° 36' 30"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>